Početna stranica

NAPOMENA:
Za ispravan i potpun prikaz "Aktualnosti" koristite preglednike: 
Internet Explorer ili Google Chrome

  A k t u a l n o s t i

19. listopada 2017.
   Međunarodni turnir u Monaku
U Monaku je od 13. do 15. listopada održan tradicionalni međunarodni turnir "Denis Ravera" na kojem su sudjelovali kadeti (do 15), juniori (do 18), mlađi seniori (do 23) i juniorke (do 18) iz 12 zemalja. Naša reprezentacija sudjelovala je u sve 4 kategorije i osvojila 3 zlatne, 1 srebrenu i 5 brončanih medalja. Najviše su pokazali kadeti Lovro Šipek i Karlo Vukelić koji su osvojili 2 zlatne i 1 brončanu medalju, dok je treću zlatnu za Hrvatsku osvojio junior Dario Juričić u preciznom izbijanju. Iskazale su se i juniorke Virginia i Carrolina Bajrić osvajanjem medalja u sve 3 discipline, dok su najmanje uspjeha imali mlađi seniori, Bruno Kraljić i Mateo Načinović osvojivši samo 1 broncu. Kompletni rezultati u privitku.18. listopada 2017.
   Ženska boćarska liga - 6.kolo
Šestim kolom u kojem je "Komiža" u Puli pobjedila "Novu Verudu", a "Labin" u Rijeci "Mariniće" završen je prvi dio prvenstva. Ljestvicu predvodi "Labin", sa 15 bodova, ali Komižanke, koje su jedina neporažena ekipa, imaju 2 boda i utakmicu manje. Nastavak prvenstva je u travnju 2018. god.
U privitku rezultati i izvješća 6. kola.


15. listopada 2017.
   1. županijska liga - 6.kolo
U derbiju 6. kola 1. županijske lige "Salona" je pobjedila "Mirca" i ostala jedina neporažena ekipa, te vodi na tablici sa 4 boda prednosti. Na začelju je "Sveti Ante" bez bodova. Tablica i rezultati u privitku. 15. listopada 2017.
   2. županijska liga - 6.kolo
"Veli Varoš" pobjedio je u Omišu "Šestanovac" i tako postigao 6 uzastopnu 
pobjedu, te se zasluženo nalazi na vrhu tablice sa maksimalnim brojem bodova. Tablica i rezultati u privitku.15. listopada 2017.
   3.HBL srednja Dalmacija - 6.kolo
Pobjedom u derbiju kola protiv "Stivana" od 14:8 ekipa "Vira" ostala je sama na vrhu tablice sa 15, a slijedi je 5 ekipa sa po 12 bodova. "Nada" je doživjela još jedan poraz i nalazi se na predzadnjem mjestu sa samo 3 boda. Tablica i Izvješća u privitku.15. listopada 2017.
   Boćarska liga otoka Hvara - 1.kolo
U nedjelju je odigrano prvo kolo Boćarske lige otoka Hvara za sezonu 2017/18, a najveće iznenađenje priredila je ekipa "Brusja" pobjedom u gostima protiv branitelja naslova "Ružmarinom". Tablica i rezultati u privitku.


