Inici‎ > ‎

Festes

CASTANYADATotes les classes ens convertim en cuiners i cuineres i  preparem panellets per celebrar la castanyada. Experimentem textures, sabors, olors i ens adonem de la importància de les matemàtiques per fer les proporcions dels ingredients. El resultat sempre és espectacular....
NADAL

Celebrem el Nadal preparant un poema i nadales. Les famílies són convidades per gaudir amb nosaltres d'quests moments i acomidar el trimestre.
També mostrem l'exposició de la feina feta durant aquest període de tallers, projectes, postals de nadal, manualitats...

A les vacances de Nadal tenim el repte juntament amb la família. Hem de fer una manualitat de reciclatge d'un tema concret i el portem a l'escola al gener.
Sempre tenim un premi per participar!!! 

EXPOSICIÓ DE NADAL


CARNAVAL

Pel carnaval tenim un tema general de disfressa per a tota l'escola. Les famílies s'encarregan de preparar-lo i el dia assenyalat ho lluïm amb il·lusió. Els nens de cicle superior tenen molta feina doncs 5è ha de preparar el pregó de benvinguda d'en Carnestoltes i  6è s'encarregan d'escriure el testament quan ha  de marxar i d'assajar

A més a més 6è durant un temps a la classe de música preparem la batucada. El dia de la rua l'escola en ple sortim al carrer a fer gresca i xirinola amb els nostre Carnestoltes. Fem molt de ressó al barri doncs els nens de 6è amb els timbals i resta d'instruments fan la batucada.

Pregó
ARRIBA EN CARNESTOLTES !
BATUCADAVídeo de YouTubeDISFRESSEM EL MENJAR

Vídeo de YouTubeTALLERS PER FER LA MONA

Vídeo de YouTubeJOCS FLORALS 

Requereix una gran preparació i mostra tot el que hem anat aprenent durant el curs. Infantil fem un conte col·lectiu i un dibuix individual que el representa i Primària fen rodolins, poemes i contes.
El dia de la celebració de Sant Jordi obrim l'escola a les famílies i rebem els premis dels jocs florals.

Vídeo de YouTubeELS AVIS VENEN A EXPLICAR-NOS VIVÈNCIES

És una experiència molt enriquidora i ens agrada molt escoltar-los. Tenen coses a explicar molt interessants i que ens sorprenen en gran mesura.

Vídeo de YouTube