Carnaval in Woezik 2014

Carnaval in Woezik 2014

Vrijdag 28 februari:

>>>Carnaval wordt afgetrapt in de kantine van SC Woezik voor de leden van de voetbalclub. Zoals ieder jaar wordt ook “De Blauwe Prins” bekend gemaakt.

>>>In het Wozokottenhol [Zaal Verploegen] barst ook het carnaval voor de jeugd los met Teenage Carnaval vanaf 20.00 uur. Voor tieners, pubers van 11 t/m 15 jaar is het dan Party time. Belangrijke slogan deze avond is: 100% feest en 0% alcohol. Een avond hossen, dansen, chillen en feesten voor party-people. DJ Koen is achter de draaitafels te vinden voor de beste carnavals – en party-hits. Natuurlijk brengt Jeugdprinses Kelly ook een bezoekje. Toegang voor de avond is € 5,00 dit is inclusief één consumptie. Er is geen kaartverkoop vooraf, alleen op de avond zelf aan de kassa.

Zaterdag 1 maart gaat het feest `s middags in de Woezik verder met het Gezinscarnaval in het Jeugdhuis. Van 14.00 tot 17.00 uur hossen en springen op de leukste Carnavalshits.

`s Avonds is het All-Inclusive Avond in het Wozokottenhol [ ZaalVerploegen] Kom gezellig met je buren, of de hele straat ouderwets feesten. Kaartjes zijn € 22,50 p.p. en je kunt dan onbeperkt bier, fris en wijn drinken. Grootvorst Jeroen d’n urste zwaait dan de scepter en heeft wat leuks in petto. Maar vooral heel veel feestmuziek van DJ Wout. Een dure taxi of een Bob hoeft niet geregeld te worden want alles is op loop – of fietsafstand.

Zondag komen alle mooie bouwwerken weer tevoorschijn. Weken lang is er op diverse plekken gewerkt, om er een droomwagen van te maken. De Dorstvlegels, De Schuimkoppen en Buurtvereniging Holenberg mochten al menigmaal een prijs uit wijchen mee naar de Woezik nemen. Om 13.30 uur wordt er bij Zaal Verploegen verzameld om dan via de woeziksestraat, holenbergseweg gezamenlijk bij de Reut van Wijchen aan te sluiten. Na een paar uurtjes koukleumen langs de kant is het bij Zaal Verploegen lekker warm bij de After Optocht Party. Vanaf 16.00 uur zorgt DJ Wilco dat de beentjes van de vloer komen voor jong en oud. Ook de innerlijke mens wordt niet vergeten want er is een carnavalsbuffet voor € 11,11 en € 5,55 voor de kids. Bovendien zijn er ook nog prijzen voor de Woezikse deelnemers.

Maandag 3 maart is er voor de oudere generatie een Carnavalsdansmiddag in het Jeugdhuis. Vanaf 14.00 uur is er live-muziek en kan er een dansje gewaagd worden door de 55-plussers. Je hoeft niet stil te zitten want maandagavond organiseren Fc Schuppert de Dream Night in Zaal Verploegen. DJ Koen is dan achter de draaitafels te vinden.

Dinsdag 4 maart. De laatste carnavals dag kun je weer met het gehele gezin er op uit. Vanaf 13.30 uur begint het gezinsmatinee bij de Wozokotten in Zaal Verploegen met ouderwets Hossen & Springen. Jeugdprins Kaylee d’n Urste geeft dan acte de préséance. De leden van de Wozokotten zorgen dan dat de kleintjes volop ruimte hebben om te carnavallen met DJ Wilco en mochten de kleintjes nog niet genoeg gesprongen hebben, kunnen ze zich nog uitleven op het springkussen. Carnaval in Woezik en het gehele Urnerijk wordt traditioneel afgesloten met het Jupke’s Bal. In een ongedwongen sfeer is het aftellen tot 00.00 uur want dan wordt op de parkeerplaats voor de kerk Woeziks Jupke verband en is er een einde gekomen aan een hopelijk een Droom Carnaval.

Veel Plezier !!