15. listopada 2017.
   2.HBL - 2.kolo
U utakmicama odigranim u nedjelju "Naklice" su sa dva puta po 6:2 u klasičnim disciplinama uspjele pobjediti vrlo jaku ekipu "Primoštena" 12:10 i na taj način doći do prvih bodova. U drugoj utakmici "Metković" je katastrofalno porazio "Povljanu" 21:1, te skupa sa "Hidroelektranom Dubrovnik" drži čelo tablice sa po 6 bodova, dok su na dnu "Župa Dubrovačka" i "Umčani" bez bodova. U privitku su tablica s najboljim rezultatima kola i Izvješća sa današnjih utakmica.14. listopada 2017.
   1.HBL - 2.kolo
U 2. kolu I HBL  ekipa "Bistona", nakon "Pule" pobjedila je još jednog renomiranog protivnika. Ovaj put u Bastu je tijesnim rezultatom 14:12 izgubio "Pazin", te "Biston" zajedno sa "Zrinjevcem" i "Istrom Poreč" zauzima vrh tablice sa 6 bodova.
"Gorčina" je visokim rezultatom izgubila u Rijeci od "Marinića" i nalazi se pri dnu tablice bez bodova. "Sokol" i "Vargon" su odgodili svoju utakmicu za 02. 12. radi obveza igrača "Vargona" u reprezentaciji Hrvatske. U privitku Izvješća i tablica sa najboljim rezultatima.14. listopada 2017.
   2.HBL - 2.kolo
U nepotpunom 2. kolu II HBL-jug "Otok" je u Sinju dobio "Župu Dubrovačku" 14:8, aistim rezultatom je na Hvaru "Zlatan otok" pobjedio jakog "Komolca". U trećoj odigranoj utakmici "Hidroelektrana Dubrovnik" je visokim rezultatom porazila "Umčane". U nedjelju se s početkom u 15 sati igraju ostale 2 utakmice. U Metkoviću istoimena ekipa dočekuje "Povljanu", a u Splitu se sastaju "Naklice" i "Primošten". U privitku izvješća.8. listopada 2017.
   2. županijska liga - 5.kolo
U posljednjoj utakmici 5. kola II Županijske lige "Šestanovac" je u Omišu pobjedio "Potravlje" 15:7. Ekipa "Potravlja" nastupila je sa 6 igrača, te joj se u skladu s propozicijama  oduzima 1 bod. Tablica u privitku.8. listopada 2017.
    Ženska boćarska liga - 5.kolo
Ženski Boćarski klub "Komiža", nakon pobjeda u Rijeci i Puli,  preuzela je vodstvo na tablici Ženske boćarske lige, a kako je ŠB "Čavle" izgubilo u Puli Komižanke su nakon 5 kola ostale jedina neporažena ekipa. Rezultati i tablica u privitku.8. listopada 2017.
    2. županijska liga - 5.kolo
U derbiju 5. kola "Veli Varoš" je pobjedio "Brodosplit" i ostvario petu pobjedu, te se zasluženo nalazi na vrhu tablice sa maksimalnih 15 bodova. Na začelju su "Potravlje" i "Vis" bez bodova. U privitku je tablica sa najboljim rezultatima kola.8. listopada 2017.
    1. županijska liga - 5.kolo
Nakon 5 odigranih kola u 1. Županijskoj lizi na vrhu se nalaze "Salona" sa 13 i "Mirca" sa 12, dok su na dnu "To je to H.D." i "Sveti Ante" bez bodova. U privitku je tablica sa najboljim rezultatima kola.8. listopada 2017.
    3.HBL srednja Dalmacija - 5.kolo 
Nakon 5 odigranih kola 3. HBL Srednja Dalmacija "Vir", "Stivan" i "Imotski" drže vrh tablice sa po 12 bodova, a na začelju su "Supetar" i "Nada" sa po 3 boda, te "Čista Velika" bez bodova.7. listopada 2017.
    1.HBL - 1.kolo 
Odigrano je 1. kolo  I HBL u kojem je "Biston" dobio "Pulu" 16:10, "Gorčina" izgubila u Sinju, na domaćem terenu od "Istre Poreč" 12:4, a "Sokol" u Pazinu 17:9. Još su igrali "Vargon" - "Marinići" 18:8 i "Podhum" - "Zrinjevac" 4:22. Tablica je u privitku, a Izvješća i tablica s najboljim rezultatima čeka nas u nedjelju.7. listopada 2017.
    2.HBL jug - 1.kolo 
Danas su započela natjecanja u I i II HBL. U nepotpunom 1. kolu II HBL-jug "Primošten", "Komolac" i "Povljana" ostvarili su domaće pobjede nad "Otokom", "Umčanima" i  "Zlatnim otokom", a "Naklice"-"He. Dubrovnik" i "Župa Dubrovačka" igraju u nedjelju.2. listopada 2017.
    Ženska boćarska liga - 4.kolo 
U derbiju 4. kola Ženske boćarske lige "Komiža" je kao domaćin porazila aktualne
prvakine Hrvatske ekipu "Labina" rezultatom 13:11. Tako su "Komiža" i "Čavle ŠB" 
