Valencià

ESTIU 2015
Anirem informant pel grup del facebook en primícia. Aquí quan es puga actualitzar.

Ja tenim les coses un poquet més clares. 8 d'agost de 2015, Platja de Tavernes, en Chiringuito Domojito (sud de la platja, límit amb Xeraco). 12 euros per persona. Dinar (paella), camiseta i aigua. Potser que hi hagen més coses. Premi al guanyador de un sopar o dinar, encara per concretar. Inscripcions com a màxim fins el dijous 6 d'agost. D'ací poc ficarem el cartell i el número de compte, si esteu per la platja de Tavernes podeu passar-vos per la zona del San Bernardo on està la "red", solem estar totes les vesprades entre les 18h i les 21h.

FINALMENT S'HA CANCEL·LAT EL TORNEIG PER PROBLEMES AMB EL XIRINGUITO. DEMANEM DISCULPES.

Hola a tots i a totes, aquesta pàgina està creada per a poder promocionar el voleibol a Tavernes de la Valldigna. Ací anirem penjant la informació dels campionats.

Ací teniu un enllaç on podeu vore l'oratge que farà a la Platja de Tavernes de la Valldigna (el vent entre altres)
http://www.aemet.es/va/eltiempo/prediccion/playas/tavernes-4623801

Els campionats estan pensats en un principi per a passar-ho bé, aprendre, conéixer a gent d'este "mundillo" i disfrutar de l'esport. Els farem de 3x3 (3 persones per equip i dos possibles substituts/es). Els equips podran ser mixtes i tots els participants hauran de tindre fets els 16 anys o tindre una alçada superior als 170cm, els jugadors no podran jugar en dos equips diferents. Ficarem un límit de 16 inscripcions per campionat, (els oficials també tindran un mínim de 8 equips). Les regles seran les del volei-platja excepte que els equips seran de 3 jugadors en camp. El sistema d'arbitratge serà el següent: Xiularan els jugadors dels equips guanyadors.

En cas de dubte, pots telefonar al 676 132 996 (Sergi Mulet) o enviar un e-mail a smulet3@xtec.cat

Col·laboren:


Llicència de Creative Commons
Voleibol Tavernes de Voleibol Tavernes està subjecta a una llicència de Reconeixement 3.0 Espanya de Creative Commons