Bestuur

Bestuur van de Vereniging Reünie RRMNT

Voorzitter: Nico Meeuwsen

In dienst gekomen in augustus 1958 als radioradarmonteur. Diverse varende en walplaatsingen. Een bijna 2 jaar durende term in Nederlands Nieuw-Guinea, een varende term met stationsschip op Curaçao (Nederlandse Antillen) en langdurige plaatsingen in de Verenigde Staten en Italië (SATCOM - NAVO plaatsing).

De laatste walplaatsing als LTZE bij het Ministerie van Defensie bij de Stafafdeling Bedrijfsvoering o.a. als Hoofd Kleinschalige Automatisering en secretaris STAMAT (Stuurgroep Automatisering Materieel), daarna in 1994 eervol ontslag als LTZE2OC.

Diverse bestuursfuncties op verschillende niveaus.

Jarenlang journalistiek werk bij een lokale omroep, voor zowel radio als TV.

Vanaf de oprichting voorzitter van onze vereniging (welke begon als commissie, vervolgens stichting en tot slot vereniging).

Penningmeester: Martin Kedde

In dienst gekomen in 1957 als Radio-Radarmonteur.

Na diverse varende- en wal- functies, waaronder twee uitzendingen naar het voormalige Nederlands Nieuw-Guinea, in 1993 eervol ontslagen als LTZE1.

In mijn laatste functie bij de Koninklijke Marine was ik van 1 december 1979 tot 1 februari 1993 werkzaam bij de Directie Materiële Instandhouding op het Stafbureau Systemen van de Hoofdaannemer, eerst als SEWACO-officier en vanaf 1983 Hoofd Sensor-Wapen en Communicatie-systemen en Manager meerjarig onderhoud Groep Escorte Schepen.

In 1992 waarnemend directeur en van 1993 tot 2003 directeur van het Nationaal Reddingmuseum “Dorus Rijkers” te Den Helder.

Vanaf 2004 tot 2008 plv. voorzitter van de Plaatselijke Commissie Station Callantsoog van de Koninklijke Nederlandse Reddingmaatschappij.

Diverse bestuursfuncties zowel landelijk als lokaal.

Vanaf de oprichting van onze vereniging penningmeester.

Secretaris: Coen Claassens

In dienst gekomen in aug 1967 als Radio-Radarmonteur waarin ik de rang van korporaal heb bereikt. Plaatsingen: na Erfprins naar zendstations Ouddorp & Willemstad. Vervolgens EOV-opleiding, Zeven Provinciën, kaderopleiding, meer EOV, Noord-Brabant, NavGis, Evertsen en vervolgens (vervroegd) uit dienst op 1-4-1975.

Per aug 1975 in dienst getreden bij Fokker Schiphol (EBS) als radarspecialist van SICO-team (herintegratie iHawk) in FB Woensdrecht, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en FB Twente. Daarna over naar Ruimtevaart IRAS-project en daar gestart met avond-HTS.

Eerst als Electronic Engineer (IRAS Fine Sunsor, ontwerp zonnepanelen), daarna Proposal Engineer, Project Manager, Company Representative USA, Manager Commercial Projects, Facility Manager, Operations Mgr TCAR (NATO AGS-project), Manager Operations, Productline Manager, Program Manager (incl. PM ERA & JSF), uiteindelijk als Program Manager Defence per 1-4-2016 gepensioneerd.

Daarna als ZZP-er o.a. nog zo'n 2 jaar omdersteuning verleend aan een Belgische ex-Defensie electronica producent (Advionics) om die succesvol in de ruimtevaart werkzaam te krijgen.

Webmaster: Leen van der Biessen

In dienst gekomen in dec. 1964 als Radio-Radarmonteur waarin ik de rang van sergeant heb bereikt. Na een HTS studie ben ik 1978 benoemd tot Officier van Elektrotechnische Dienst. Na diverse functies als projectleider bij de Directie Materieel van de Koninklijke marine heb ik in 1990-91 meegedaan met de Tweede Golfoorlog als Hoofd Wapentechnische Dienst a/b van het Fregat Hr. Ms. “Philips van Almonde” en daarmee de veteranenstatus verkregen.

Mijn laatste functies bij de KM waren Projectleider Goalkeeper en Hoofd ICT beheer van de Admiraliteit. In dec. 2003 heb ik de KM verlaten als LTZE1.

De laatste 11 jaar ben ik werkzaam geweest voor de KVMO (Koninklijke Vereniging van Marine Officieren) (www.kvmo.nl) voornamelijk in de ICT sfeer en heb in al die jaren ook meegeholpen als organisator van de diverse evenementen voor post-actieven en Veteranen.

Momenteel ben ik voorzitter van het Veteranen comité Leidschendam-Voorburg

Lid: Adrie Havermans

Lid: Rob van Calmthout