ostale jedine neporažene ekipe, a "Komiža", koja ima utakmicu manje, pobjedom 
se može na vrhu tablice izjednačiti s ekipom "Čavle ŠB". Rezultati u privitku.2. listopada 2017.
    2. županijska liga - 4.kolo 
I u 2. županijskoj ligi gosti su u 4. kolu imali više uspjeha od domaćina. Pobjede u gostima ostvarili su: "Dugopolje" u  Visu, "Veli Varoš" u Cisti Velikoj i "Pržina" u  Potravlju, a jedinu domaću pobjedu ostvario je "Brodosplit" nad "Šestanovcem". 
Na tablici vodi "Veli Varoš" sa maksimalnih 12 bodova, a slijedi ga "Brodosplit" sa 2 boda manje. Rezultati u privitku.2. listopada 2017.
    1. županijska liga - 4.kolo 
U trećem kolu 1. županijske lige "Salona" je pobjedila 4. kolo 1. županijske lige obilježile su pobjede gostujućih ekipa: "Trilja" u Sinju, "Salone" u Brelima i "Miraca" u Komiži, a na vrhu se osamila "Salona" sa 10 bodova, dok su na dnu "Sveti Ante" i "To je to - H.D." bez bodova. Rezultati u privitku.2. listopada 2017.
    3. HBL Srednja Dalmacija - 3.kolo 
U četvrtom kolu 3. HBL  S.D. "Nada" je u Splitu izgubila od "Imotskog" 10:12, a 
"Stivan" u Kijevu  8:14, te se sada na vrhu tablice nalazi 5 ekipa, a prvi je "Vir" sa 
najboljom razlikom. Na začelju su "Velebit Benkovac", "Supetar" i "Nada"sa 3 boda, te "Čista Velika" bez bodova. Kompletni rezultati u privitku.25. rujna 2017.
    1. ženska boćarska liga - 3.kolo 
Odigrano je 3. kolo ženske boćarske lige u kojem je u derbiju kola "Komiža" odigrala 12:12 sa "ŠB Čavle", a u zaostaloj utakmici 2. kola pobjedila "Drenovu" u Rijeci 18:6. 
U 4. kolu u Komižu dolazi aktualni prvak Hrvatske "Labin". "Komiža" trenutno, uz utakmicu manje, zauzima 3. mjesto sa 4 boda. Rezultati u privitku.25. rujna 2017.
    1. i 2. županijska liga - 3.kolo 
U trećem kolu 1. županijske lige "Salona" je pobjedila "Komižu" 12:10 i preuzela 1. mjesto sa 7 , a slijede je "Mirca" i "Makarska" sa po 6 bodova. 
Utakmica između "Trilja" i "Mačkule" prekinuta je radi kiše.
U drugoj županijskoj lizi "Veli Varoš" je ostvario i 3. uzastopnu pobjedu te se nalazi na vrhu tablice sa maksimalnim učinkom. Rezultati 1. lige i 2. lige su u privitku.,25. rujna 2017.
    3. HBL Srednja Dalmacija - 3.kolo 
U. 3. kolu III HBL S.D. "Stivan" je pobjedom od 22:0 nad "Nadom" izbio sam na čelo tablice sa 9 bodova i pokazao da će uz ekipu "Vira" biti najozbiljniji kandidat za prvaka lige. Inače 3. kolo obilovalo je odličnim rezultatima u tehničkim disciplinama kojih se ne bi posramile ni najkvalitetnije ekipe I HBL. Tako je Božidar Budimir-Bekan iz "Stivana" napravio 35, a Antonio Bilosnić iz "Vira" 30 poena u disciplini bližanja i izbijanja u krug. U disciplini štafetno izbijanje Antonio Bilosnić i Luka Buterin iz "Vira" pogodili su 50 boća iz 52 izbačaja, a Luka Buterin i Ante Nemarić, također iz "Vira" napravili su 38 poena u parovima discipline bližanja i izbijanja u krug. Tablica sa rezultatima i izvješća u privitku.24. rujna 2017.
    Svjetsko prvenstvo u Maroku 
Završeno je Svjetsko prvenstvo u boćanju na kojem je ove godine nastupilo rekordnih 35 od najavljene 42 reprezentacije.
Naši boćari bili su veoma uspješni i kući se vraćaju sa 5 od mogućih 6 medalja. 
Osvojeno je jedno zlato, 3 srebra i jedna bronca, a bolji od njih bili su samo Slovenci, koji već četiri svjetska prvenstva (od 2011.) drže primat najuspješnije nacije. Ovaj put osvojili su 3 zlata, 1 srebro i 2 bronce. Nekad svjetske velesile u boćanju Francuska i Italija ponovno su razočarali i ukupno osvojili 1 srebro i 4 bronce. Iznenađenja prvenstva svako su reprezentacije Tunisa i Argentine koje su osvojile zlatne medalje u obje pojedinačne igre (bližanje i izbijanje u krug i pojedinac klasično). Kompletni rezultati u privitku.23. rujna 2017.
