Početna stranica

 
NAPOMENA:
Za ispravan i potpun prikaz "Aktualnosti" koristite preglednike: 
Internet Explorer ili Google Chrome

  A k t u a l n o s t

13. siječnja 2020.

Juniorska liga - jug

U nedjelju 12.siječnja odigrano je 4. kolo Juniorske lige - jug. U susretu juniorske ekipe BK Otok i juniorske ekipe Šibensko -kninske županije, gosti su slavili pobjedu rezultatom 0: 18. Juniorska ekipa Zadarske županije ugostila je ekipu Splitsko - dalmatinske županije i slavila pobjedu rezultatom 12:6, dok su juniori Dubrovačko - neretvanske županije slavili pobjedu protiv ekipe Boćarskog centra Sinj rezultatom 10:8. Izvjeća sa susreta i trenutni poredak možete pogledati ovdje. 12. siječnja 2020.

ZIMSKA BOĆARSKA LIGA - KARLOVAČKO SINJ
7. siječnja 2020.

ROK ZA REGISTRACIJU IGRAČA I KLUBOVA 1.HRL 2019/2020 (PRVA HRVATSKA RAFFA LIGA) I PRIJELAZNI ROK

Do 23.01.2020  - Prijelazni rok

Do 19.02.2020  - Period za registraciju novih igrača i klubova

 

Poštovani predstavnici klubova, Hrvatski boćarski savez je prošle godine izradio standardizirane obrasce za registraciju igrača i klubova, koji su jednakog izgleda i sadržaja za sve županijske saveze i sve lige. Stoga je potrebno:

1.ISPRINTATI (sa ove web stranice) točan broj obrazaca za registraciju koliko planirate registrirati igrača za iduću sezonu (osim za one igrače za koje je obrazac popunjen prošle sezone), kao i isprintati obrazac za registraciju kluba.

2.Isprintane obrasce POPUNITI, POTPISATI i OVJERITI (pečat), kao i ispisnice koje vam dostave igrači koji će iduću sezonu igrati za vaš klub, a bili su članovi nekog drugog kluba koji se očitovao da će sudjelovati u drugom izdanju 1.HRL, te popuniti, potpisati i ovjeriti i obrasce za registraciju kluba.

3.Tako popunjenu dokumentaciju DOSTAVITI NA ADRESU SAVEZA ili tajniku osobno (ili ubaciti u poštanski sandučić), a u svim slučajevima kontaktirajte tajnika saveza dan prije dostavljanja dokumentacije na broj 095/383-0701. Napomena: Ispisnice za igrače koji mijenjaju klub je obavezno dostaviti do 23.1.2020 u 23:59 ili poštom zaključno sa navedenim datumom.

 

Obrasce preuzmite u tekstu ispod, uz napomenu: IGRAČ ISPISNICU OD KLUBA ZA KOJI JE REGISTRIRAN MOŽE PISMENO ZATRAŽITI U BILO KOJEM TRENUTKU SEZONE, PA I PRIJE PRIJELAZNOG ROKA I ROKA ZA REGISTRACIJU. Ukoliko ne postoje pravne zapreke (Ugovor igrač-klub, i sl.) klub je istu igraču dužan izdati. Ukoliko klub igraču ne da ispisnicu on, ukoliko nije ugovorom vezan za klub ima opciju na adresu kluba preporučenom poštom pošalje popunjen obrazac "Ispisnica" te potvrdu pošte dostavi tajniku saveza s tim da žig pošte mora biti zaključno sa datumom 23.1.2020. Ukoliko klub ne priloži pravovaljani ugovor sa igračem deponiran u HBS, igrač se smatra slobodnim igračem i nadležni županijski savez mu je dužan izdati ispisnicu.

 

1.        OBRAZAC ZA PRODULJENJE REGISTRACIJE KLUBA (obvezno za sve klubove)

 

2.A.     OBRAZAC ZA PRODULJENJE REGISTRACIJE IGRAČA/ICE (za nove boćare, tj, za igrače kojima je ova registracija prva registracija) - Osim pravilno popunjenog obrasca, potrebno je dostaviti i FOTOGRAFIJU IGRAČA/ICE.

2.B.     ZAHTJEV ZA IZDAVANJE ISPISNICE (igrač koji mijenja klub u prijelaznom roku - do 23.1.2020)

2.B.1.  ZAHTJEV ZA IZDAVANJE BRISOVNICE  (za igrača sa ispisnicom koji prelazi u klub koji je član nekog drugog županijskog saveza)

 

3.         ZAHTJEV ZA REGISTRACIJOM SVIH IGRAČA/ICA (skupno za sve igrače kluba, odnosno igrači koji će za klub nastupati u idućoj (narednoj) sezoni, tj za koje klub posjeduje pravovaljanu ili ispisnicu (ako igrač mijenja klub) ili obrazac za produženje registracije igrača (ako igrač ne mijenja klub)

 

4.         ZAHTJEV ZA DVOJNU REGISTRACIJU IGRAČA/ICA

            (za igrače juniore, rođene 2001.godine ili mlađe koji igraju u dva kluba različitog ranga natjecanja)U Ured HBS-a (ne u ured županijskog saveza) klub šalje pravilno popunjeni obrazac zahtjeva za registraciju voditelja i fotografiju u digitalnom obliku mailom ili whatsapp tehnologijom (nakon eventualno telefonskog dogovora sa nekim iz ureda).

