Poletni športni vikendi

V soboto 11. julija, se je pričela nova, že enajsta sezona poletnih športnih vikendov »dr. Harvey« Kozjansko v organizaciji Športne zveze Kozje. Zaradi slabega interesa ni bilo napovedanega turnirja trojk v odbojki na mivki, pa tudi v tenisu smo izpeljali le dva turnirja.  Ker je namreč v zadnjih letih število mladih tenisačev v kategorijah mini in midi tenis toliko padlo, da turnirjev ni bilo moč izpeljati, smo tokrat organizirali le turnirja tenisa v kategorijah do trinajst in do petnajst let.

V kategoriji do trinajst let je bil na prvem turnirju najboljši Primož Klavžar, na drugo mesto se je uvrstil Filip Frece in na tretje Lan Gradišek.

V starejši kategoriji, do petnajst let, pa je do nove zmage prišel Dejan Zorenč, ki je finalu premagal Špelo Klavžar, na tretje mesto pa se je uvrstila Eva Prešiček.

Mladi tenisači se bodo še enkrat pomerili v drugi polovici avgusta, na zadnjo avgustovsko soboto pa bosta v sklopu tradicionalnega Odprtega prvenstva Kozjega na  sporedu še finalni tekmi v obeh kategorijah.