ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Η URAL διαθέτει μια καταπληκτική ποικιλία αξεσουάρ που θα σας συναρπάσει. Δείτε τους καταλόγους μας και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Στις διπλανές φωτογραφίες βλέπετε την URAL cross, την οποία μπορείτε να παραγγείλετε απ' ευθείας έτοιμη, ή να παραγγείλετε το σχετικό sidecar και να το τοποθετήσετε στην URAL σας.

ΝΕΟ! Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ένα πλήθος από αυθεντικά αξεσουάρ, κιτ για τον κινητήρα,μπουφάν και άλλα είδη ρουχισμού ειδικού για μοτοσικλετιστές, gudgets όλα με τα λογότυπα της URAL (κάντε κλικ στο γιλέκο):

Στα παρακάτω αρχεία θα δείτε αναλυτικά τα 10άδες αξεσουάρ, που είναι διαθέσιμα μόνο κατόπιν παραγγελίας και με τα οποία μπορείτε να προχωρήσετε σε ένα customizing που θα κάνει την αγαπημένη σας URAL περισσότερο μοναδική. Το πρώτο αρχείο αφορά το τρέιλερ της URAL ενώ το δεύτερο περιέχει ένα πολυσέλιδο κατάλογο με όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ.

Επισκεφθείτε το ηλεκκτρονικό μας κατάστημα για να ανακαλύψετε ενδιαφέρουσες αγορές για εσάς και την αγαπημένη σας μοτοσυκλέτα.