cjenik

Troškove koje plaćate autoškoli možete platiti:

  • općim uplatnicama beskamatno do 6 rata*
  • karticama Visa, Visa Electron, Visa Premium, Maestro, Cirrus, Master Card, V-Pay, Diners Club, JCB, Union Pay
  • karticama PBZ Maestro i PBZ Visa Electron do 12 rata beskamatno
  • karticama Visa (Erste, SBerbank, Istarska Kreditna Banka, Slatinska banka, Jadranska banka, Podravska banka) do 12 rata beskamatno
  • karticama Erste Maestro plus s odgodom plaćanja do 90 dana
  • karticama Diners beskamatno do 12 rata.
  • karticama PBZ Card Premium Visa beskamatno do 12 mjeseci.
  • kombinirano, opće uplatnice i kartice

*plaćanje na rate uplatnicama je moguće po sistemu svaki mjesec jedna rata ili prema dinamici obuke, npr. 1. rata na početku tečaja iz propisa, 2 rata na početku vožnje, 3 rata prije ispita...i sl. Ukoliko kandidat koji plaća općim uplatnicama izlazi na ispit iz upravljanja vozilom (UV), do izlaska na ispit dužan je podmiriti preostali iznos osposobljavanja (uplatnicom ili karticama).

Cjenik

u sve cijene je uračunat PDV 25%

cijena je ista za sve načine plaćanja

* kandidat je dužan izaći na ispit iz PPSP.a, broj sati propisa ovisi o predznanju kandidata

**AM - odnosi se na kandidate koji su položili AM kategoriju na mopedu, ne odnosi se na kandidate koji su AM kategoriju stekli polaganjem za neku drugu kategoriju.

iznos osposobljavanja plativ je na rate, dok iznos ostalih troškova ovisi o dinamici obuke i to tečaj prve pomoći placa se u toku tečaja, ispiti se plaćaju HAK-u kod prijave ispita, ispitni sat se placa autoškoli prije ispita iz UV.

autoškola Corsa Viškovo posjeduje vlastito prometno vježbalište, te svojim kandidatima dodatno ne naplaćuje korištenje prometnog vježbališta


** doktorima medicine, medicinskim sestrama, medicinskim tehničarima, primaljama, priznaje se ispit iz PPP (pružanja prve pomoći) (NN141/11)


***dobrovoljni davaoci krvi imaju popust na tečaj PPP od 50%


sve ostale cijene možete dobiti upitom na: autoskolacorsa@gmail.com, facebook, instagram, 051 258 360 , 091 727 95 77

Prije upisa u autoškolu kandidat je dužan napraviti liječničko uvjerenje za željenu kategoriju. Liječničko uvjerenje možete napraviti u bilo kojoj ovlaštenoj medicini rada. Cijena liječničkog uvjerenja ovisi o medicini rada.