SEO penalization in France


Nismo u Francuskoj pa se čini malo teško, ali ću pokusati da dam procenu sta je u pitanju.

Google nije ranije u narednom prosljeđuje referenca za njihove "dislajking" SEO i tehnike za upravljanje njihovim algoritmima. Ali Naravno, zašto Francuska ? realno, kako znamo oni nisu samo sortiranje preko jedne zemlje u određenom trenutku, Francuska ce se prva srediti pre ostalih?

Pravite stranice za korisnike, a ne za tražilice.

Ne zavede svojim korisnicima, ili sadašnje različitih sadržaja za tražilice nego što prikazati korisnicima.

Izbjegavajte trikove kojima nameravate poboljšati rang na petrazivacima. Dobar pravilo od oka je li vam želite osjećati udobnim objašnjavajući što ste učinili na web mjesto koje se natječe s Vama. Drugi test je korisno pitati: "Da li ovo moje pomoć korisnicima? Biste li to učinili ako tražilica ne postoji?"

Ne sudjelovati u vezu sheme osmišljen kako bi povećali vaš rang stranice ili stranice. Konkretno, izbjegli neželjene veze na web ili "loše susjedstvu" na internetu kao vlastitu rang svibanj biti štetno utjecati na onih linkova.

Bez neovlaštenog korištenja softvera/programa kako bi poslali stranice, provjerite red, itd.

Takvi programi sredstava računalni konzumirati i krše naše Uvjete pružanja usluge. Google ne preporučujemo upotrebu proizvoda kao što su WebPosition Gold ™ to poslati automatski ili programatskih upite na Google.

http://www.google.com.au/webmasters/guidelines.html

Ljudi zadržati govoreći: "oni su samo vic, Google ne radi ništa." Pa, sada su, stoga nitko ne može žaliti zbog toga. Najbolji komad savjet sam ikad uzeo je sa Jill Whalen, čini se stranica za korisnika, a ne na tražilice. Zabavne, da Google i reći da. Vrata, cloaking, preko optimiziran, teška densities ključnu riječ i slično su općenito nije napravio za korisnika, tako da nisu u skladu s Google smjernicama.

Da, zašto su oni kaznili SEO experte, a ne klijente? Pa, to je bio SEO je to obavili posao, a ne klijentima.

Izađite iz kolotecine kako bi riješili problem.