    Svjetsko prvenstvo u Maroku 
Na svjetskom prvenstvu u Maroku Hrvatska je osigurala 5 medalja.
Danas, zadnjeg dana prvenstva naši reprezentativci nastupit će u 4 finala, a jučer
je Tomislav Kolobarić, u najljepšoj utakmici bližanja i izbijanja u krug izgubio od
Dejana Tonejca iz Slovenije rezultatom 27:30 i morao se zadovoljiti broncom.
Danas u 11,45 prvi na teren izlazi Pero Ćubela koji u finalu pojedinca klasično igra
protiv Argentinca Montermela. U finalu štafetnog izbijanja u 13,30 Leo Brnić i Marino 
Miličević trče protiv Francuza Abelfa i Chirata.
U 15,30 Marko Beaković nastupa u finalu preciznog izbijanja, a Leo Brnić u 19,00 
sati za zlato će se boriti protiv Francuza Abelfa. Svi dosadašnji rezultati u privitku.22. rujna 2017.
    Svjetsko prvenstvo u Maroku 
Četvrtog dana svjetskog prvenstva u boćanju Leo Brnić i Marino Miličević osigurali 
su prve medalje za Hrvatsku u disciplinama brzinsko i štafetno izbijanje, dok se 
svjetski prvak i suvlasnik svjetskog rekorda u brzinskom izbijanju Francuz Abelfo, 
tek nakon 3 dodatna raspucavanja, jedva uspio provući u polu-finale. 
Međutim, te sreće nije bio njegov sunarodnjak Chirat koji se, nakon Garcie u 
krugu i Belaya u pojedincu, oprostio od prvenstva već u osmini finala preciznog 
izbijanja.
Pored Chirata u preciznom, ispao je i Talijan Grattapaglia u pojedincu klasično od 
Tunižana Ayadia. Tako su naši i slovenski boćari ostali jedini sa sto postotnim 
učinkom i predstavnicima u svih 6 disciplina. Uz Lea i Marina u brzinskim 
disciplinama Marko Beaković u preciznom izbijanju rezultatom od 23 i Pero Ćubela 
pobjedom 13:3 nad Mikulićem iz B i H ušli su među 8 najboljih, a Alen Guštin u 
krugu i Beaković i Guštin u paru klasično za prolazak u četvrt-finale startaju sa 
prvih mjesta u svojim grupama. Rezultati svih disciplina u privitku.21. rujna 2017.
    Svjetsko prvenstvo u Maroku 
Na svjetskom prvenstvu u Maroku naši boćari nastavili su i trećeg dana uspješnim
nastupima.
U brzinskom izbijanju Leo Brnić je trećim rezultatom ušao u četvrt finale natjecanja, 
a u štafeti su Brnić i Miličević ponovno bili najbolji i među osam ušli sa 52 pogotka.
U preciznom izbijanju čak 18 igrača ostvarilo je normu (14) i plasiralo se u iduću 
fazu.
U pojedincu klasično kompletirana je prva faza u kojoj je igrano po grupama, a naš
Pero Ćubela za prolazak u četvrt finale igrat će protiv Mikulića iz B i H.
U paru klasično Guštin i Beaković pobjedili su predstavnike Monaka 13:0 i u osminu 
finala idu s prve pozicije u grupi, kao i Tomislav Kolobarić u krugu.
Svakako jedno od većih iznenađenja prvenstva je ispadanje u prvoj fazi natjecanja 
kruga i pojedinca klasično francuskih predstavnika Garcie i Belaya. 20. rujna 2017.
    Svjetsko prvenstvo u Maroku 
U Maroku se od 17. do 24. rujna održava Svjetsko prvenstvo u boćanju za seniore.
Prvi nastupi naših reprezentativaca bili su veoma uspješni.
U brzinskom izbijanju Leo Brnić ostvario je najbolji rezultat (45/47) kvalifikacija.
U štafetnom izbijanju Leo Brnić i Marino Miličević također su bili najbolji pogodivši 
57 od 60 izbačenih boća.
U preciznom izbijanju, gdje je norma bila 14, Marko Beaković je pogodio 17 i 
prošao u slijedeći krug.
U pojedincu klasično i bližanju i izbijanju u krug Pero Ćubela i Tomislav Kolobarić 
ostvarili su obje pobjede u grupi i prošli u slijedeći krug, dok je par klasično, odnosno 
Alen Guštin i Marko Beaković odigrao samo 1 utakmicu i pobjedio Đibuti 13:5.
Najveće iznenađenje prvog dijela prvenstva je ispadanje francuskog predstavnika 
Garcie koji je u skupini sa Japanom, Turskom i Argentinom ispao već u prvoj fazi 18. rujna 2017.
    Kalendar natjecanja 2017/201818. rujna 2017.
    Svjetsko prvenstvo u boćanju - linkovi

