Početna stranica

NAPOMENA:
Za ispravan i potpun prikaz "Aktualnosti" koristite preglednike: 
Internet Explorer ili Google Chrome 

  A k t u a l n o s t i

19. kolovoza 2017.
    Međunarodni kadetski turnir u Sloveniji
U Sežani (Slovenija) protekli vikend održan je Međunarodni kadetski turnir na kojem je nastupila i reprezentacija Hrvatske. Naša reprezentacija nastupila je u sastavu: Lovro Šipek, Karlo Vukelić, Fran Jakominić, Luka Peričić, Filip Klarić i Žarko Jerčinović.
U 1. krugu turnira Hrvatska je izgubila od Slovenije A rezultatom 6:8, te je morala u borbu za treće mjesto protiv Crne Gore koju je pobjedila 12:2.
Prvo mjesto uvjerljivo je osvojila reprezentacija Francuske koja je u finalu 
pobjedila Sloveniju A 11:3. Kompletni rezultati turnira u privitku.
17. kolovoza 2017.
    Turnir u Visu
U Visu je 13. 08. održan mješoviti turnir "Podselje 2017."  koji se svake godine održava povodom blagdana Vele Gospe.
Na turniru je nastupilo 7 ekipa sa otoka Visa, a kao i prošle godine pobjedila je ekipa "Marinje Zemlje", koja je u finalu pobjedila "Komižu" (žene) 13:8. Istim rezultatom "Podselje 1" pobjedilo je ekipu "Rukavca" u borbi za 3. mjesto.
Za pobjednike su i ove godine igrali Emil Karuza, Goran Bradanović, Đorđe Ilić i Davor Karuza. Rezultati i fotografije sudionika u privitku16. kolovoza 2017.
    Boćarski turnir u Sinju
U Sinju je završio boćarski turnir, kojega je u povodu Alke, Velike Gospe i Sinjskog ljeta organizirao Boćarski klub "Sinj".
Na turniru je nastupila po 1 ekipa iz Vukovara, Knina, Kijeva i Zagreba, te 4 ekipe iz Boćarskog centra Sinj, a prvo mjesto osvojila je ekipa "Mačkule" iz Sinja, koja je u finalu pobjedila ekipu "Zrinski" iz Knina. 


16. kolovoza 2017.
    Prijelazi 2017/2018 DNŽ
privitku se nalaze "prijelazi u sezoni 2017/2018" u dubrovačko-neretvanskoj županiji.11. kolovoza 2017.
    Prijelazi 2017/2018 SDŽ
U privitku se nalaze "prijelazi u sezoni 2017/2018" u Splitsko-dalmatinskoj županiji.10. kolovoza 2017.
    Velika nagrada Pazina
U Pazinu je održan tradicionalni međunarodni nagradni turnir Velika nagrada Pazina, na kojem je nastupilo 87 parova iz Italije, Slovenije i Hrvatske.
Pobjednici turnira su Diego Divina i Sergio Tiso iz Italije, koji su u finalu pobjedili Slovence Davora Janžića i Nika Švaru rezultatom 9:5. U utakmici za 3. mjesto Pero i Marin Ćubela su sa 13:2 pobijedili Bruna Kraljića i Zorana Cuculića. Rezultati su u privitku.28. srpnja 2017.
    Svjetske igre u Poljskoj
Na svjetskim igrama u Wroclavu (Poljska) Pero Ćubela osvojio je srebrenu medalju u disciplini precizno izbijanje, a prvi je bio Argentinac Nicolas Pretto. Predstavnik B i H i član BK "Biston Brela" Ivan Galić bio je 4.
U brzinskom izbijanju trebao je nastupiti i Leo Brnić, ali je u zadnji čas otkazao 
nastup radi ozljede.
U konkurenciji žena, u brzinskom izbijanju, nastupila je Karolina Bajrić. U dvije serije 
otrćala je slabo (21 + 21) i zapela već u kvalifikacijama pa je  na kraju osvojila 
tek 7. mjesto.24. srpnja 2017.
    Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke: Ria pomela konkurenciju
Na netom završenom juniorskom Prvenstvu Hrvatske u Ročkom Polju u Istri,
petnaestogodišnja Ria Vojković, članica BK "Komiža", doslovce je u pojedinačnim 
igrama pomela konkurenciju osvojivši 3 prva i jedno 2. mjesto u 4 održane discipline. Pored toga Ria je sa Petrom Martinis osvojila i srebro u paru klasično, te tako potpuno zasjenila i reprezentativku Carrolinu Bajrić iz ŠB Čavle. Riinom uspjehu pripomogla je i druga članica "Komiže" Petra Martinis koja je u polufinalu Pojedinačno klasično deklasirala Carrolinu Bajrić rezultatom 13:4, tako da su u finalu igrale obje naše djevojke.
Da sve ne ostane na Rii pobrinuo se i mladi boćar "Nade" Duje Pirić. On je u disciplini Pojedinac klasično, nakon osvajanja tutule prošle godine, ponovno bio najbolji i uspio obraniti titulu, iako je ove godine konkurencija bila izuzetno jaka sa nekoliko vrsnih juniorskih reprezentativaca. 
U privitku izvješća u paru klasično, preciznom izbijanju, brzinskom izbijanju i 
pojedincu klasično.23. srpnja 2017.
    PH za juniore i juniorke: LUDA ZAVRŠNICA U ROČKOM POLJU
Zadnjeg dana juniorskog prvenstva Hrvatske u istarskom Ročkom Polju, u finalu kraljevske discipline Pojedinačno klasično, Ria Vojković i Duje Pirić osvojili su titule prvaka Hrvatske. Članica "Komiže" Ria Vojković tako je nakon titula u preciznom i brzinskom 
izbijanju osvojila i treću pojedinačnu titulu čime je postala najuspješnija juniorka na prvenstvu.
Duje Pirić iz BK "Nada", prošlogodišnji prvak Hrvatske u ovoj disciplini, uspio je obraniti titulu prvaka. Ovaj put Duje je protiv sebe imao ponajboljeg svjetskog juniora Matea Načinovića iz BK "Vargon", te nakon izvanredne igre oba igrača uspio pobjediti 9:8. 
Uskoro opširnije.21. srpnja 2017.
    Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke
U Ročkom Polju u Istri održava se Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke. Prvog dana u obje konkurencije odrađene su dvije discipline, a uspješnije su bile djevojke.
Dok su juniori osvojili samo 1 broncu (štafetno izbijanje), juniorke imaju 1 srebro i 2 bronce, a naročito su se iskazale u bližanju i izbijanju u krug, gdje je Ria Vojković osvojila srebro, a Petra Martinis broncu. Svi rezultati u privitku.20. srpnja 2017.
    Kupe Europe C 2
Ovogodišnji Kup Europe C 2 održan je protekli vikend u Posušju u Bosni i Hercegovini.
Pored BK "Mario Gennari" iz Rijeke na Kupu su nastupili i prvaci Srbije "Novi Beograd" i Crne Gore "Val", te "Neum" iz Bosne i Hercegovine.
Kup je osvojio "Mario Gennari" pobjedivši u finalu sa čak 16:0 prvaka Crne Gore "Val", za kojeg je nastupio i aktualni prvak svijeta Miroslav Petković. Kompletni rezultati u privitku.20. srpnja 2017.
    Međunarodni turnir "Klana Open"
Protekli vikend je u organizaciji BK "Sveti Rok" iz Klane održan 22. po redu Međunarodni boćarski turnir "Klana open 2017", na kojem je u 3 kategorije (seniori, juniori i žene) nastupilo 112 parova iz Italije, Slovenije i Hrvatske.
Kuriozitet je turnira da su ove godine u sve 3 kategorije pobjedili boćari iz Slovenije, a u sva 3 finala pobjedili su hrvatske predstavnike.
U seniorskoj konkureciji pobjedu su odnijeli Gregor Moličnik i Dejan Tonejc, u ženskoj Nina Volčina i Sara Jenčić, a u juniorskoj Žan Sodec i Erik Čeh. Rezultati su u privitku.14. srpnja 2017.
    Stipe Pivčević najuspješniji junior županije
Danas je finalima u pojedincu klasično i brzinskom izbijanju završilo Prvenstvo županije za juniore. Najuspješniji junior ove godine je Stipe Pivčević iz Boćarskog kluba "Nada" koji je u 6 disciplina osvojio 5 prvih mjesta, dok je šestu titulu ponio Frane Tomašević iz BK "Sinj". Budući na Prvenstvo Hrvatske u Ročko Polje u Istri ne putuje Bepo Ivčević iz BK "Komiža", Stipe će zastupati županiju u svih 6 disciplina.

