Početna stranica

NAPOMENA:
Za ispravan i potpun prikaz "Aktualnosti" koristite preglednike: 
Internet Explorer ili Google Chrome

  A k t u a l n o s t i

Završnica kupa Hrvatske 2018 odigrala se u Dubrovniku. Naš predstavnik BK "Sinj" se  plasirao među četiri najbolje ekipe pobjedom protiv BK "Ivankovo" rezultatom 8:1. Tamo ga je čakao kasniji osvajač kupa BK "Komolac". Dubrovčani su nakon Sinjana deklasirali i prvaka Hrvatske BK "Zrinjevac" i sa dva puta po 9:0 stigli do trofeja. Izvješće sa svih utakmica kupa pogledajte OVDJE.29. lipnja 2018.
   REGISTRACIJA KLUBOVA I IGRAČA ZA SEZONU 2018/2019
09.07.2018 - 03.08.2018  -  Period za registraciju igrača i klubova
23.07.2018 - 03.08.2018  -  Prijelazni rok

Poštovani predstavnici klubova, Hrvatski boćarski savez izradio je standardizirane obrasce za registraciju koji su jednakog izgleda i sadržaja za sve županijske saveze. U skladu s tim ove natjecateljske sezone (2018/2019) je potrebno popuniti odgovarajući obrazac za registraciju za svakog igrača posebno, pa i u slučajevima kada igrač ostaje u istom klubu. Stoga je potrebno:
1.ISPRINTATI (sa ove web stranice) točan broj obrazaca za registraciju koliko planirate registrirati igrača za iduću sezonu, kao i obrazac za registraciju kluba.
2.Isprintane obrasce POPUNITI, POTPISATI i OVJERITI, kao i ispisnice koje vam dostave igrači koji će iduću sezonu igrati za vaš klub, te popuniti, potpisati i ovjeriti i obrasce za registraciju kluba.
3.Tako popunjenu dokumentaciju DOSTAVITI NA ADRESU SAVEZA, tajniku osobno (ili ubaciti u poštanski sandučić ukoliko tajnik nije u prostorijama saveza), a u oba slučaja  kontaktirajte tajnika saveza dan prije dostavljanja dokumentacije na broj 095/393-0701.

Obrasce preuzmite u tekstu ispod, uz napomenu: IGRAČ ISPISNICU OD KLUBA ZA KOJI JE REGISTRIRAN MOŽE PISMENO ZATRAŽITI U BILO KOJEM TRENUTKU SEZONE, PA I PRIJE PRIJELAZNOG ROKA I ROKA ZA REGISTRACIJU. Ukoliko ne postoje pravne zapreke (Ugovor igrač-klub, i sl.) klub je istu igraču dužan izdati.

1.        OBRAZAC ZA PRODULJENJE REGISTRACIJE KLUBA (obvezno za sve klubove)

2.A.     OBRAZAC ZA PRODULJENJE REGISTRACIJE IGRAČA/ICE (za nove boćare, tj, za igrače kojima je ova registracija prva registracija)
2.B.     ZAHTJEV ZA IZDAVANJE ISPISNICE (igrač koji mijenja klub u prijelaznom roku)
2.B.1.  ZAHTJEV ZA IZDAVANJE BRISOVNICE  (za igrača sa ispisnicom koji prelazi u klub koji je član nekog drugog županijskog saveza)

