Randweg Noord wo 28sep afgesloten

Plaatsingsdatum: 26-sep-2011 16:54:29

Woensdag 28 september wordt de Randweg Noord vanaf de rotonde Hoefsestraat tot aan de Hernenseweg van de laatste laag asfalt voorzien. De Randweg is 's ochtends vanaf 05.00 uur afgesloten. Sportpark de Woezik, de Paschalisschool en het Texaco tankstation zijn via de Tunnelweg bereikbaar.

Naar verwachting is het eerste deel van de Randweg Noord, vanaf de Hoefsestraat tot aan de kruising met de Klapstraat, woensdag rond het middaguur weer open voor het verkeer. De Randweg Noord vanaf de Klapstraat tot aan de kruising met de Hernenseweg, is naar verwachting dezelfde dag vanaf 19.00 uur weer open voor het verkeer. De rotonde aan de Hoefsestraat en de kruising bij de Hernenseweg, komend vanaf de Westerdreef, zijn de hele dag open voor het verkeer.

Donderdagochtend 29 september vanaf 07.00 uur wordt dan het laatste deel van de Randweg Noord tussen de spoorwegovergang en de Hernenseweg geasfalteerd. Naar verwachting is dit deel van de Randweg Noord donderdag vanaf 17.00 uur weer open voor het verkeer. De Randweg Noord tussen de Hoefsestraat en de Hernenseweg is donderdag gewoon toegankelijk voor het verkeer. Het verkeer kan op dit deel van de Randweg nog wel hinder ondervinden van het aanbrengen van de markeringen.