Het roer om

 
 
In oktober 2007 wonen we in Bergschenhoek, net buiten Rotterdam. De tijd glipt ons door de vingers. 

 

Veranderen is wat we willen, een andere omgeving, één van rust, ruimte en natuur. Een andere invulling geven aan het leven.

 

Medio 2008 emigreren we naar Duitsland, naar een schitterende woning aan de rand van een natuurgebied, 140 km bij Denekamp over de grens tussen Osnabrück en Hannover.

 

 

De verbouwing is redelijk in te schatten, daar wij niet die kat in de zak gekocht hebben!? Al snel blijkt dit echter wel het geval. Maar wij laten ons niet uit het veld slaan en per september 2009 staat er ons paleis, dat inmiddels omgedoopt is tot 'Villa Frotheim'. Door totale renovatie hebben we de woning op de begane grond volledig naar eigen hand kunnen zetten.

Wij realiseren ons heel goed, dat als we alles van te voren hadden geweten, we nooit hadden gekocht!

MAAR ........., nu kijkend naar het resultaat en het woongenot zowel qua wonen als omgeving, zijn we zo blij dat we niet alles van te voren geweten hebben. Want het is hier werkelijk fantastisch.

 

Inmiddels zijn we volledig geïntegreerd en we hebben net zulke geweldige buren als in Nederland. Daar komt nog bij dat we enkel nog die dingen doen die we leuk vinden en die ons en onze gasten voldoening geven.

 

Nicolette was tot november 2011 afdelingshoofd van de Afdeling Radiologie in Minden, tegelijkertijd heeft ze zich omgeschoold tot gediplomeerd paardrij-instruktrice met als specialiteit Western- en buitenrijden in de vrije natuur en is begin 2012 Ausritt-Frotheim  gestart. 

Marcel heeft 2 eigen bedrijven, tw: VIEcoaching en Allergie112.nlPension Gästezimmer Monteurzimmer Villa Frotheim VillaFrotheim - Espelkamp - Frotheim - Mühlenroute - Muehlenroute Marcel van Nieuwenburg Nicolette van Nieuwenburg Kreis Minden Lübbecke Luebbecke