3.         ZAHTJEV ZA REGISTRACIJOM SVIH IGRAČA/ICA (skupno za sve igrače kluba, odnosno igrači koji će za klub nastupati u idućoj (narednoj) sezoni, tj za koje klub posjeduje pravovaljanu ili ispisnicu ili obrazac za produženje registracije igrača)
25. lipnja 2018.
   Kadetsko prvenstvo županije - rezultati: MATIJA JAKIR NAJBOLJI !
Tokom vikenda se održavalo kadetsko prvenstvo županije Splitsko - dalmatinske. Tamo se očekivala dominacija Roka Velića, koji je zbog objektivnih razloga nadmetanje propustio. To je znalački iskoristio nekoliko godina mlađi Matija Jakir, jedan od najvećih talenata dalmatinskog boćanja i još jedan školski dorađeni igrač iz prave male "tvornice" pravih igrača pod vodstvom Ive Topića. Najupečatljiviji rezultat koji je Jakir postigao je 14 punata u preciznom izbijanju !  Tablični prikaz rezultata po disciplinama očekujemo uskoro, a pobjednici po disciplinama su: 
25. lipnja 2018.
   SATNICE: KUP HRVATSKE SENIORI, PH KADETI, PH JUNIORI
Kadetsko prvenstvo županije SD je za nama. Isto je završilo u potpunoj dominaciji Matije Jakira iz BK Baška Voda i Tonija Kragića iz BK To je to. Satnice za prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore, kao i za seniorski kup Hrvatske pronađite ispod:22. lipnja 2018.
   BOĆARSKI KUP  ŽUPANIJE SPLITSKO - DALMATINSKE: BK "Sinj" najbolji !
Na boćalištu na Gripama odigrala se finalna utakmica boćarskog kupa županije Splitsko - dalmatinske. U završnoj utakmici susreli su se BK Veli Varoš i BK Sinj. Sinjani su slavili rezultatom 7:2 i tako se plasirali na završnicu kupa Hrvatske koji će se odigrati u Dubrovniku 7.7.2018. Izvješće sa utakmice pogledajte OVDJE.19. lipnja 2018.
   KUP CETINSKE KRAJINE: BK "Sinj" najbolji !
Na boćalištu boćarskog kluba "Sinj" održano je natjecanje za Kup Cetinske Krajine na kojem su sudjelovali, uz domaćina B.K.Sinj, još i B.K. Otok, B.K.Pržina i B.K.Bitelić.U polufinalnim susretima B.K. Otok je bio bolji od B.K. Pržine, a u drugom polufinalu B.K.Sinj je nadigrao B.K. Bitelić.
U finalu B.K.Sinj bio je bolji od B.K.Otok rezultatom 6:3. Tim je B.K. Sinj osvojio Kup te se plasirao na županijsko natjecanje. Također, ovo je prvi trofej za sinjane nakon što je klub angažirao svestranog i osebujnog balotaša Antu Tomaševića. 18. lipnja 2018.
 KEP ZA BOĆARICE: BK Komiža do četvrtfinala i povijesnog uspjeha !

Boćarice BK Komiže su prošlog tjedna nastupile na Kupu europskih prvakinja u Čavlima. U četvrtfinalu igrale su protiv ekipe Buttria, koja je naše komiške dobila sa 10:8! Našim curama i treneru Vinku Svilicicu iskrene čestitke na ovogodišnjem uspjehu u HBŽL i na nastupu među najboljim ekipa Europe, što je nedvojbeno završni pečat boćanju u našoj županiji nakon fenomenalne sezone naših klubova.
18. lipnja 2018.
 BOĆARSKI OSVRT 10.06.2018 / 17.06.2018: BK Vir prvak 3.HBL-srednja Dalmacija

BK "Vir" je domaćom pobjedom protiv Nade proslavio titulu u 3.HBL - srednja Dalmacija, koju je već prošlog vikenda matematički osigurao. Također, utakmica je za prvog prvaka samostalne Republike Hrvatske BK "Nada" značila ispadanje u niži rang natjecanja. Trećeligaški status su izgubili i BK Čista Velika i BK Velebit Benkovac. U posljednjem kolu su domaćim pobjedma trećeligaški status sačuvali BK Bitelić i BK Supetar. 

Nakon završetka 3.HBL nas čaka Kup županije i to 22.06.2018, u Splitu (Gripe).
11. lipnja 2018.
   Dodatno obrazloženje: KADETI I JUNIORI
Obzirom na nekoliko upita od strane voditelja klubova o mlađim uzrastima i godištima juniora i kadeta koji sudjeluju na županijskim pojedinačnim prvenstvima, dajemo klubovima sljedeće obrazloženje:

Juniori su oni natjecatelji koji su rođeni 2000. godine i mlađi.
Kadeti su oni natjecatelji koji su rođeni 2003. godine i mlađi.
8. lipnja 2018.
   KUP SPLITA: BK Veli Varoš do još jedne titule !

U dvorani boćarskog kluba Veli Varoš se odigrao boćarski Kup Splita. Tamo su snage odmjerili BK Brodosplit i BK Veli Varoš. "Domaćin" je slavio rezultatom 5:4 te se plasirao na županijski kup koji će se odigrati 22.06.2018 u boćarskom centru "Gripe".
4. lipnja 2018.
   BOĆARSKI OSVRT 03.06.2018: BK Mačkula i službeno prvak 1.žup.B.L. !

