2012

 видео  слике


Четврти фестивал 
Пирот град стрипа одржан је од 20 до 22. јула 2012. године.

Место дешавања и главни организатор: Народна Библиотека Пирот.

Фестивал помогли:
Министарство културе, информисања и информационог друштва и Општина Пирот.

Пријатељи фестивала: Градска топлана Пирот, Дунав осигурање Пирот, Костекс Пирот, Канцеларија за младе Пирот.
ċ
Festival stripa u Pirotu,
3. 8. 2012. 05:30
Comments