Recencies

9,9/10

(op de site zoover, situatie 13/09/2017)

Familie Jacobs - De Gruyter 2015

Wij komen hier nu al voor de 5e keer, dat op zich zegt al genoeg. An ontvangt je met een hartelijkheid die geen grenzen kent! Het verblijf zelf is completer dan compleet. Iets vergeten? An zorgt er voor!! Super verblijf voor kinderen, onze zonen zijn voorzitter van de Hageland-An fanclub! Niks is te veel voor de kinderen. Je komt hier thuis in zalig Hageland! Een aanrader!!!! Jammer dat we geen 11/10 kunnen geven ;-)

R. Haze -2014

Gastvrije ontvangst door eigenaresse, naast huis ook rondleiding in grote tuin. Accommodatie met veel leefruimte en gebruikmaking van de tuin. De woning bestaat uit een kleine beneden- en grote bovenverdieping met o.a. een compleet ingerichte keuken, grote tafel, zithoek, slaapkamer met 2 enkele bedden, slaapbank, slaapzolder, sanitair deel met douche, toilet, 2 wasbakken en wasmachine. Ook TV, infraroodsauna en bureau met router. Pluspunt vonden wij de gezellige tuin. Achterin bevindt zich een afgeschermd zitdeel waar je uitkijkt over de velden. Leuk voor kids is het hangbuikvarken dat mocht worden gevoerd. Wij zijn zeer positief over deze accommodatie welke vlakbij Leuven en Brussel ligt en door de centrale ligging ook prima is voor andere uitstapjes zoals Namen. De ligging, betaalbaarheid, compleetheid, aardige gastvouw en tuin maken dat we met plezier terugdenken aan ons verblijf!

Update : We hebben géén hangbuikvarken meer. Het is helaas overleden.

4,5 sterren (op 5)

(op de site airbnb, situatie 13/09/2017)

Roos - 2017

Met acht meiden hebben we ons hier goed vermaakt:) prima accommodatie dichtbij een bushalte. Vanuit hier konden we gemakkelijk naar de stad Leuven. Verder lag de accommodatie wel afgelegen, maar dan heb je wel een grote tuin, waar wij ook gebruik van mochten maken. De stad Leuven is ook echt een aanrader!

Milou - 2017

Wij waren met het gezin, met z'n achten een weekendje weg. Het huisje was mooi, inclusief een grote tuin waar je ook gebruik van kunt maken. Bushalte naar Leuven is om de hoek en in de omgeving mooie wandelingen. De gastvrouw, An, is superlief en weet heel veel over de omgeving en zorgt ervoor dat het verblijf zeer aangenaam is. Zeker een aanrader!!!

Bart - 2017

Ontspannend verblijf, met name ook leuk voor met kinderen in verband met ruime tuin met mooi uitzicht en een gastvrouw (An) die ervoor zorgt dat de kinderen zich snel op hun gemak voelen. Stad Leuven makkelijk te bereiken en toch volledig 'buiten' gevoel.

Pieter - 2016

Alles is goed verlopen. Perfecte communicatie en ontvangst door An.

Dieder - 2016

An was een erg aangename gastvrouw, zeer attent. Ze bracht ons regelmatig een bezoekje om ons tips te geven m.b.t. activiteiten in de buurt. Ze was bereikbaar en we konden steeds op haar rekenen. De omgeving is prachtig: mooie natuur, mooie wandelroutes; en toch op amper 15min van Leuven met een makkelijke busverbinding. Voor 6 volwassenen is het woon- en slaapgedeelte echter wat krap. Een gezin met kinderen zou er beter tot zijn recht komen.

Mony - 2016

A super stay in a calm and friendly environment, An is a great host we had more than everything we needed, I am definitely recommending this home.

Nico - 2015

vriendelijke gastvrouw en alles is voorzien