BK "Mačkula" je i službeno prvak prve županijske boćarske lige, bez obzira na poraz u posljednjem kolu, obzirom da je prednost od pet bodova bila nedostižna za pratitelje. BK "To je to" stigao do važnih bodova u borbi za ostanak u lizi, iako će za službenu potvrdu i rezultate trebati sačekati završetak treće lige. Mačkula, koja igra u zatvorenom prostoru prekrasnog sinjskog boćarskog zdanja, je možda uhvatila ključan zalet u pohodu na još jedan rang više (najmanje) u godinama pred nama.
Treća liga - srednja Dalmacija je ponudila dramu u Kijevu gdje je domaćin savladao BK Nada 12:10 u borbi za opstanak. Drama je izostala na Viru gdje je domaćin uvjerljivom pobjedom protiv Imotskog od 18:4 jednom nogom zakoračio u drugu boćarsku ligu.
30. svibnja 2018.
   OBAVIJEST: Kup županije, prvenstvo županije za kadete i juniore

KUP  ŽUPANIJE  ŠC „GRIPE“ - PETAK  22. 06. 2018  U  10:00  SATI

Predstavnici  boćarskih  centara – doći u klupskim dresovima.

Povjerenik za kup vrši ždrijeb uz prisustvo suca kupa županije.

 ____________________________________________________________________

KUP  HRVATSKE - Srebreno, Komolac - 07. 07.2018

Odlukom I.O. – a HBS-a od 22.05.2018 - promijenjeno domaćinstvo završnice.

_____________________________________________________________________

Dodatna napomena - KUP SPLITA (dvorana BK "Veli Varoš" – 7.6.2018):

Temeljem dogovora Branka Lulića, predsjednika BK Veli Varoš, Ante Čulića iz BK Nade i gosp.Serdarevića iz BK Brodosplit oko kup natjecanja, takmičenje za Kup Hrvatske, boćarski centar Split, odigrat će se 07.lipnja 2018.godine (četvrtak) s početkom u 17.00 sati,u sportskoj dvorani – boćalištu BK „Velog Varoša“, Matoševa 1 B.

_____________________________________________________________________

PRVENSTVA  ŽUPANIJE  ZA  KADETE (2003.godište i mlađi) I JUNIORE (2000.godište i mlađi) – ŠC „GRIPE“ 


Uzrast

Dan, i satnica datum

Discipline

 

 

 

KADETI

Subota, 23.06.2018 u 10:00

KRUG, PAROVI, ŠTAFETA

 

Nedjelja, 24.06.2018 u 10:00

POJEDINAC, PRECIZNO, BRZINSKO

 

 

 

JUNIORI

Utorak, 10.07.2018 u 10:00

KRUG, BRZINSKO

 

Srijeda, 11.07.2018 u 10:00

PAROVI, ŠTAFETA

 

Četvrtak, 12.07.2018 u 10:00

POJEDINAC, PRECIZNO
21. svibnja 2018.
   BOĆARSKI OSVRT 28.05.2018: BK Mačkula do nedostižne prednosti !

U derbiju 3.HBL - srednja Dalmacija BK Vir je na Braču pobjedio BK Stivan sa 12:10 i tako bračanima pobjegao na 4 boda. Ipak, za potvrdu titule će im trebati pobjeda u još jednom velikom derbiju i to protiv BK Imotski i to na Viru. U borbi za ostanak BK Nada je pobjedom nad BK Supetar opcije koje uključuju zadržavanje trenutnog ranga natjecanja ostavila otvorenima. Tamo se do zadnje minute, zadnjeg kola baš ništa neće znati.
U 1.županijskoj boćarskoj lizi BK Mačkula je pobjedom protiv BK Komiža od 10:12 i matematički stigla do titule, obzirom da kolo prije kraja prvom pratiocu bježi velikih 5 bodova. Posljednje kolo se igra idućeg vikenda.26. svibnja 2018.
   Finale HŽBL: ŽBK "KOMIŽA" DO SREBRA ZLATNOG SJAJA !

Završeno je finale HŽBL-a. Ovogodišnje prvakinje Hrvatske je ženska boćarska ekipa "Čavle" ŠB. Naše cure, ŽBK "Komiža" su doprvakinje Hrvatske, čime su cure ostvarile svoj najbolji uspijeh od kada su formirane (krajem 2014 - četvrta sezona igranja). Naše Komiške, zato čestitamo na uspijehu. Također, čestitke treneru Vinku Sviličiću, ostatku stručnog stožera i upravi kluba. Rozmariji Karuzi i Rii Vojković su nakon finala uručene plakete za ostvareni državni rekord u štafetnom izbijanju.  21. svibnja 2018.
   BOĆARSKI OSVRT 13.5.2018/20.05.2018: BK Veli Varoš prvak !