Kompletni rezultati današnjih disciplina u privitku.12. srpnja 2017.
    Prvenstvo županije - juniori
Danas je nastavljeno Prvenstvo županije za juniore, a najveće iznenađenje priredio je Frano Tomašević junior BK "Sinj" koji je u iznimno jakoj disciplini preciznog izbijanja, pored reprezentativaca Pirića, Pivčevića i Ivičevića odnio prvo mjesto. Za prvenstvo Hrvatske pored Frane plasirali su se još Bepo Ivčević i Duje Pirić.
U disciplini par klasično prvo mjesto osvojio je par "Nade", koji je u finalu gubio 9:0 od "Sinja" 2, ali je onda preokrenuo rezultat i na kraju pobjedio 13:9. 
Na prvenstvo Hrvatske još su se plasirale dvije ekipe Boćarskog kluba "Sinj".

Kompletni rezultati drugog dana u privitku.12. srpnja 2017.
    Prvenstvo županije - juniori
Danas je u boćarskoj dvorani na Gripama započelo Prvenstvo županije za juniore.
Nastupilo je 14 juniora iz 8 županijskih klubova, a prvi dan protekao je u znaku Stipe Pivčevića iz BK "Nada" iz Splita, koji je u obje održane discipline osvojio prva mjesta. Posebno impresivno Stipe je odigrao disciplinu bližanje i izbijanje u krug gdje je u svih 5 utakmica učinio rezultate iznad 20 poena, te se na kraju 
zaustavio na prosjeku od 23,6.
U obje discipline za prvenstvo Hrvatske u Istri plasirali su se prva trojica u krugu i prve 3 ekipe u štafetnom izbijanju.

Kompletni rezultati u privitku.10. srpnja 2017.
    Kup Hrvatske 2017.
Završnica Kupa Hrvatske za sezonu 2016/2017. održana je ove godine u Viru, a susrete je pratilo preko 300 gledatelja.
Na završnici je nastupilo 8 ekipa. Predstavnik naše županije BK "Nada" iz Splita susrela se u 1. kolu sa kasnijim pobjednikom BK "Marinići" iz Rijeke i izgubila 9:0.
Pored "Nade" u prvom kolu ispao je i prvak Hrvatske "Zrinjevac", od koga je sa 7:2
bolja bila ekipa "Istra Poreč".
U finalu su "Marinići" pobjedili "Svetog Luku" iz Josipovca (Slavonija) 7:2 i tako u svom trećem finalnom nastupu uspjeli ostvariti san i osvojiti Kup.

Kompletni rezultati u privitku.10. srpnja 2017.
    Prvenstvo Hrvatske za kadete
U posljednje 3 discipline na Prvenstvu Hrvatske naši kadeti nisu ostvarili zapažene 
rezultate. Tako je u pojedincu klasično Matej Maleš iz BK "Mačkula" osvojio 10. Frane Pivčević i Matej Maleš" u paru klasično 11., a Frane i Matej u brzinskom izbijanju 14. i 15. mjesto.
Kompletni rezultati zadnje 3 discipline u privitku.9. srpnja 2017.
    Sprovod
Jučer je nesretnim slučajem tragično preminuo igrač BK "Mačkula" Darko Radinović Dim.
Sprovod je sutra (ponedjeljak) u 18:00 sati na groblju Sv. Frane u Sinju, a misa zadušnica u 19:30. Posljednji pozdrav dragom Dimu.8. srpnja 2017.
    Srebro na prvenstvu Hrvatske za kadete
Ispratili smo ih u Rijeku na Prvenstvo Hrvatske za kadete ne očekujući puno, jer "najbolji" su se već prepustili ljetnim užicima, pa nisu došli ni na prvenstvo županije, a kamo li u Rijeku. 
Međutim, Roko i Frane iz Naklica, Dino iz Koprivna i Matej iz Sinja, 4 hrabra momka nisu tako mislila i nisu se dala. Nakon prvog dana i osvajanja jednog 6. i jednog 7. mjesta, najmlađi od njih, Roko Velić, član BK "Sveti Ante" iz Naklica osvaja srebro u, za kadete, jednoj od najtežih disciplina, preciznom izbijanju. Koliko je teško u ovoj disciplini osvojiti 
medalju na Prvenstvu Hrvatske treba znati da se izbija 4 puta, a svaki put treba biti 
među najboljima kako bi se plasirali u slijedeću fazu. 
I zato bravo Roko.
A bravo i Dino, jer 6. mjesto, sa Rokovim drugim, donosi našoj županiji iduće godine ponovo 3 mjesta na PH u ovoj disciplini.
Kompletni rezultati preciznog izbijanja u privitu.7. srpnja 2017.
    Prvenstvo Hrvatske za kadete
Jučer je u Rijeci počelo Prvenstvo Hrvatske za kadete na kojem nastupaju i 4 kadeta iz naše županije: Dino Podrug ("Sokol"), Matej Maleš ("Mačkula) te Roko Velić i Frane Pivčević ("Sveti Ante").
Prvog dana održane su 2 discipline. Naši kadeti nisu osvojili medalje, ali su ostvarili solidan uspjeh. Dino Podrug u disciplini bližanje i izbijanje u krug ušao je u četvrt-finale u kojem je naišao na jednog od favorita, reprezentativca Karla Vukelića ("Vargon"), te je izgubio i na kraju osvojio 7. mjesto.
U disciplini štafetno izbijanje Dino Podrug i Roko Velić  osvojili su  6. mjesto. U obje discipline Dino i Roko donijeli su našoj županiji dogodine 2 mjesta na Prvenstvima Hrvatske.
Kompletni rezultati prvog dana u PRIVITKU.
4. srpnja 2017.