Danas u Casablanci (Maroko) počinje svjetsko prvenstvo u boćanju za seniore, 

na kojem nastupa rekordnih 42 države.

Izravan prijenos događanja na prvenstvu na mrežnim stranicama možete pratiti na sljedećim linkovima:

http://www.fiboules.org/page/mondial-seniors-casablanca-174.html

https://www.dailymotion.com/video/x334t5t

http://www.sport-boules-diffusion.com/p/direct.html
18. rujna 2017.
    Ženska boćarska liga
Odigrana su prva 2 kola Ženske boćarske lige. Očekivano na vrhu su "Labin" i ŠB "Čavle" dok su susreti "Komiža"-"Nova Veruda" iz 1. i "Drenova"-"Komiža" iz 2. kola odgođeni.
U 3. kolu, ovog petka na Komižu dolazi "ŠB Čavle". Svi rezultati prva 2 kola i tablica u privitku.18. rujna 2017.
    2.kolo 1. i 2. županijske lige sezona 2017/2018
Odigrano je nepotpuno 2. kolo županijskih liga. U 2. županijskoj lizi igrana je samo 1 utakmica ("Pržina"-"Veli Varoš"), a 3 su odgođene radi lošeg vremena. U 1. županijskoj lizi odigrane su 3 utakmice, jedna je odgođena, a utakmica između "Komiže" i ekipe "To je to - H. D." nije odigrana, jer ekipa gostiju nije uopće doputovala na Vis, pa su im u skladu s propozicijama oduzeta 3 boda. Tablice sa rezultatima u privitku.18. rujna 2017.
    3. HBL Srednja Dalmacija 2017/2018 - 2.kolo
U drugom kolu 3. HBL Srednja Dalmacija, odigranom danas, "Nada" je u Splitu visoko porazila "Čistu Veliku" 18:4, ali su najvrednije gostujuće pobjede ostvarili "Stivan" nad "Velebitom" i "Imotski" nad "Supetrom". U derbiju kola "Baška Voda" je pobjedila vrlo dobru ekipu "Vira" 13:9. Tablica i izvješća u privitku.11. rujna 2017.
    3. HBL Srednja Dalmacija 2017/2018 - 1.kolo
Odigrano je 1. kolo 3. HBL Srednja Dalmacija. U županijskim derbijima "Baška Voda" i "Stivan" su tijesno sa 12:10 pobjedili "Supetar" i "Imotski", dok je "Nada" teško stradala u Biteliću i izgubila rezultatom 17:5. Svi rezultati i zapisnici u privitku.10. rujna 2017.
    1.kolo 1. i 2. županijske lige sezona 2017/2018
Danas su odigrane utakmice 1. i 2. županijske lige. U 1. županijskoj lizi odigrane su samo 3 utakmice, jedna je odgođena, a jedna prekinuta kod stanja 6:2 za domaćina.
U 2. županijskoj lizi odigrane su sve 4 utakmice, a visokom pobjedom 18:4 nad 
"Dugopoljem", inače jednim od favorita prvenstva, iznenadio je "Veli Varoš".
Svi rezultati županijskih liga su u privitku.2. rujna 2017.
    Boćarski turnir u Škripu
U Škripu je od 11. do 19. 08. održan tradicionalni 41. po redu turnir Svete Jelene, na kojem je nastupilo 20 ekipa s otoka Brača. Prvo mjesto osvojila je domaća ekipa "Sutvid-Brač" 1, pojačana Markom Jerčićem iz BK "Zrinjevac", koja je u finalu pobjedila ekipu "Miki" iz Postira sa 2:1. 3. mjesto osvojila je ekipa "Bracera" iz Postira pobjedom od 2:0 nad ekipom "Murvica  1"  iz Murvice. Rezultati su u privitku.2. rujna 2017.
    Prvenstvo Europe za žene
Jučer je u Saluzzu (Italija) završeno Prvenstvo Europe za žene. Naše djevojke osvojile su jednu zlatnu medalju (Nives Jelovica i Tanja Grubiša) u paru klasično, a Carrolina Bajrić u krugu i Iva Matijević u preciznom izbijanju osvojile su bronce.
Mlada uzdanica iz BK "Komiža" - žene petnaestogodišnja Ria Vojković otrčala je slabo kvalifikacije i nije se plasirala u finale. Svi rezultati u privitku.29. kolovoza 2017.