Bez obzira na poraz u posljednjem kolu BK "Veli Varoš" iz Splita postao je prvak 2.županijske boćarske lige. Branko Lulić i vrijedna ekipa iz Varoša, koja je jedna od rijetkih momčadi koja u svojim redovima ima i nekoliko juniora, biti će ozbiljan takmac svima u vremenu pred nama, zasada ekipama u 1.županijskoj lizi. 

Upravo (1.žup.liga) tamo je BK "Mačkula" u dva posljednja kola zasjela na vrh tablice i jedina je ekipa sama kroji svoju sudbinu kada je u pitanju plasman u 3.HBL - srednja Dalmacija.

U 3.HBL -SD nas u idućem kolu čeka veliki derbi između BK "Stivan" i BK "Vir" na Braču u direktnom dvoboju za vrh. Sa zanimanjem će dvoboj pratiti i BK "Imotski" koji već nakon ovog kola može ugledati vrh tablice u jednom od scenarija. U svakom slučaju čeka nas zanimljiva završnica 3.lige.


14. svibnja 2018.
   BK "SOKOL" NASTUPOM U ČETVRTFINALU KEPA-a PONOVO PISAO POVIJEST
Bez obzira na ishod utakmice četvrtfinala KEP-a koja se igrala u Splitu između BK "Sokola" i francuskog velikana Saint - Vulbas S.B., dugopoljci su nedvojbeno ponovno zlatnim slovima ispisali još jednu stranicu povijesti boćanja u županiji Splitsko - dalmatinskoj. Teško je očekivati preokret u gostima, obzirom da je protivnik ozbiljan kandidat za europski vrh. Ipak, biti među najboljih osam ekipa na svijetu je rezultat koji predstavlja veliki podstreh za boćanje u regiji općenito.7. svibnja 2018.
   TJEDNI OSVRT NA BOĆARSKA DOGAĐANJA 07.05.2018

3.HBL – srednja Dalmacija donijela je kiks BK „Vir“ čime su se BK „Stivan“ I BK „Imotski“ približili Viru na samo bod i utrku za prvaka učinili potpuno neizvijesnom.

U 1.županijskoj boćarskoj lizi BK „Mirca“ i BK „Mačkula“ su iskoristili poraz BK „Salona“ i stigli do određene bodovne prednosti nad Solinjanima. Ipak, nepredvidivi boćari sa Jadra su već iznenadili Mačkulu u Sinju, pa sada isti scenarij nikako nemojmo isključiti i u utakmici sa BK „Mirca“ na Braču u derbiju idućeg kola.

U 2.županijskoj boćarskoj lizi BK „Veli Varoš“ je praktički već osigurao naslov obzirom na kiks BK „Pržina“ na Visu. Odlično administrativno posložen klub iz Splita već ozbiljno razmišlja o juniorkoj ekipi kluba od iduće sezone kao moguće jakom temelju velikog kluba u budućnosti.
5. svibnja 2018.
   BK SOKOL POBJEDOM U PRIPETAVANJU STIGAO DO ČETVRTFINALA KEP-a !

Nevjerovatnoj drami svjedočili su navijači u Francuskoj u sklopu osmine finala Kupa Europskih Prvaka u kojoj je BK Sokol ostvario povijesni rezultat za klub i boćanje općenito u županiji Splitsko - dalmatinskoj. Bez obzira na dobar ulaz u utakmicu naših igrača i pobjede u Preciznom izbijanju, domaćin je opravdao ulogu favorita i na kraju pobjedio u uzvratnoj utakmici. Obzirom na činjenicu da je BK Sokol slavio u Splitu pristupilo se pripetavanju da bi dobili ukupnog pobjednika. Tamo su Sokolovi najprije na krilima fantastičnog Gorana Balića i Ivana Jurića izbjegli poraz, da bi kapetan ekipe Luka Žure donio momčadi povijesnu pobjedu. Sokola u četvrtfinalu čeka još renomiraniji francuski velikan Saint - Vulbas S.B. 12.5.2018 u Splitu. Pobjednik dvoboja (uključujući uzvrat u Francuskoj) plasirat će se na "Final Four", završni turnir najboljih četiriju boćarskih ekipa Europe.
2. svibnja 2018.
   FINELE TURNIRA PAROVA (BK "VELI VAROŠ") - Šerka i Mravak najbolji

Par Šerka Pavao i Mravak Jure ponovno su pobjednici turnira parova u boćanju u organizaciji Boćarskog kluba Veli Varoš u sklopu obilježavanja Našašća Svetog križa i Sudamje.

