Qui som?Som l'associació de swing de la província de Tarragona. La idea de TGNswing neix d'un grup de "bojos" pel lindy hop el març del 2013. El novembre del 2013 es forma legalment i comença a funcionar com una associació sense ànim de lucre i amb la finalitat de promoure l'escena del swing per tot Tarragona.

L’associació també vol proporcionar a tots els amants del swing un punt de trobada i de suport per organitzar, difondre i promoure aquests balls a les comarques de Tarragona. 

Història

Ens vam conèixer un dimecres a la Sala Zero en un curs de lindy hop. A alguns ens motivava la música; a d’altres, l’energia que es desprèn en ballar-la. 
Sigui quin sigui el motiu, tots ens hi hem enganxat, i ara les nostres agendes les monopolitzen mogudes swingueres que no paren de créixer! 

Què fem?

ANEM A CLASSE

Ara mateix hi ha dues escoles a Tarragona i una a Reus. Així és que tens diverses ofertes per escollir!
Si vols fer classes de lindy hop consulta el nostre apartat Escoles.

FEM CLANDESTINS

Carreguem l’equip de so, preparem una llista de reproducció infinita, ocupem una plaça, ens traiem la vergonya de sobre, ens calcem les vambes i ballem sense parar! Ho hem fet davant del mar, al barri del Serrallo; a la Part Alta de Tarragona i a les Peixateries Velles de Reus, entre molts altres llocs. El millor, però, és que mai se’ns acabaran els espais on ballar ni la llibertat per fer-ho!
On ens recomanes que anem la setmana vinent?

ENS TROBEM PER ANAR A CONCERTS, FESTIVALS, JAMS…

Quan sentim que hi ha una moguda swinguera, s’activen les alertes! Informem els hoppers a través de facebook i twitter (tgnswing) i ens trobem a qualsevol lloc on el swing ens permeti moure’ns!

ORGANITZEM ACTIVITATS

Sempre en tenim alguna de pensada perquè no quedi cap racó buit a l’agenda. Organitzem concerts amb bandes en directe, trobades, tastets de lindy hop...i tot tipus d’activitats per fer-nos conèixer i expandir el swing i els seus balls pel nostre territori! T’agradaria organitzar alguna cosa? Explica, explica! tgnswing@gmail.com

Comments