Como curar el Colon Irritable

Curar colon irritable

-Tratamiento específico del colon irritable www.elcolonirritable.galeon.com

Colon Irritable. Sindrome Intestino Irritable. SII. Tratamientos en Barcelona

Tratamientos especializados en Barcelona:

Xavier Conesa.

C/ Santa Anna, 28 BCN

C/ Gaietà Vinzia, 11-13 MOLLET (BCN)

PETICION DE VISITA: Tel. 93 570 71 54

(ver más abajo)

imagen
Foto
agorafobia tratamiento barcelona

Contacto y peticion de visita:

Tel. 93 570 71 54

mail: conesa@gmail.com

Síndrome de l'intestí irritable

La síndrome de l'intestí irritable (SII) es refereix a un trastorn que consisteix en dolor abdominal i còlics, igual que canvis en les deposicions.

No és el mateix que malaltia intestinal inflamatòria (MII), que abasta la malaltia de Crohn i la colitis ulcerativa.

Causes

Hi ha causes diferents de la síndrome d'intestí irritable. Per exemple, pot haver un problema amb músculs en l'intestí o l'intestí pot ser més sensible a l'estirament i moviment. No obstant això, no hi ha cap problema en l'estructura de l'intestí.

No està clar per què els pacients desenvolupen aquesta síndrome, però, en alguns casos, ocorre després d'una infecció intestinal. Això s'anomena síndrome de l'intestí irritable posinfeccioso. Igualment, pot haver-hi altres desencadenants.

L'estrès pot empitjorar aquesta síndrome. El còlon està connectat al cervell a través dels nervis del sistema nerviós autònom. Aquests nervis es tornen més actius durant moments d'estrès i pot portar a que els intestins es comprimeixin o es contreguin més. Les persones amb aquesta síndrome poden tenir un còlon que és massa sensible a aquests nervis.

Aquesta síndrome pot ocórrer a qualsevol edat, però sovint comença en l'adolescència oa principis de la vida adulta i és més comú en les dones. Aproximadament 1 de cada 6 persones als Estats té símptomes d'aquesta síndrome. Aquesta afecció és la queixa intestinal més freqüent per la qual els pacients són remesos al gastroenteròleg.

Símptomes

Els símptomes van de lleus a greus, però, la majoria de les persones té símptomes lleus. Els símptomes varien d'una persona a una altra.

El dolor abdominal, la plenitud, els gasos i la distensió que han estat presents durant almenys 6 mesos són els símptomes principals de la síndrome de l'intestí irritable. El dolor i altres símptomes amb freqüència:

Ocorreran després dels àpats

Seran intermitents

Es reduiran o desapareixeran després d'una deposició

Les persones amb aquesta síndrome poden alternar entre restrenyiment i diarrea o en la seva major part tenen un o l'altre.

Les persones amb diarrea tindran excrements soltes i aquoses freqüents. Sovint, experimentaran una necessitat urgent de tenir una deposició, la qual cosa és difícil de controlar.

Aquelles persones amb restrenyiment tindran dificultat per defecar, igual que deposicions menys freqüents. Aquestes persones sovint necessitaran fer força i sentiran còlics amb una deposició. Sovint, no eliminen res o només una petita quantitat de matèria fecal.

Per a algunes persones, els símptomes poden empitjorar durant unes setmanes o un mes i després disminueixen durant algun temps. Per a altres persones, els símptomes són presents la majoria de les vegades i fins i tot poden augmentar lentament.

Les persones amb aquesta síndrome també poden presentar inapetència.

Proves i exàmens

La majoria de les vegades, el metge pot diagnosticar la síndrome de l'intestí irritable amb base en els seus símptomes, amb pocs o cap examen. Consumir una dieta lliure de lactosa durant dues setmanes pot ajudar al metge a avaluar una possible deficiència de lactasa.

No hi ha cap examen per diagnosticar aquesta síndrome, però es poden fer exàmens per descartar altres problemes:

Els exàmens de sang per veure si vostè té un recompte sanguini baix (anèmia)

Coprocultius per descartar una infecció

A alguns pacients se'ls practicarà sigmoidoscòpia o colonoscòpia. Durant aquests exàmens, s'introdueix una sonda buida per l'anus, a través de la qual el metge pot observar. Vostè pot necessitar aquests exàmens si:

Els símptomes van començar posteriorment en la vida (després de l'edat de 50 anys)

Té símptomes com pèrdua de pes o femta amb sang

Té exàmens de sang anormals (com un recompte sanguini baix)

Altres trastorns que poden causar símptomes similars abasten:

Celiaquia

Càncer de còlon (encara que el càncer poques vegades causa símptomes típics de SII, llevat que es presentin símptomes com pèrdua de pes, sang a la femta o exàmens de sang anormals)

Malaltia de Crohn o colitis ulcerativa

Tractament

L'objectiu del tractament és alleujar els símptomes.