Obavijest - Prvenstvo županije za juniore

OBAVIJEST

 

PRVENSTVO ŽUPANIJE ZA JUNIORE od 12. do 15. 07. 2017.

(ŠC „Gripe“ – sve discipline

 


 Srijeda   12. 07.  u  10 sati:

1.  bližanje  i  izbijanje  u  krug

2. Štaferno izbijanje (u 18,00)

 

Četvrtak  13. 07. u  10  sati:

1.  par  klasično

2.  precizno izbijanje  (u 18,00)

 

Petak  14. 07. u  10  sati:

1.  pojedinac  klasično


Subota  15. 07. u  10  sati:

1.  brzinsko izbijanje

(Eventualna zaostala finala)

 


PRVENSTVO  HRVATSKE  OD  19. – 23. 07.

(Istarska županija: Buzet i Roč)

 

 

JUNIORI IZ SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE

U SVIM DISCIPLINAMA IMAJU PRAVO NA 3 PREDSTAVNIKA, OSIM U DISCIPLINI POJEDINAC KLASIČNO U KOJEM IMAJU PRAVO NA 2.

 
1. srpnja 2017.
    Prvenstvo županije za kadete (U-15) - 2.dan
Danas je završeno Prvenstvo županije za kadete, a Dino Podrug član BK "Sokol", 
osvajanjem 3. titule postao je najuspješniji kadet 2017. godine.
Drugi i treći su Matej Maleš iz BK "Mačkula" i Frane Pivčević iz BK "Sveti Ante", koji su osvojili po 2 titule, dok je najmlađi Roko Velić, također iz BK"Sveti Ante" osvojio 1 titulu prvaka županije. Sva četvorica plasirala su se na Prvenstvo Hrvatske, koje se održava od 05. do 09. srpnja u Rijeci.

Kompletni rezultati današnje 3 discipline u PRIVITKU.1. srpnja 2017.
    Kup boćarskog centra Split
U srijedu je u Boćarskoj dvorani Veli Varoš održano finale kupa Boćarskog centra Split u kojem su se sastali domaćin "Veli Varoš" i "Nada".
Pobjedu "Nadi" i plasman na Kup županije donio je Stipe Pivčević koji je u bližanju i izbijanju u krug zadnjom boćom pogodio bulina i pobjedio Stipu Sarića 22:21.

Kompletne rezultate finala pogledajte OVDJE.30. lipnja 2017.
    Prvenstvo županije za kadete (U-15) - 1.dan
Danas su održane 3 discipline Prvenstva županije za kadete.
U disciplini pojedinac klasično 1. mjesto osvojio je Frane Pivčević, član "Svetog Ante" iz Naklica. Pored njega za prvenstvo Hrvatske plasirao se i Matej Maleš iz BK "Mačkula" iz 
Sinja.
U disciplini precizno izbijanje prvak županije je Dino Podrug iz BK "Sokol" Dugopolje, a za prvenstvo Hrvatske, pored njega plasirali su se i Roko Velić i Frane Pivčević iz BK"Sveti Ante".
U disciplini bližanje i izbijanje u krug 1. mjesto odnio je također Dino Podrug, a za 
prvenstvo Hrvatske plasirali su se još i Roko Velić i Matej Maleš.
Prvenstvo se nastavlja sutra, kad će se odigrati zadnje 3 discipline: par klasično, 
te brzinsko i štafetno izbijanje.

Kompletne današnje rezultate pogledajte OVDJE.29. lipnja 2017.
    Međunarodni juniorski turnir u Francuskoj
24. i 25. lipnja u Susvilleu (Francuska) održan je tradicionalni međunarodni juniorski (U-18) turnir. Reprezentacija Hrvatske u sastavu Luka Gašpar, Vedran Glavić, Dario Juričić i Mateo Načinović nije ponovila prošlogodišnji uspjeh kada je osvojeno 1. mjesto. Naši juniori izgubili su u grupi utakmicu protiv Francuske A, te su morali u borbu za 3. mjesto protiv domaće ekipe Isere. Odigrali su 6:6, ali su na osnovu punat razlike ipak osvojili 3. mjesto. U utakmici za 1. mjesto Slovenija je pobjedila Francusku A rezultatom 10:2.

Kompletne rezultate pogledajte OVDJE.29. lipnja 2017.
KUP PRVAKA - Žene
U Ljubljani (Slovenija) je 24. i 25. 06. održan Kup prvaka za žene na kojem su nastupile i prvakinje Hrvatske ŽBK "Labin".
Labinjanke su u 1. kolu bile slobodne, a onda u u polu-finalu tijesno 8:10 izgubile od prvakinja Italije "Borgonesea".
U finalu je prvak Francuske "Saint Vulbas" bio bolji od "Borgonesea" 14:4.

Igračica "Labina" Nives Jelovica protiv "Borgonesea" je postavila novi rekord Hrvatske u preciznom izbijanju od 33 poena. 

