Shuri Cup 2014:

20. september 2014 afholdtes Shuri Cup som er et stilarts stævne for Okinawan Shuri Ryu for 8. gang.

I år var 3. gang som Karateklubben Shuri Ryu Øland deltog i stævnet som I år foregik i Vordingborg. I år deltog vi med 2 kæmpere og en Dommer I form af Ida Løfqvist som deltog i Kata, som er en form for skyggeboksning med fastlagte bevægelser og Jeppe Vogelius som deltog både i Kata og Kumite (frikamp). Chefinstruktør i klubben Henrik Vandrup deltog som dommer ved stævnet.

Både Ida og Jeppe udførte nogle flotte kata og gik direkte i finalen, hvor de dog mødte nogle kæmpere som var lige den tand skarpere end dem til at de kunne vinde finalen. Men da de sidste år til stævnet begge blev nummer 4 i samme katagori, må to finalepladser og to flotte sølvmedaljer siges at være et godkendt resultat.

I kumite vandt Jeppe sin første kamp med godt overblik og gode scoringer. Næste kamp tabte han desværre til den senere vinder af hans vægtklasse, så ingen medaljer i frikamp i år, men begge kæmpere ydede en super indsats og blev ikke mindre sultne efter at deltage i konkurrencer efter årets stævne.

Og dem kommer der flere af. Klubben afholder klubmesterskab i november og i marts er der planlagt et børn og unge – stævne i Ringe på Fyn. Derefter er planen at Klubben som holder til på Øland skal stå for det 9. Shuri Cup i 2015. Det glæder Vi os rigtig meget til.