    Odgođena osnivačka skupština zbora trenera
Najavljena osnivačka Skupština Zbora trenera Hrvatskog boćarskog saveza odgađa se zbog objektivnih razloga. Informacije o novom datumu i mjestu održavanja sjednice bit će pravovremeno objavljene. 28. kolovoza 2017.
    Prijelazi u istarskoj županiji
U privitku su podatci o prijelaznom roku u Istarskoj županiji.25. kolovoza 2017.
    Osnivanje zbora trenera
Sukladno odluci Izvršnog odbora od 23.lipnja 2017.godine: Pozivamo sve trenere boćanja na osnivačku sjednicu Zbora trenera Hrvatskog boćarskog saveza u petak, 1.rujna 2017.godine. Sjednica će se održati u Rijeci u BC Podvežica, F.Matkovića 1. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u uredu Hrvatskog boćarskog saveza.24. kolovoza 2017.
    Peteroboj nacija
Protekli vikend u Tivtu (Crna Gora), održan je tradicionalni peteroboj nacija "A. L. Bruno - A. Anzur", a reprezentacija Hrvatske ponovno je osvojila 1. mjesto i tako odbranila naslov osvojen lani. Hrvatska je uvjerljivo dobila sve 4 utakmice, dok je druga bila Slovenija sa 3 
pobjede i porazom protiv Hrvatske. Za Hrvatsku su nastupila braća Marin i Pero Ćubela, Marino Miličević, Alen Guštin, Bruno Kraljić i Tomislav Kolobarić, pod vodstvom trenera Milana Celije i pomoćnog trenera Markice Dodiga. Svi rezultati i zapisnici u privitku. 24. kolovoza 2017.
    Boćarski klub Šestanovac
Boćarski klub "Šestanovac" ponovno se aktivirao i ušao u sustav natjecanja kroz drugu županijsku ligu. U već napravljenom rasporedu za II ligu, u svakom kolu BK "Šestanovac" popunit će prazno mjesto, tako da više nema slobodnih ekipa svako kolo.
U privitku je novi raspored za  II. županijsku ligu.19. kolovoza 2017.
    Međunarodni kadetski turnir u Sloveniji
U Sežani (Slovenija) protekli vikend održan je Međunarodni kadetski turnir na kojem je nastupila i reprezentacija Hrvatske. Naša reprezentacija nastupila je u sastavu: Lovro Šipek, Karlo Vukelić, Fran Jakominić, Luka Peričić, Filip Klarić i Žarko Jerčinović.
U 1. krugu turnira Hrvatska je izgubila od Slovenije A rezultatom 6:8, te je morala u borbu za treće mjesto protiv Crne Gore koju je pobjedila 12:2.
Prvo mjesto uvjerljivo je osvojila reprezentacija Francuske koja je u finalu 
pobjedila Sloveniju A 11:3. Kompletni rezultati turnira u privitku.
17. kolovoza 2017.
    Turnir u Visu
U Visu je 13. 08. održan mješoviti turnir "Podselje 2017."  koji se svake godine održava povodom blagdana Vele Gospe.
Na turniru je nastupilo 7 ekipa sa otoka Visa, a kao i prošle godine pobjedila je ekipa "Marinje Zemlje", koja je u finalu pobjedila "Komižu" (žene) 13:8. Istim rezultatom "Podselje 1" pobjedilo je ekipu "Rukavca" u borbi za 3. mjesto.
Za pobjednike su i ove godine igrali Emil Karuza, Goran Bradanović, Đorđe Ilić i Davor Karuza. Rezultati i fotografije sudionika u privitku16. kolovoza 2017.
    Boćarski turnir u Sinju
U Sinju je završio boćarski turnir, kojega je u povodu Alke, Velike Gospe i Sinjskog ljeta organizirao Boćarski klub "Sinj".
Na turniru je nastupila po 1 ekipa iz Vukovara, Knina, Kijeva i Zagreba, te 4 ekipe iz Boćarskog centra Sinj, a prvo mjesto osvojila je ekipa "Mačkule" iz Sinja, koja je u finalu pobjedila ekipu "Zrinski" iz Knina. 