Kompletne rezultate pogledajte OVDJE.26. lipnja 2017.
3.HBL - srednja Dalmacija - 18.kolo
Današnjim 18. kolom završilo je natjecanje u III HBL Srednja Dalmacija. Prvo mjesto i plasman u II HBL-jug zaslužio je BK "Primošten", na čemu mu čestitamo, a iz lige ispadaju "Slivnica", "Solaris" i "Croatia Šibenik". 
Ligu će u sezoni 2017/18 popuniti naš prvak županijske lige "Supetar", te prvaci 
Zadarske i Šibensko-Kninske županije.
26.lipnja 2017.

1. i 2. županijska liga - 18. kolo
Već prošlo kolo u županijskim ligama znali su se prvaci.
U 1. županijskoj "Supetar", a u 2. "Sutvid-Brač".
"Bitelić" je pobjedom u zadnjem kolu 3. HBL osigurao spas sebi, ali i "Hrvatskom 
Dragovoljcu" u 1. županijskoj lizi. 2. županijska liga je nepotpuna jer nismo dobili rezultat utakmice "Dugopolje" - "Brodosplit", a poredak ekipa u 1. županijskoj lizi, koje imaju isti broj bodova, odredili su međusobni susreti, u skladu s propozicijama.
 


22. lipnja 2017.

Obavijest - Prvenstvo županije za kadete i Kup županije

KADETI  I  KUP  ŽUPANIJE

 

PRVENSTVO  ŽUPANIJE  ZA  KADETE – sve  discipline

(ŠC „GRIPE“)

 

Petak  30. 06.  u  10 sati:

1.  bližanje  i  izbijanje  u  krug

2.  precizno  izbijanje

3.  pojedinac  klasično

 

Subota 01. 07. u  10  sati:

1.  brzinsko  izbijanje

2.  par  klasično

3.  štafetno  izbijanje

 

PRVENSTVO  HRVATSKE  OD  05. – 09. 07.

(Primorsko - goranska županija)

 

KUP  ŽUPANIJE  

(ŠC „GRIPE“)

 

 

NEDJELJA  02. 07.  U  10  SATI

 

Predstavnici  boćarskih  centara

 

KUP  HRVATSKE

(Vir  08. 07.)
20. lipnja 2017.
Rekord
U 17. kolu III HBL mnogima je promakao izvanserijski rezultat u brzinskom izbijanju koji je u svojoj 41. godini ostvario igrač "Primoštena"  Ante Papak.
Naime, Ante je u Sutivanu, po najvećem suncu, pogodio 45 boća iz 47 izbačaja.
Unazad 20 godina ne mogu se sjetiti da je iti jedan svjetski boćar i u mlađim godinama, na otvorenom ostvario sličan rezultat.

Čestitke Anti na sjajnom rezultatu.20. lipnja 2017.
Kalendar natjecanja za kadete, juniore i juniorke
Županijski i državni kalendar za KUP,  kadeti,  juniori  i  juniorke pogledajte  OVDJE.19. lipnja 2017.
3.HBL - srednja Dalmacija - 17.kolo
Odigrano je kompletno 17. kolo III HBL S.D. u kojem je "Stivan" pobjedio "Primošten" 14:8, a "Velebit"  "Croatiu Šibenik" 16:6.
Ukoliko "Bitelić" u zadnjem kolu pobjedi "Bašku Vodu" kod kuće, iz lige će pored "Solarisa" i "Slivnice" ispasti i "Croatia Šibenik", što nitko nije očekivao.19. lipnja 2017.
1. i 2. županijska liga - 17. kolo
Kolo prije kraja Brački klubovi "Supetar" i "Sutvid-Brač" osvojili su prva mjesta u 1. i 2. županijskoj lizi. 
Klubovi u obje županijske lige, krivi za neodigravanje pojedinih utakmica kažnjeni su gubitkom tih utakmica rezultatom 22:0, oduzimanjem 3 boda i novčanom kaznom.19. lipnja 2017.
Ženska boćarska liga - 12.kolo
Završila je Ženska boćarska liga, a nove prvakinje su:
Ženski boćarski klub "Labin" iz Labina.
Boćarice "Komiže" mogu biti zadovoljne osvajanjem 3. mjesta, a uz to su ostvarile i nekoliko izvanrednih rezultata.  Luca Bogdanović postavila je rekord lige u preciznom izbijanju (26), a Gita Marinković u preciznom valjanju (32).19. lipnja 2017.
Boćarski turnir (3+1) - Jelsa 2017
Rezultate boćarskog turnira na Jelsi od 27/28.05.2017 pogledajte OVDJE.18. lipnja 2017.
Kup europskih prvaka - Rezultati finalnog turnira
Talijanski "Pontese", za kojeg pored našeg Marčelje nastupa i 5 slovenskih boćara, 
obranio je naslov klupskog prvaka Europe.
Za finalni dio igran u Saviglianu u Italiji, pored "Pontesea" plasirali su se "Pazin" i "Zrinjevac" iz Hrvatske, te još jedna talijanska ekipa, i to "B.R.B. Ivrea".
U polufinalnim utakmicama "Pontese" je pobjedio "Pazin" 19:3, a "B.R.B. Ivrea" 
"Zrinjevac" 18:4, da bi u finalu "Pontese" slavio protiv "Ivree" 16:6.
Bez obzira što su naši klubovi završili kao 3. i 4. možemo reći da je to lijep uspjeh, jer se u finalni dio nije plasirala niti jedna francuska (imali 3 predstavnika) i niti jedna slovenska ekipa.

Sve rezultate kupa prvaka pogledajte OVDJE.18. lipnja 2017.
Međunarodni kadetski turnir "Sv.Vid" - Rijeka
U Rijeci je 10. 06. održan tradicionalni kadetski međunarodni turnir "Sv. Vida", na kojem su nastupili i kadeti "Komiže" Frane Ivčević i Ivan Tokić. 
Komižani su ostvarili izvanredan uspjeh, budući su za prolaz u četvrt-finale morali proći grupu u kojoj su bile 2 selekcije Hrvatske i ženska reprezentacija PGŽ.
U četvrt-finalu su izvukli vrlo jaku Sloveniju 1 od koje su izgubili 13:1, te na kraju zauzeli vrlo dobro 7. mjesto.
Prvo mjesto osvojila je selekcija Hrvatska 1, koja je u finalu pomela Rijeku 13:0.