Nakon velike taktičke borbe  pobijedili su par Branko Lulić i Srđan Rudić rezultatom 13:9 dok je treće mjesto zauzeo par Ante Piplović i Ivan Čoko.
Čestitamo pobjednicima i svim sudionicima ovog tradicionalnog i atraktivnog turnira.
30. travnja 2018.
   Finale lige otoka Hvara: VELA STINIVA NA VRHU

U dramatičnoj utakmici finala otočke lige Bk "Vela Stiniva" je pobijedila favoriziranu momčad Bk"Ružmarin" 8:4 te po drugi put postala prvak otoka.U utakmici za treće mjesto Bk "Brusje" je pobijedilo Bk "Faros" 8:4. Čestitke ekipi Bk "Vela Stiniva", kao i Bk "Jelsa" na organizaciji završnice. U privitku rezultati i slika pobjedničke momčadi. Rezultate završnice pogledajte ovdje.30. travnja 2018.
   TJEDNI OSVRT NA BOĆARSKA DOGAĐANJA 30.04.2018

Još se niti blizu nisu slegli dojmovi od utakmice BK Sokola u KEP-u, a lige već idu prema svojim završnicama. U 3.HBL – srednja Dalmacija nada se vratila u borbu za ostanak prvom pobjedom u gostima. Vir , Stivan i Imotski su visokim pobjedma ostali u utrci za prvaka.
Mirca Salona i Mačkula nastavljaju utrku za prvaka u prvoj županijskoj boćarskoj lizi obzirom da su upisali pobjede u prošlom kolu. 
Isto je uspjelo Velom Varošu i Pržini u sklopu druge županijske boćarske lige. Zapisnike sa utakmice i tablicu pogledajte u prostoru predviđenom za navedeno i to pod "Lige tablice i rezultati 2017/2018".
30. travnja 2018.
   OBAVIJEST BK "VELI VAROŠ" - ZAVRŠNICA TURNIRA PAROVA

Završni dio tradicionalnog turnira natjecanja parova u boćanju koji organizira Boćarski klub „Veli Varoš“ u čast Svetog Križa i Sudamje održat će se 01.05.2018.godine (utorak) s početkom u 17.30 sati na stazama boćališta BK Veli Varoš, Matoševa 1 B. Sve prijatelje boćanja i sudionike turnira pozivamo na završnicu.

Bk "Veli Varoš"


28. travnja 2018.
   BK SOKOL SLAVIO U OTVARANJU KEP-a I ISPISAO POVIJEST !

Drama nada dramama događala se danas na, do zadnjeg mjesta ispunjenim, Gripama. Luka Žure, Ante Grančić, Ivan Jurić, Ivan Čorić, Jure Žižić, Duje Pirić, Marijan Botica, Goran Balić, Igor Žuljević i Dino Podrug, pod vodstvom Igora Žuljevića i Ivice Podruga kao predsjednika kluba te uz podršku mnogobrojnih prijatelja kluba pobjedili su francuski Aix Lea Bains i tako ispisali povijest boćanja u županiji. Svatko od aktera je dao svoj nenadoknadivi obol i doprinos pobjedi, a mladi Ivan Jurić sa 6 osvojenih bodova i Duje Pirić sa hitcem za pobjedu nedvohbeno su junaci utakmice.

Zapisnik sa najvažnije utakmice u posljednjih dvadesetak godina pogledajte ovdje:

BK Sokol - Aix Les Bains  13:9
27. travnja 2018.
   SUBOTA 28.04.2018: BK SOKOL PIŠE POVIJEST BOĆANJA U SDŽ 

U subotu 28.04.2018 počinje boćarski kupe europskih prvaka. Hrvatski predstavnici u prvim susretima osmine finala su, BK Sokol iz Dugopalja koji će u svom debitantskom i povijesnom nastupu na službenoj europskoj sceni na splitskim Gripama ugostiti francuski Aix-les-Bains. Riječki Vargon koji gostuje kod trostrukog prvaka Francuske, Saint Vulbasa. Boćari Istre Poreč prvi susret odigravaju u predgrađu talijanskog grada Biella, Gaglianicu s istoimenim domaćinom s početkom u 14 sati. Prvak Hrvatkske zagrebački Zrinjevac kao i obično, prema pravilima KEP-a, kao i prvaci Italije (BRB Ivrea), Francuske (CRO Lyon) i Slovenije (Trata, Škofja Loka) uvršteni su izravno u četvrtfinale. Sutra se na Gripama očekuje dvorana ispunjena do posljednjeg mjesta.
23. travnja 2018.
   TJEDNI OSVRT NA BOĆARSKA DOGAĐANJA 23.04.2018

