Poletni športni vikendi


V juliji bi morali biti v sklopu Poletnih športnih vikendov 2016 odigrani štirje teniški turnirji mladih, pa smo uspeli pripraviti le dva. V mini tenisu turnirja ni bilo, ker je bil prisoten le en igralec, po dva pa sta bila v kategorijah do 13 in do 15 let. Do trinajst let je Filip Frece premagal Lana Gradiška, do petnajst pa je Dejan Zorenč ugnal Matica Bezamovskega. 

13. avgusta smo izpeljali turnirja v kategoriji U-9 (mini tenis) in U-13. V vsaki so nastopili po trije igralci. V mini tenisu je zmagal Bor Gradišek, drugi je bil Florijan Kiderič in tretji Žan Smeh. V kategoriji U-13 je zmagal Lan Gradišek, drugi je bil Žan Kiderič in tretja Nina Kene. V tej kategoriji sta se v finale uvrstila Lan Gradišek in Filip Frece.

20. 8 je bil na sporedu še drugi turnir v tenisu do 15 let in še en turnir v mini tenisu U-9. V mini tenisu je ponovno zmagal Bor Gradišek pred Florijanom Kideričem, v kategoriji do 15 let pa je bil zanesljivi zmagovalec ponovno Dejan Zorenč, drugo mesto pa je osvojil Žan Kiderič.

 
Finalne dvoboje v vseh kategorijah predvidevamo v sklopu 25. Odprtega prvenstva Kozjega, v soboto 27. 8. 2016.