eNGLEZA DUPĂ ȘCOALĂ

Auxiliar didactic de limba engleză

ISBN 978-973-0-12590-0

Mă bucur din suflet că v-aţi gândit să accesaţi acest site! Înseamnă că aveţi suficientă motivaţie să învăţaţi limba engleză foarte bine. Puteţi folosi acest site când doriţi şi cât timp doriţi pentru a aprofunda cunoştinţele dumneavoastră de limba engleză. Fie că aveţi lacune în invăţarea limbii engleze, fie că vă pregătiţi pentru bacalaureat sau pentru un examen de limba engleza, cred că acest site vă va fi util.

Materialele pe care le găsiţi pe acest site sunt făcute de mine (explicaţii, lecţii ppt şi lecţii ppt cu exerciţii), dar găsiţi şi o selecţie de tutoriale preluate de pe www.youtube.com sau pagini scanate din manuale şcolare (la partea de WRITING). Sursa acestor materiale este precizată.

In ataşamente aveţi lecţii ppt cu exerciţii pe care le puteţi descărca sau alte documente utile (lista cu verbe neregulate, de exemplu).

Pe acest site găsiţi şi link-uri la dicţionare on-line (dacă aveţi nevoie) iar dacă aveţi nelămuriri, vă rog să îmi scrieţi întrebările voastre aici ! Răspunsurile la intrebări le găsiti la pagina RĂSPUNSURI LA ÎNTREBĂRILE VOASTRE.

Sper ca acest auxiliar să vă fie util. Îmi puteţi adresa şi sugestii, dacă doriţi.

ANCA SIMINA BĂRCUTEANU,

prof. limba engleză la

Colegiul Tehnic "Anghel Saligny”, Baia Mare, 2020