U drugoj županijskoj lizi BK Pržina je u derbiju kola savladala BK Dugopolje i tako zadržala drugo mjesto i priključak za vodećim BK Varošem kako bi borbu za prvaka održala što zanimljivijom do posljednjeg kola. 

U prvoj županijskoj lizi Sinj je slavio nad ekipom Mirca i tako se priključio borbi za vrh. U utrci za prvaka je Salona, kojoj se ponovno priključila i Mačkula pobjedom u nedjelju. 

U trećoj HBL - srednja Dalmacija Vir se nakon dvijema ključnim pobjedama Nadom u Splitu prošlo kolo i nad Kijevom u gostima ozbiljno približio prvom mjestu. Stivan će nedvojbeno imati svoje šanse jer Vira dočekuje na Braču, kao i Imotski. Borba za začelje se također zahuktava, a sigurnih ispod Baške Vode gotovo da nema.

Rezultate, zapisnike i tablicu svih liga pogledajte pod poveznicom "Lige-tablice i rezultati".

Kao što se i očekivalo u sklopu lige otoka Hvara favoriti  BK "RUŽMARIN" i BK "VELA STINIVA" iskoristili su domaći teren u drugoj utakmici polufinala, te se zasluženo plasirali u finale koje će se održati u iduću nedjelju u Jelsi. Istodobno će igrati BK "BRUSJE" i BK "FAROS" utakmicu za 3. mjesto. Rezultati i raspored u privitku.
18. travnja 2018.
  Pao državni rekord u štafetnom izbijanju: Ria Vojković i Rozmarija Karuza
U  8. kolu prve Hrvatske ženske boćarske lige u susretu između ŠB Čavle i ženske ekipe BK Komiza zasluženu pobjedu upisala je domaća ekipa, ali ipak imamo lijepu vijest kada su u pitanju naše sportašice. Naime, Rozmarija Karuza i Ria Vojković su oborile državni rekord u štafetnom izbijanju i to rezultatom 43/54! Zaista fantastičan rezultat.16. travnja 2018.
   TJEDNI OSVRT NA BOĆARSKA DOGAĐANJA 16.04.2018

Zanimljivo je bilo na boćarskim terenima regije proteklog vikenda. Kada smo već svi pomislili da je Veli Varoš već osvojio drugu županijsku ligu, dogodila se pobjeda Pržine u Splitu, kojom je ekipa iz Turjaka vratila Dugopolje i samu sebe u utrku sa splićanima za titulu.

U prvoj županijskoj lizi Salona je potvrdila jako važnu prošlotjednu pobjedu još jednim slavljem i to protiv Sinja. Sveti Ante je na Naklicama stigao do prvih bodova, dok su Mirca domaćom pobjedom ostala u utrci za prvo mjesto.

U trećoj lizi srednja Dalmacija Vir je pobjedom nad Nadom u Splitu stekao prednost nad pratnjom, baš kao što je to učinio  i Stivan i to domaćom pobjedom nad Supetrom.
ARHIVA AKTUALNOSTI  (po godinama)    
  2015. 

  2014. 

  2013. 

 2012.  


Zimska liga Sinj 2017. - kraj finalne utakmice


2017. Zimska liga Sinj - podjela priznanja i pokala2017. Zimska liga Sinj -tri prvoplasirane ekipeZAPISNICI

28. svibnja-  Izvješće sa 5. sjednice IO BSŽSD-a (održane 25. svibnja 2018)

23. travnja-  Izvješće sa 4. sjednice IO BSŽSD-a (održane 17. travnja 2018)

28. ožujka-  Izvješće sa 3. sjednice IO BSŽSD-a (održane 23. ožujka 2018)

17. ožujka-  Izvješće sa 2. sjednice IO BSŽSD-a (održane 12. ožujka 2018)


STATISTIKA KLUBOVA I IGRAČA (sezona 2015-16)Sjedište saveza


Podstranice (1): Klupske fotografije