Rezultate pogledajte OVDJE.12. lipnja 2017.
2. županijska liga - 16. kolo
U utakmici 16. kola II županijske lige iz koje nismo imali rezultat "Dugopolje" je pobjedilo "Gradinu" 16:6 i sada za "Sutvidom" zaostaje samo bod.
U nedjeljnmom derbiju ove dvije ekipe u Škripu past će odluka o prvaku lige.12. lipnja 2017.
1. i 2. županijska liga - 16. kolo
I županijske lige stigle su do pred kraj prvenstva. 
U prvoj lizi "Supetar" je već osvojio 1. mjesto i prelazak u III HBL, a nakon ovog kola znat će se i prvak 2. županijske lige, budući se u Škripu sastaju dvije vodeće ekipe "Sutvid-Brač" i "Dugopolje".
Inače u tajništvu nije primljeno izvješće iz Dugopolja, pa ta utakmica nije unesena u tablicu.12. lipnja 2017.
3.HBL - srednja Dalmacija - 16.kolo
Dva kola prije kraja III HBL  "Primošten" je pobjegao "Stivanu" na 5 bodova prednosti i najvjerovatnije osigurao titulu prvaka, a tko će pored "Solarisa" i "Slivnice" napustiti ligu saznat ćemo za 15 dana.7. lipnja 2017.
Obavijest
Dragi boćari i prijatelji boćanja,

preminuo je jedan od najvećih dalmatinskih boćara Joko Vrvilo. Joko je nastupio za reprezentaciju bivše države na svjetskom prvenstvu  u boćanju 1984. u Splitu.
Najveći dio svoje boćarske karijere proveo je u BK "SDK" , a jedno vrijeme 
bio je i član BK "Nada" s kojom je prošao turneju po Australiji.

Sprovod će biti danas u 17 sati na mjesnom groblju Brštanovo.
Polazak s Lovrinca je u 16 sati, a autobus s brda od kapelice Bl. Ajojzija 
Stepinca kreće također u 16 sati.7. lipnja 2017.
Zamolba voditelja 1. i 2. županijske lige
Molim klubove koji imaju zaostale utakmice da iste odigraju prije 17. kola. 
Zvone Rančić


7. lipnja 2017.
3.HBL - srednja Dalmacija - 15.kolo
Iznenađenje 15. kola priredila je ekipa "Kijeva" pobjedivši visokim rezultatom
vodeći "Primošten", te na taj način ponovno probudila "Stivanu" nadu za 
osvajanjem 1. mjesta.16. svibnja 2017.
Obavijest prijateljima boćanja
Poštovani,
Molimo sve prijatelje, pratitelje i zaljubljenike boćanja u županiji za strpljenje kada su u pitanju boćarske novosti, obzirom da je informator stranice i neumorna legenda boćanja Zvone Rančić privremeno na liječenju u KBC Split (Firule), 3. kat, soba 1. Želimo našem dragom Zvoni što brži oporavak.11. svibnja 2017.
Ženska boćarska liga - 11.kolo
U 11. kolu Ženske boćarske lige "Drenova" je pobjedila "Novu Verudu" 20:4, a "ŠB Čavle" ekipu "Pašca" 24:0. 
Nakon ove pobjede "ŠB Čavle" je preuzela vodstvo na tablici sa dva boda prednosti, 
ali i dvije utakmice više. "Labin" i "Komiža" svoju utakmicu igraju 20. 05. 2017.9. svibnja 2017.
Ženska boćarska liga - 10.kolo
U zaostaloj utakmici Ženske boćarske lige "Komiža" je izgubila od "ŠB Čavle" rezultatom 18:6 i prepustila drugu poziciju aktualnim prvakinjama Hrvatske. 
Dvije utakmice 11. kola igraju se utorak 09. 05., a derbi između "Labina" i 
"Komiže" je 20. 05. 9. svibnja 2017.
3.HBL - srednja Dalmacija - 11.kolo
"Imotski" je tijesnom pobjedom nad vodećim "Primoštenom" zakomplicirao vrh tablice u III HBL Srednja Dalmacija i učinio prvenstvo interesantnim. Na vrhu su sad "Primošten" i "Stivan" sa po 24 boda, a Imotski je treći sa 2 boda manje.
"Solaris" i "Slivnica" su izgubili domaće utakmice i umanjili svoje šanse za spas, dok je "Baška Voda" pobjedom u Šibeniku vjerovatno već sada osigurala opstanak.
Utakmica "Bitelić"-"Velebit" odgođena je za subotu.9. svibnja 2017.
1. županijska liga - 11. kolo
"Supetar" je u 11. kolu Prve županijske lige ostvario novu pobjedu, a "Mačkula" je odigrala nerješeno, te je sad razlika na vrhu 6 bodova u korist "Supetra"."Trilj" i pored boda osvojenog u Sinju i dalje čvrsto drži posljednje mjesto. Utakmica "Makarska" - "Sinj" odgođena je radi kiše.9. svibnja 2017.
2. županijska liga - 11. kolo
"Dugopolje" je nakon 8 uzastopnih pobjeda izgubilo u Splitu od "Velog Varoša" 12:10 i prepustilo prvu poziciju "Sutvid-Braču" koji ima bod, ali i utakmicu više.
U derbiju začelja "Vis" je pobjedio "Gradinu" iz Ciste Velike 16:6, a "Sutvid-Brač" je relativno lako odnio pobjedu u "Brelima" od čak 16:6. Utakmica "Potravlje" - "Brodosplit", koja se trebala odigrati u Potravlju, odgođena je za subotu.8. svibnja 2017.
NOVI Bilten
Nastavno na seriju BILTENA koji su objavljeni, danas objavljujemo onaj iz 2004. godine. Pogledajte i pročitajte 
OVDJE.7. svibnja 2017.
NOVI Bilten
Nastavno na seriju BILTENA koji su objavljeni, danas objavljujemo onaj iz 2003. godine. Pogledajte i pročitajte OVDJE.7. svibnja 2017.
Ženska boćarska liga - 10.kolo
U 10. kolu Ženske boćarske lige "Komiža" je u Rijeci pobjedila "Pašac" 20:4 i zadržala visoko 2. mjesto bez poraza. Danas, također u Rijeci, igra zaostalu utakmicu protiv aktualnih prvakinja "ŠB Čavle", a u 11. kolu je derbi protiv "Labina" u Labinu.7. svibnja 2017.
Liga prvaka
U uzvratnim utakmicama Lige prvaka "Vargon" je, nakon poraza u Rijeci, izgubio i u Italiji od "BRB Ivree", ovaj put 18:4.
Drugi naš predstavnik "Pazin" je u Francuskoj uspio velikim preokretom izvući nerješen rezultati i ući u četvrtfinale. Naime, u zadnjih 15 minuta Pazin je u sve četiri zadnje igre gubio, a onda doslovno zadnjim boćama Ivančić u paru, Guštin u pojedincu klasično i Šircelj u trojci, uspjeli 2 discipline dobiti i 1 odigrati nerješeno, te ukupnim rezultatom 11:11 proći dalje.

