DIGITAL Marketing u Srbiji 2021


DISKLEJMER: tekst je pisan pre nesto vise od 10 godina, pa ipak je zanimlivo pogledati kako je to izgledalo tada neke 2010 godine ili cak malo ranije, nisam siguran.Reshenje je u Shivenje!

Resenje nije samo u shivenje (kako kaze popularna parola) resenje problema je u pametnom investiranju.

Sada kada gledano iz svetske perspektive, ali zasto ne i lokalne, treba da se stedi i pazi svaki dinar/dolar/euro koji nam je preostao za advertajzing, ajde pametno da ulazemo.

Hajde da ulazemo u ono cega se jos nismo setili, da, 'ajde da budemo prvi. 'Ajde da ulazemo u ono sto ne postoji kod nas. Pa sta je to sto jos ne postoji kod nas? Po mom misljenju to bi bio marketing, ali internet marketing.

Neko ce reci ok, internet marketing...pa, imamo teoreticara i analiticara i ovde i u Hrvatskoj... sve to oni lepo objasnjavaju...ali ok, da objasne znaju, ali zasto onda slabo rade?! Zasto imaju toliko vremena da samo filozofiraju i ocenjuju necije web kampanje....i zasto onda njihov PR opada?


PR Znaci PageRank. Google sajtove ocenjuje nemilosrdno, tu se sve vidi. Vrednost, i pouzdanost. Nacin igre. Zato, ako neki SEO ili web marketing expert ima sajt sa ocenom PR 2 pazite sta radite. Hocete li njemu da poverite gradjenje reputacije vaseg sajta, hocete li njemu da poverite optimizaciju?

Moze li taj covek drugome da radi SEO ako nije uspeo sebi to da obezbedi?


*SEO=SEARCH ENGINE OPTIMIZATION


DISKLEJMER: tekst je pisan pre nesto vise od 10 godina, pa ipak je zanimlivo pogledati kako je to izgledalo tada neke 2010 godine ili cak malo ranije, nisam siguran.