DVD's

Duitstalige documentaire n.a.v. 40e sterfdag. (Marktplaats)

Documentaire over Ediths carrière en hoogtepunten uit haar concerten. (Fnac les Halles Parijs)

Een kijkje in het privéleven van Edith. Met (stukjes) film gemaakt door Marc Bonel, Ediths accordeonist en vertrouweling. (Bouquinistes Parijs)

DVD met memorabele tv-optredens en interviews + CD met niet eerder uitgebracht archiefmateriaal + 1 boekje foto's gerealiseerd door de conservator van het museum Edith Piaf te Parijs. (Fnac les Halles Parijs)

Limited edition DVD. Film over het leven van Edith Piaf. Naar mijn idee niet helemaal geloofwaardig, maar wel een geweldige film. Niet voor niets vaak genomineerd en winnaar van énorme prijzen. Marion Cotillard zet een waanzinnige Edith neer en Jill Aigrot heeft op sublieme wijze de muziek ingezongen. (Marktplaats)

DVD van de film uit 1941. Lily (Édith Piaf) is een bescheiden bloemenmeisje die verloofd is met een knappe, jonge straatmuzikant. Als ze samen op straat staan te zingen wordt Lily opgemerkt door een theaterdirecteur. (Fnac Les Halles Parijs)


Concert in Nijmegen op 14 december 1962. Van video op DVD gezet omdat de kwaliteit van een videoband er met de jaren niet beter op wordt. Een paar kleine stukjes aan het begin zijn helaas al aangetast. (verrassing van een Roy Orbinson verzamelaar)