Rezultati uzvratnih utakmica:

SAINT  VULBAS (FRA) - HRAST (SLO)  17:5
MONTELIMAR (FRA) - PAZIN (CRO)  11:11
BRB  IVREA (ITA) - VARGON (CRO)  18:4
ROCHER (MON) - PONTESE (ITA)  2:20

U četvrt-finalu 20. 05. sastat će se:

SAINT  VULBAS (FRA) - PONTESE (ITA)
LA PEROSINA (ITA) - BRB  IVREA (ITA)
PAZIN (CRO) - TRATA (SLO) i
ZRINJEVAC (CRO) - CRO  LYON (FRA)4. svibnja 2017.
3.HBL - srednja Dalmacija - 10.kolo
U 10. kolu 3. HBL S.D. "Primošten" je doživio drugi poraz u prvenstvu, a bolja je bila "Croatia Šibenik" koja je trećim uzastopnim uspjehom pobjegla s dna tablice, te prvenstvo učinila zanimljivijim.
"Imotski" je iščupao bod na teškom gostovanju u Benkovcu, a županijski derbi na Braču između "Stivana" i "Bitelića" dobio je domaćin 14:8. "Baška Voda" je pomela "Slivnicu" 20:2, a "Kijevo" je teškom mukom pobjedilo posljednjeg "Solarisa" 12:10.4. svibnja 2017.
Ženska boćarska liga - 9.kolo
I nakon 9. kola Komižanke su poslije visoke pobjede od 21:3 nad "Novom Verudom" iz Pule uz "Labin" ostale jedina neporažena ekipa i drže visoko drugo mjesto sa 3 boda i utakmicom manje od "Labina". U petak "Komiža" nastupa u "Rijeci" protiv, objektivno slabijeg "Pašca", pa bi i nakon 10. kola mogle zadržati visoku poziciju.4. svibnja 2017.
Liga prvaka
U subotu su odigrane prve utakmice Lige prvaka u kojoj je, prema našem mišljenju, trebao nastupiti i "Sokol" iz Dugopolja, ali viša je sila rekla NE.U Rijeci je igrao "Vargon" protiv vrlo jake talijanske ekipe "BRB Ivrea", za koju nastupa i Leo Brnić, i izgubio 16:6, a u Pazinu je "Pazin" pobjedio francuski "Montelimar" 18:4.
U ostalim utakmicama "Saint Vulbas" (Francuska) pobjedio je "Hrast" (Slovenija) 17:5, a "Rocher" (Monako)  je izgubio od "Pontesea" (Italija) 16:6.
Uzvratne utakmice su 06. 05. 2017.