Els canvis en l'estil de vida poden ser útils en alguns casos de síndrome de l'intestí irritable. Per exemple, l'exercici regular i la millora en els hàbits de son pot reduir l'ansietat i ajudar a alleujar els símptomes intestinals.

Els canvis en l'alimentació poden ajudar, però en general no es pot recomanar una dieta específica per a la síndrome de l'intestí irritable, pel fet que l'afecció difereix d'una persona a una altra. Els següents canvis poden ajudar:

Evitar aliments i begudes que estimulin els intestins, com la cafeïna, el te o les cues

Evitar els menjars abundants

Evitar el blat, l'ordi, el sègol, la xocolata, els productes lactis i l'alcohol

Incrementar la fibra en l'alimentació

Consulti amb el metge abans de prendre medicaments de venda lliure.

Els suplements de fibra poden empitjorar els símptomes

Els laxants presos per al restrenyiment poden crear addicció

Cap medicament funcionarà per a totes les persones. Els medicaments que el metge podria assajar abasten:

Medicaments anticolinèrgics (diciclomina, propantelina, belladona i hiosciamina) presos aproximadament una mitja hora abans de menjar per controlar els espasmes dels músculs del còlon

Loperamida per tractar la diarrea

Dosis baixes de antidepressius tricíclics per ajudar a alleujar el dolor intestinal

Lubiprostone per als símptomes de restrenyiment

Medicaments que relaxen els músculs en els intestins

L'assessoria pot ajudar en els casos d'ansietat o depressió severes.

Pronòstic

La síndrome de l'intestí irritable pot ser una afecció de per vida. Per a algunes persones, els símptomes són incapacitants i redueixen la capacitat per treballar, viatjar i assistir a esdeveniments socials.

Sovint, els símptomes es poden millorar o alleugerir a través de tractament.

Aquesta síndrome no causa dany permanent als intestins i no porta a una malaltia greu, com el càncer.

Quan contactar amb un professional mèdic

Consulti amb el metge si té símptomes de la síndrome de l'intestí irritable o si nota un canvi persistent en les defecacions.

Como Curar el colon irritable

En caso de realizar estudios sobre la efectividad de las terapias de comportamiento en contra de diversas fobias (fobias de ej. alturas, tormentas, aviones).

Debería extenderse a los diferentes tipos de tratamientos del estudio fobias prueba contra el trastorno de pánico (ej. medicamentos, la exposición interoceptiva).

4 . Otras conclusiones extraídas del análisis de la literatura sobre los tratamientos basados ​​en la evidencia

Se debe ofrecer a los profesionales de la salud y la salud mental (ej. médicos generales, psicólogos, psiquiatras, terapeutas ocupacionales, trabajadores sociales, enfermeros psiquiátricos y otros médicos) capacitó a más de empuje para los tratamientos eficaces contra los trastornos de ansiedad. Desafortunadamente, existen pocos estudios de este tipo de formación. Se podrían citar, como excepción, un estudio realizado por Welkowitz et al (1991) lo que demuestra que se puede enseñar a los médicos que están a favor del enfoque farmacológico para administrar la TCC para los pacientes con enfermedad de Parkinson.

En caso de que realice investigaciones sobre las maneras más efectivas para educar a los profesionales acerca de los tratamientos contra ansiedad, validados por los datos empíricos. Los Trastornos de Ansiedad y su tratamiento debe ser estudiado como parte de programas de capacitación para los residentes psiquiátricos y médicos generales, psicólogos, trabajadores sociales y otros profesionales clínicos. Sin embargo, debe en primera instancia, si los programas de capacitación permitirá a los profesionales a fin de prepararlos para proporcionar tratamiento contra los trastornos de ansiedad.

El desarrollo y la difusión de guías prácticas y evaluaciones estructuradas contribuir a la formación continuada de los profesionales de la salud. También podría proporcionar incentivos para los profesionales que tratan los trastornos de ansiedad para completar su formación en la TCC y otros enfoques de eficacia comprobada. Por otra parte, si encontramos la forma de aumentar la responsabilidad de los médicos frente a las formas de tratamiento que la práctica (por ejemplo, someterse a exámenes periódicos de los casos, hacer uso de un tratamiento adecuado condiciones de reembolso), podrá exigir a los profesionales mantener un mejor informados de los métodos actuales de tratamiento de los trastornos de ansiedad y otros problemas.