Mikkelin seudun Nuorisoseura

Tervetuloa mukaan tekemisen riemuun!

Mikkelin seudun Nuorisoseura ry on Paukkulassa 10.9.2019 perustettu nuorisoseura, jonka tavoitteena on tiivistää Suomen Nuoriso-opiston ja Nuorisoseurajärjestön yhteistyötä, tarjota kasvatus- ja ohjausalan opiskelijoille järjestötoiminnan oppimisympäristö sekä tarjota palveluja lähialueen lapsille, nuorille ja perheille. Järjestämme monenlaista harrastus- ja tapahtumatoimintaa sekä koulutusta. Toiminnan lähtökohtina ovat nuorisoseuraliikkeen arvot - osallisuus, yhdenvertaisuus, moninaisuus ja yhteisöllisyys.

Mikkelin seudun Nuorisoseura on jäsenenä Nuorisoseurajärjestössä. Nuorisoseurat on Suomen merkittävin kulttuurisen nuorisotyön toimija ja Nuorisoseurat ympäri Suomea tarjoavat kulttuurisia harrastuksia ja tekemisen riemua niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin.

Harrastaja

Tule saamaan uusia ystäviä ja harrastus turvallisessa porukassa! Opit uusia asioita ja pääset kokeilemaan eri lajeja.

Osallistuja

Tule kokemaan tekemisen riemua järjestämiimme tapahtumiin ja koulutuksiin tai lähde kanssamme valtakunnallisiin tapahtumiin!

Opiskelija

Tule toteuttamaan toimintaa, josta olet kiinnostunut! Voit tulla työssäoppimaan tai toteuttaa oman projektin osana opintojasi.

Vapaaehtoinen

Tule tekemään yhdessä hyvää yhteisömme, jäsentemme, lasten ja nuorten, aktiivisen Mikkelin seudun sekä elävän kulttuurin hyväksi.

Ohjaaja

Tule luomaan matalan kynnyksen toimintaa, tekemisen riemua, elämyksiä, kasvun paikkoja ja turvallisia yhteisöjä lapsille ja nuorille Mikkelin seudulla. Koulutamme ja tuemme ohjaajiamme tärkeässä työssä.