4. svibnja 2017.
1. županijska liga - 10. kolo
"Supetar" je prošao neokrznut kroz Trilj, a "Mačkula" je u gradskom derbiju izgubila od "Sinja", pa Bračani nakon 10 kola imaju 4 boda prednosti. "Mirca" su visoko porazila "Makarsku" i ponovno prepustila posljednju poziciju Triljanima. "Komiža" uobičajeno ne gubi na otoku, a "Sveti Ante" i "Salona" odgodili su utakmicu radi turnira u Vukovaru.4. svibnja 2017.
2. županijska liga - 10. kolo
U derbiju splitskih klubova "Veli Varoš" je podno Turske kule pobjedio "Brodosplita" 
i učvrstio 3. poziciju na tablici. "Sutvid" je visokim rezultatom pobjedio "Potravlje" 
te se primakao nedodirljivom "Dugopolju" na samo 2 boda, ali uz utakmicu više.
"Gradina" i "To je to" su odgodili svoju utakmicu, a "Pržina" je u Turjacima pobjedila 
Višane 15:7.4. svibnja 2017.
OBAVIJEST administratora stranice
Poštovani,
e-mail adresa:  bocarskisavez.sdz@gmail.com  je ona adresa na koju možete slati dokumente i fotografije za eventualnu objavu na ovoj stranici. Također, zahvaljujem se gospodinu Miru Jukiću na potpuno otvorenoj suradnji prilikom iscrpne edukacije o načinu uređivanja "admin" dijela stranice. Istovremeno, molim za razumijevanje djelatnike i zaljubljenike boćanja u Splitsko-dalmatinskoj županiji koji izvještaje šalju, u slučaju da se negdje u procesu, pogotovo u ovom početnom razdoblju, dogodi neki propust. Kritičko mišljenje, onda kada ga bude, biti će ono koje nam ponudi nezaobilazna institucija boćanja u liku i djelu Zvone Rančića. S nadom u uspješnu suradnju, športski pozdrav svim prijateljima boćanja u županiji.
Siniša Stipić, prof.2. travnja 2017.
OBAVIJEST administratora stranice
Poštovani,
e-mail adresa: miro.otok@gmail.com, na koju ste možebitno slali dokumente i fotografije za objavu na ovoj stranici nije više kontakt adresa jer ja - Miroslav Jukić nisam više administrator ove stranice.27. ožujka 2017.
OBAVIJEST KLUBOVIMA - promjena mjesta održavanja izborne skupštine BS Splitsko-dalmatinske županije
Radi održavanja prvenstva Europe u dizanju utega i zauzetosti velike dvorane na Gripama došlo je do promjene lokacije, pa će se skupština održati u 
zgradi na teniskim terenima  Firule.26. ožujka 2017.
II. HBL-jug
Nakon što je "Gorčina" u prošlom kolu osigurala vizu za 1. HBL, tako je danas,
kolo prije kraja. "Nada" u Splitu, porazom od direktnog konkurenta "Zlatnog Otoka", nakon više od 30 godina igranja u višem rangu, ispala u 3. HBL-u.
Preostalo je još odraditi zadnje kolo koje je na rasporedu iduće nedjelje u 15 sati.26. ožujka 2017.
I. HBL-a
Suprotno očekivanjima predzadnje kolo I.  HBL riješilo je pitanje tko će pored 
"Funtane" ispasti iz lige. Sve tri ekipe kojima je prijetilo ispadanje izgubile su utakmice, a u tom slučaju ceh je platila ekipa "Ante Starčevića" iz Zagreba, jer i ako pobjedi u zadnjem kolu "Sokola" u Splitu, a "Marinići" izgube od "Vargona", međusobni skor je u korist "Marinića". Tako nam je još jedino preostalo da vidimo tko će pored prvaka "Zrinjevca" u Europu. Tri su kandidata, a 2 mjesta. "Pazin" koji ima 2 boda više od "Sokola" i "Vargona" gostuje u Poreču, "Sokol" igra u Splitu protiv otpisanog "Ante Starčevića", a "Vargon" gostuje kod "Marinića".24. ožujka 2017.
NOVI Bilten
Nastavno na seriju BILTENA koji su objavljeni danas objavljujemo onaj iz 2002. godine. Pogledajte i pročitajte OVDJE.20. ožujka 2017.
Zimska liga HVAR
Odigrano je zadnje kolo Boćarske lige otoka Hvara. Prve dvije ekipe "Ružmarin" i "Brusje" su slobodne u četvrt-završnici doigravanja. U polu-završnici "Ružmarin" dočekuje pobjednika između "Poljica" i "Levande", a "Brusje" pobjednika između "Farosa" i "Vele Stinive".20. ožujka 2017.
Zimska liga SINJ
Nakon puna 3 mjeseca, danas je u Sinju, pred prepunim gledalištem, završila Zimska liga Karlovačko Sinj. Pobjednik lige je ekipa "Primoštena" koja je u finalu pobijedila "Kijevo" 5:3. Tako je "Primošten" u 2 godine spojio 3 titule pobjednika Zimskih liga, dvije 
u Šibeniku i ovu u Sinju. Veliki broj gledatelja razočarala je ekipa "Stivana" koja je propustila doći u Sinj, te je ekipa "Otoka" osvojila 3. mjesto bez borbe.
19. ožujka 2017.
II. HBL-jug
U posljednjoj utakmici 16. kola "Naklice" su Splitu  porazile "Komolac" visokim 
rezultatom, 19:3 i preskočile ga na tablici.18. ožujka 2017.
II. HBL-jug
U 16. kolu II  HBL-jug "Gorčina" je u Sinju, nakon što je gubila 10:4, izvela 
preokret u zadnjim igrama i dobila "Povljanu" 12:10, te tako i matematički 
osigurala prvoligaški status. "Metković" je u novoj dvorani na Hvaru, bez Mile Vidovića i Ivice Krstičevića doživio još 1 poraz pa mu je sada od Dubrodvčana ugroženo i 2. mjesto na tablici, a "Nada" je u Bastu izgubila od "Umčana" katastrofalno 20:2, tako da je sada samo čudo može očuvati u drugoj ligi.
"Naklice" i "Komolac" igraju u nedjelju u Splitu s početkom od 15 sati. Zadnja dva kola igraju se nedjeljom u 15 sati.19. ožujka 2017.
I. HBL-a
Odigrano je 16. kolo I  HBL. "Zrinjevac" je kod kuće teškom mukom dobio 
"Vargon" 14:12, a istim rezultatom je "Pazin", u utakmici u kojoj je postignuto 
nekoliko vrhunskih rezultata, pobjedio danas vrlo dobrog "Antu Starčevića".
"Pula" je iznenadila "Mariniće" u Rijeci i 2 kola prije kraja uključila se u borbu 
za Europu budući zaostaje za trećeplasiranim "Vargonom" i četvrtoplasiranim 
"Sokolom" samo 1 bod. Iduće kolo se u Bastu igra županijski derbi između "Bistona" i "Sokola".
18. ožujka 2017.
Zimska liga SINJ
 

Upetak su igrana polu-finala Zimske lige Karlovačko 
Sinj. U prvom polu-finalu "Stivan" i "Primošten" odigrali su 4:4, ali se u finale lasirala ekipa "Primoštena" radi bolje poen razlike (38:30). U drugom polu-finalu "Kijevo" je pobjedilo "Otok" 6:2. Tako ćemo u nedjelju s početkom u 14,30 sati gledati borbu za 3. mjesto između "Stivana" i "Otoka", a u 16,30 u utakmici za 1. mjesto sastat će se "Primošten" i "Kijevo".
Ekipa "Primoštena" je u prilici da nakon što je osvojila Zimsku ligu Šibenik, to 
ponovi i u Sinju.

17. ožujka 2017.
LIBL - Međunarodna ženska boćarska liga
U Ljubljani je odigrano zadnje 7. kolo LIBL međunarodne ženske lige. Ekipa "Komiže" je izgubila od prvoplasiranog "Buttria" 10:6 i zauzela 5. mjesto. Prve 4 ekipe plasirale su se u finale koje je na rasporedu u svibnju, a domaćin je "Buttrio" iz Italije. Igračice "Komiže", koje se prvi put natječu na međunarodnoj sceni, ostvarile su solidan plasman, a posebno veseli uspjeh mladih boćarica Rie Vojković i Marte Marčelja koje su u pojedincu klasično i bližanju i izbijanju u krug ostvarile 100 
postotan uspjeh pobijedivši sve protivnice. 
16. ožujka 2017.
POZIV - Skupština županijskog saveza
Pozivaju se delegati boćarskih klubova Splitsko-dalmatinskog boćarskog saveza na IZBORNU skupštinu koja će se održati 1. travnja.13. ožujka 2017.
Zimska liga SINJ
"Stivan" je u posljednjem kolu očekivano pobijedio "Hrvatskog Dragovoljca" i zauzeo 1. mjesto, te će se u petak u 17,00 sati u prvom polu-finalu sastati s četvrtoplasiranim "Primoštenom", dok će u drugom polu-finalu u 18,45 sati snage odmjeriti "Otok" i "Kijevo".
Finale je na rasporedu u nedjelju 19. ožujka.13. ožujka 2017.
Zimska liga otoka HVARA
Kolo prije kraja 1. dijela otočke lige Hvar, "Brusje" nije uspjelo pobjediti u domaćoj utakmici ekipu "Ružmarina", te će najvjerovatnije u doigravanju startati sa 2. pozicije, iako je do prije 3 kola stalno bilo u vodstvu. "Poljica" su kao gost pobjedila "Velu Stinivu", a kako je "Faros" izgubio od "Levande", to su se u predzadnjem kolu uspjeli dokopati 3. pozicije. Posljednje kolo, prije doigravanja na rasporedu je 19. ožujka.11. ožujka 2017.
II. HBL-jug
"Gorčina" je na putu do 1. lige preskočila još jednu prepreku pobjedivši "Nadu" 
u Splitu 14:8, a kako je prekinuta utakmica s "Metkovićem" registrirana 22:0 za 
Omišane tri kola prije kraja "Gorčina" je pobjegla. velika 4 boda. Ekipe koje se bore za opstanak doživjele su poraze, pa je dno tablice ostalo isto. Ipak začuđuje još jedan visoki poraz "Otoka" kod kuće, ovaj put od "Naklica".11. ožujka 2017.
I. HBL-a
"Zrinjevac" je i dalje ubojit, bilo na domaćem ili gostujućem terenu, a ovaj put 
stradala je "Pula" u Puli 18:8. "Biston" je pobjedom protiv "Pazina" najvjerovatnije osigurao bodove spasa, a "Sokol" je visoko poražen u Rijeci od "Vargona", te su mu vrata Europe sve dalja.
11. ožujka 2017.
Zimska liga SINJ
U posljednjem kolu Zimske lige Sinj, u kojem se u 2 derbija odlučivalo o 3. i 4. sudioniku doigravanja "Kijevo" je pobijedilo "Sinj" 6:2, a istim rezultatom "Primošten" je bio bolji od "Bitelića". Tako će u doigravanju igrati "Otok", "Kijevo", "Primošten" i "Stivan". Još su preostale 3 utakmice, a u jednoj od njih "Stivan" će odlučivati protiv koga  će igrati u polu-finalu doigravanja koje je na rasporedu idući petak, dok je finale 
2 dana poslije.7. ožujka 2017.
Zimska liga otoka VISA
Zimska liga otoka Visa završila je iznenađujućom pobjedom ekipe "Zmajoti" (ŽBK)
koja je u polufinalu i finalu pobijedila jedine dvije neporažene ekipe "Caffe bar Škor" i 
"Lucicu".

