Contact


Praktijkadres:


Tuindorpslaan 1, 2015 HT Haarlem


Telefoon: 023 5219822

Dit is een beveiligd mailadres, maar alleen als ik u een mail stuur.


Oud email adres praktijk (niet beveiligd maar voorlopig ook nog te gebruiken voor niet-privacygevoelige informatie): info@psychotherapiehaarlem.nl

De praktijk is vanwege vakantie gesloten van 15 juli tot 15 augustus 2019


Bereikbaarheid:

Maandag t/m donderdag tussen 12.00 uur en 12.45 uur. U kunt ook een bericht op de voicemail achterlaten. Ik zal u zo spoedig mogelijk proberen terug te bellen.


U wordt vriendelijk verzocht om bij het intakegesprek mee te nemen:

- Verwijsbrief van de huisarts

- Ingevuld aanmeldingsformulier (u ontvangt dit formulier van mij via de mail. Dit formulier kunt u dan meenemen naar het eerste gesprek)

- Identiteitsbewijs

Wachttijd:

Er is op dit moment een cliƫntenstop. Ik kan u eventueel helpen met het zoeken naar een andere psychotherapeut of psychoanalyticus in de regio. U kunt ook via uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling.

Voor supervisie en leertherapie is er nog enige ruimte.

Wachttijd voor behandeling update: 01-04-2019


Folder voor cliƫnten klik hier

Plattegrond:

Routebeschrijving:

Auto: Vanaf de N208 (Westelijke Randweg Haarlem) de afslag nemen naar het Ramplaankwartier (Vlaamse weg, richting de Dekatuin). Doorrijden tot de T-splitsing en linksaf slaan. Vervolgens de eerste straat rechts afslaan,dan ziet u direct aan uw linkerhand het pand liggen. U kunt er gratis parkeren.

Openbaar vervoer: Vanaf het station Overveen naar de Bloemendaalseweg lopen, rechts afslaan en na ongeveer anderhalve kilometer links afslaan de Ramplaan op. Rechtdoor lopen tot de laatste straat aan uw rechterhand en deze ingaan. Dan ziet u het pand direct aan uw linkerhand liggen. In het Ramplaankwartier rijden bussen 14 en 81 (naar station Haarlem en Heemstede en naar Zandvoort, Velserbroek en IJmuiden).