2013Пети фестивал Пирот град стрипа одржаће се од 19 до 21. јула 2011. године.

Место дешавања и главни организатор: Народна Библиотека Пирот.

Пријатељи фестивала:Општина Пирот, Дунав осигурање Пирот, ЈКП Комуналац Пирот, ЈКП Регионална депонија Пирот, Костекс ПиротUna Line Pirot, ABI hydraulics Pirot, Agencija Graphis Pirot, Vuk Tende Pirot, Puls Systems Pirot, Канцеларија за младе Пирот и пиротски љубитељи стрипа.


Подстранице (2): Плакати Учесници
Comments