6. ožujka 2017.
Zimska liga SINJ
Zimska liga Karlovačko Sinj približila se doigravanju, a tko će se pridružiti "Otoku" i "Stivanu" saznat će mo u petak 10. ožujka kada se u zadnjem kolu sastaju "Sinj" - "Kijevo"  i  "Primošten" - "Bitelić".
5. ožujka 2017.
II. HBL-jug
U 14. kolu II.  HBL - jug u Sinju je u derbiju kola, u utakmici koja je odlučivala o tome koja od dvije najkavalitetnije ekipe "Gorčina" ili "Metković" idu u 1. HBL, došlo je do incidentne situacije. Nakon što su suci gostima pokazali 1 crveni i 3 žuta kartona, ekipa "Metkovića", nezadovoljna odlukama sudaca napustila je utakmicu i tako sebi učinila medvjeđu uslugu.
Naime, prema Disciplinskom pravilniku ekipa koja napusti teren gubi utakmicu 
maksimalnim rezultatom, a disciplinski sudac može je u skladu s Disciplinskim pravilnikom, za takav prekršaj kazniti na slijedeće načine:

1. Zabranom nastupanja u trajanju od najmanje 6 mjeseci, 
2. Prebacivanjem u niži rang ili 
3. Oduzimanjem bodova.

Što god Disciplinski sudac odlučio "Gorčinu" već sada možemo proglasiti novim
prvoligašem.
Inače, ovo kolo je obilovalo iznenađenjima. Tako je "Otok" u Splitu pobijedio "Zlatni otok" 15:7, a "Umčani" ekipu "Komolca" 14:8.
5. ožujka 2017.
I. HBL-a
U 14. kolu 1. HBL "Sokol" je u derbiju kola pobjedio "Pulu" u Splitu 16:10  i preskočio je na tablici, te je sad na 4. mjestu. "Biston" je u derbiju začelja visoko poražen u Zagrebu od "Ante Starčevića" 21:5, ali još uvijek ima 4 boda prednosti koja bi mu trebala osigurati opstanak. "Zrinjevac" je nedodirljiv, a ovaj put su nastradali rezultatom 20:6  "Marinići" u Rijeci. Izgleda da je "Zrinjevac" ove godine jedina ekipa u lizi kojoj nije bitno igraju li 
kod kuće ili u gostima.3. ožujka 2017.
Zimska liga SINJ
U utakmicama Zimske lige Karlovačko Sinj odigranim danas "Trilj" je porazom od "Bitelića" propustio meč loptu i mora čekati rasplet ostalih utakmica čiji rezultati bi se morali poklopiti kako bi ušli u doigravanje. Međutim, najveće šanse da se pridruže "Otoku" i "Stivanu", koji su sada najbliži plasmanu u završnicu, imaju "Sinj" i "Primošten" s tri i "Kijevo" sa jednom  utakmicom manje. 
U utakmici koja nije odlučivala o plasmanu u doigravanje "Baška Voda" je porazila "Salonu" 8:0.1. ožujka 2017.
Zimska liga SINJ
U derbiju 9. kola "Kijevo" je odigrao sa "Triljem" 4:4, a onda je u 10. kolu pobijedio "Hrvatski dragovoljac" 8:0, te se sada sa tri nova boda nalazi na četvrtom mjestu, koje vodi u doigravanje. Na petom mjestu je "Sinj" s 11, a na šestom "Primošten" s 10, ali obje ekipe imaju 
po dvije utakmice manje.

ARHIVA AKTUALNOSTI  (po godinama)      2015. 

  2014. 

  2013. 

 2012.  

OGLASI - NAJAVE - REAGIRANJA

27. ožujka - promjena mjesta održavanja skupštine BS SDŽ-e - POZIV
19. ožujka - Izborna skupština boćarskog saveza Splitsko-dalmatinske županije - Split 1. travnja u 11 sati.

Zimska liga Sinj 2017. - kraj finalne utakmice


2017. Zimska liga Sinj - podjela priznanja i pokala2017. Zimska liga Sinj -tri prvoplasirane ekipeZAPISNICI

1. prosinca -  Izvješće sa sjednice IO HBS-a (održane 5. studenog)

19. lipnja -  Izvješće sa sjednice IO HBS-a (održane 4. lipnja)

19. lipnja - Ivješće sa skupštine HBS-a (održane 4. lipnja)

STATISTIKA KLUBOVA I IGRAČA (sezona 2015-16)Sjedište saveza


Podstranice (1): Klupske fotografije