16. kolovoza 2017.
    Prijelazi 2017/2018 DNŽ
privitku se nalaze "prijelazi u sezoni 2017/2018" u dubrovačko-neretvanskoj županiji.11. kolovoza 2017.
    Prijelazi 2017/2018 SDŽ
U privitku se nalaze "prijelazi u sezoni 2017/2018" u Splitsko-dalmatinskoj županiji.10. kolovoza 2017.
    Velika nagrada Pazina
U Pazinu je održan tradicionalni međunarodni nagradni turnir Velika nagrada Pazina, na kojem je nastupilo 87 parova iz Italije, Slovenije i Hrvatske.
Pobjednici turnira su Diego Divina i Sergio Tiso iz Italije, koji su u finalu pobjedili Slovence Davora Janžića i Nika Švaru rezultatom 9:5. U utakmici za 3. mjesto Pero i Marin Ćubela su sa 13:2 pobijedili Bruna Kraljića i Zorana Cuculića. Rezultati su u privitku.

ARHIVA AKTUALNOSTI  (po godinama)      2015. 

  2014. 

  2013. 

 2012.  

OGLASI - NAJAVE - REAGIRANJA


Zimska liga Sinj 2017. - kraj finalne utakmice


2017. Zimska liga Sinj - podjela priznanja i pokala2017. Zimska liga Sinj -tri prvoplasirane ekipeZAPISNICI

1. prosinca -  Izvješće sa sjednice IO HBS-a (održane 5. studenog)

19. lipnja -  Izvješće sa sjednice IO HBS-a (održane 4. lipnja)

19. lipnja - Ivješće sa skupštine HBS-a (održane 4. lipnja)

STATISTIKA KLUBOVA I IGRAČA (sezona 2015-16)Sjedište saveza


Podstranice (1): Klupske fotografije