5.         ZAHTJEV ZA REGISTRACIJU VODITELJA KLUBA

 


Eventualno dodatna pitanja u vezi Raffa boćanja možete uputiti i "Predsjedniku komisije za razvoj raffa boćanja u Hrvatskoj": gosp. Zoran Nasić.

23. prosinca 2019.

2. MEMORIJALNI TURNIR "ZVONKO RANČIĆ": Ratomir Opačak i Zoran Mladineo najbolji !

Tradicionalno se na Gripama održava Božićni boćarski turnir i tako već godinama, da bi isti doživio promijenu naziva u „Memorijal Zvonko Rančić“ u čast legendarnog boćara i boćarskog djelatnika. Na ovogodišnje, drugo po redu, izdanje Memorijala se prijavilo 60-ak igrača u sklopu 28 ekipa koje su predvodio trofejni reprezentativac Pero Ćubela.

Publika je tokom završnih utakmica (četvrtfinale, polufinale i finale) zaista imala što vidjeti. Četvrtfinale je ponudilo prilično očekivane ishode, da bi Ratomir Opačak, Zoran Mladineo, Ivan Žuljević i Duje Pirić u polufinalu stigli izbaciti braću Ćubela i rođake Grančić. Pokazalo se da sat i 15 minuta trajanja utakmice i u igri na domaćem igralištu su Opačak i Mladineo te Duje i Ivan krupan zalogaj pa i za najveće zvijezde hrvatskog boćanja. U odličnoj igri tokom polufinala, a i finala, članovi najboljeg kluba Dalmacije BK Sokol Orbico, Ratomir Opačak Zoran Mladineo su stigli do ove prestižne titule pobjedom 8:2 u finalu.

Radi se o dva boćara iznimno poštenog odnosa prema igri koji već preko tri mjeseca neumorno treniraju ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom. Na taj način su ovi pravi sportaši svoju šansu temeljito izgradili, a na kraju je potpuno zasluženo iskoristili. Treći igrač kod pobjednika je bio Zdenko Bosančić, dok je nagradu za doprinos boćanju ugledao i marljivi Hrvoje Ostojić, koji je kao treći igrač stigao do bronce sa Perom Ćubelom i Brankom Ćubelom.

Zanimljivost je da je slavodobitni dvojac igrao finale i prošle godine kad su Hrvoje Balić i Vinko Kragić bili za nijansu bolji. Već vremešni, ali potpuno predani boćar Ratomir Opačak nije skrivao, još od rujna, da se sprema za Memorijal te da namjerava ove godine slaviti, što se na kraju pokazalo točnom prognozom. Završnim utakmicama su prisustvovali članovi obitelji Rančić na poziv povjerenika za memorijal Branka Ćubele, a kći Zvonina Renata je dodijelila odličja najboljima.


ARHIVA AKTUALNOSTI  (po godinama)    


Zimska liga Sinj 2017. - kraj finalne utakmice


2017. Zimska liga Sinj - podjela priznanja i pokala2017. Zimska liga Sinj -tri prvoplasirane ekipeZAPISNICI

28.lipnja 2019 - Izviješće sa 5. sjednice IO BSŽSD (održane 27.lipnja 2019)

8.svibnja 2019 - Izviješće sa 4. sjednice IO BSŽSD (održane 7.svibnja 2019)

22.ožujka 2019 - Izviješće sa 3. sjednice IO BSŽSD (održane 21.ožujka 2019)

27.veljače 2019 - Izviješće sa 2. sjednice IO BSŽSD (održane 22.veljače 2019)

11.siječnja 2019 - Izviješće sa 1. sjednice IO BSŽSD (održane 10.siječnja 2019)

25. listopada 2018 -  Izvješće sa 7. sjednice IO BSŽSD (održane 23. listopada 2018)

18. listopada 2018 -  Izvješće sa 6. sjednice IO BSŽSD (održane 16. listopada 2018)

8.kolovoza 2018 - Izvješće sa sjednice Skupštine BSŽSD (održane 14.srpnja 2018)

28. svibnja 2018 - Izvješće sa 5. sjednice IO BSŽSD (održane 25. svibnja 2018)

23. travnja-  Izvješće sa 4. sjednice IO BSŽSD (održane 17. travnja 2018)

28. ožujka-  Izvješće sa 3. sjednice IO BSŽSD (održane 23. ožujka 2018)

17. ožujka-  Izvješće sa 2. sjednice IO BSŽSD (održane 12. ožujka 2018)


STATISTIKA KLUBOVA I IGRAČA (sezona 2015-16)Sjedište saveza


D O K U M E N T I


Podstranice (1): Klupske fotografije