curar la eyaculacion precoz

Xavier Conesa Lapena – Carme Serrat Bretcha

C/ Gaietà Vinzia, 11-13

MOLLET DEL VALLES

C/ Santa Anna, 26

BARCELONA

Tel. 653811887 - 93 570 71 54

conesa@gmail.com

Lloc dedicat exclusivament a tractar el profunditat tot sobre l'ejaculació precoç. Tractaments per a combatre la ejaculació precoç. Tècniques per aprendre a manejar la ejaculació precoç.Preguntes Freqüents sobre la ejaculació precoç. Tot el que sempre cal saber i no et vas animar a preguntar sobre l'ejaculació precoç Troba'ls en

Les principals causes de l'ejaculació precoç són essencialment d'origen psico-comportamentals i les explicacions són múltiples El que cal saber, és que una ejaculació precoç, que és primer un trastorn ocasional, pot tornar a passar més i més vegades, i després, ser alguna cosa permanent a cada acte sexual. En efecte, a partir del moment en què una eyaculacion precoç s'ha presentat diverses vegades, la por al fracàs i l'estrès seran suficients per a ser responsables d'una eyaculacion precoç o prematura repetida i permanent.

Llegir article:

TÈCNIQUES PER CONTROLAR l'ejaculació precoç:

Ejaculació precoç - Tècnica de focalització sensorial

Ejaculació precoç - Exercicis musculars / Kegel

Ejaculació precoç - Tècniques de compressió

Ejaculació precoç - Tècnica de stop-start

EJACULACIÓ PRECOÇ-Tècniques de la compressió basilar i perineal

Ejaculació precoç - Tècnica de la restricció testicular

Ejaculació precoç - Tècnica per a disminuir l'ansietat

Ejaculació precoç - Tècniques per millorar la comunicació amb la parella

Informació completa:

Hi ha diverses expressions sinònimes de eyaculacion precoç, com ara eyaculacion prematura, eyaculacion ràpida, eyaculacion inoportuna, manca de control de la eyaculacion, i control ejaculatori inadequat o pobre. Al llarg de la història, la hi va definir d'acord amb diversos criteris, que apuntaven al temps de durada coital (30 segons), al nombre de moviments penians intravaginals, o al percentatge d'orgasmes assolit per la seva parella.

Una definició més completa d'aquesta línia és la que dóna l'American Psychiatric Association (APA) en el DSM-IV, on es refereix a la eyaculacion precoç dient que "la característica essencial de la eyaculacion precoç consisteix en l'aparició d'un orgasme i ejaculació persistent o recurrent en resposta a una estimulació sexual mínima abans, durant o poc temps després de la penetració i abans que la persona ho desitgi "

Informació detallada:

Investigacions de psiquiatres i sexòlegs han contribuït a la solució d'aquest problema amb diversos tipus de tractaments.

Aquests són de dos tipus: els del camp mèdic farmacològic (bàsicament amb l'ús d'antidepressius) i els del camp psicològic (teràpia sexual), sense medicació.

La recerca del medicament que resolgui el problema de la eyaculacion precoç és l'aspiració tant del metge, com dels que pateixen el problema de la eyaculacion precoç, però fins ara, segons la nostra experiència, el que millor funciona són els tractaments mixtes (farmacològics més teràpia sexual).

Les teories psicològiques postulen sobre això, que l'ansietat de realització és la causa principal que manté el patró de la eyaculacion precoç provocada per conflictes no resolts com ara por de la vagina, hostilitat a les dones, baixa freqüència de relacions sexuals o condicionants com experiències sexuals ràpides.

La importància d'aquests problemes i la preocupació, tant d'homes com de dones, per aconseguir unes relacions sexuals satisfactòries, ha fet que sorgeixi un especial interès pels problemes o disfuncions que poden dificultar o impedir la consecució d'aquesta satisfacció. Problemes de desig-interès sexual, problemes en l'excitació sexual (com per exemple, problemes per tenir o mantenir una erecció en l'home), problemes referits a l'orgasme (com per exemple, ejaculació precoç o retardada), dolor en les genital en les relacions sexuals, impossibilitat en la dona d'aconseguir la penetració, insatisfacció amb la freqüència del sexe en parella, són algunes de les disfuncions sexuals més freqüents.

Llegir article:

MITE: L'alcohol, la cocaïna, la marihuana i els antidepressius són bones maneres de controlar la eyaculacion precoç.

REALITAT: Cap d'aquestes drogues és apropiada per controlar la eyaculacion precoç. Un dels efectes secundaris d'aquestes drogues és la inhibició de la ejaculació. No obstant això, cal tenir en compte altres efectes secundaris greus. Aquesta és la realitat: l'abús de substàncies causa disfunció erèctil, eyaculacion precoç, incapacitat per arribar a l'orgasme i altres efectes secundaris. Els antidepressius no s'han de prendre a la lleugera i només s'han de prendre sota supervisió mèdica estricta.

Llegir article:

Les causes orgàniques o físiques d'una EJACULACION PRECOÇ o PREMATURA són molt poques: durant una infecció del tracte urinari, una eyaculacion prematura momentània és freqüent. Els homes que presenten una fimosi (impossibilitat de descobrir el gland) solen patir ells també d'ejaculació precoç

curar la eyaculacion precoz