Poletni športni vikendi
Na prvo septembrsko nedeljo sta  Športna zveza Kozje in Tenis klub Kozje pripravila še finalni poletni teniški turnir mladih. Na sporedu so bili še dvoboji najboljših dveh v mini tenisu za tekmovalce do devet let, v midi tenisu za tekmovalce do enajst let in v tenisu za igralce do trinajst let.

V kategoriji mini tenis sta se v finalu pomerila ista dva tekmovalca, kot lansko leto . Tudi rezultat je bil isti, saj je zmagovalec ponovno postal Florijan Kiderič, drugi pa je bil Bor Gradišek.

V kategoriji midi tenis je do prve skupne zmage prišel  Lan Mesec, drugo mesto pa je osvojila Sanja Debelak. Ob tem je potrebno omeniti, da je Lan v finalu nastopal v eni starostni kategoriji višje in bo lahko naslov v midi tenisu branil še dve naslednji leti.

V kategoriji tenis do trinajst let pa se je prvič skupne zmage razveselil Žan Kiderič, lanski prvak v tej kategoriji Lan Gradišek pa se je moral zadovoljiti s skupno drugim mestom.

Skupaj je na turnirjih nastopilo enajst mladih tekmovalcev, kar je nekoliko več kot lani, še vedno pa daleč od najboljših let v začetku desetletja. 


Na tretjo avgustovsko nedeljo sta  Športna zveza Kozje in Tenis klub Kozje pripravila še četrti poletni teniški turnir mladih. Tokrat sta bili drugič na sporedu tekmovanji v midi tenisu za tekmovalce do enajst let in tekmovanje v tenisu za igralce do petnajst let.

V kategoriji midi tenis je bila tokrat udeležba boljša kot na julijskem turnirju. Štirje tekmovalci so se pomerili vsak z vsakim, zmagal pa je Lan Mesec. Drugo mesto je osvojil Florijan Kiderič, tretja pa je bila zmagovalka prvega turnirja  Sanja Debelak.

V kategoriji do petnajst let na žalost ni bilo turnirja, saj se je tekmovanja udeležil le en tekmovalec.  

Turnirji se bodo zaključili v začetku septembra, ko bodo na sporedu finala v vseh štirih kategorijah. 


Na drugo avgustovsko nedeljo sta  Športna zveza Kozje in Tenis klub Kozje pripravila tretji poletni teniški turnir mladih. Tokrat sta bili na sporedu spet tekmovanji v mini tenisu za tekmovalce do devet let in tekmovanje v tenisu za igralce do trinajst let.

V najmlajši kategoriji je bila tokrat udeležba zaradi dopustov nekoliko manjša kot na julijskem turnirju. Trije tekmovalci so se pomerili vsak z vsakim zmagal pa je prvič letos Florijan Kiderič. Drugo mesto je osvojil Bor Gradišek, tretji pa je bil Rok Romih.  

V kategoriji do trinajst let sta ponovno nastopila dva tekmovalca. Tako kot na prvem turnirju je tudi tokrat zmagal  Žan Kiderič, ki je premagal Lana Gradiška.

Turnirji se nadaljujejo naslednjo nedeljo, ko bosta ponovno na sporedu turnirja v midi tenisu do 11 let in v tenisu do 15 let. Finalni turnir v vseh štirih kategorijah, pa bo na sporedu v soboto 9. septembra. 

Teden dni po prvem letošnjem poletnem turnirju mladih v tenisu sta  Športna zveza Kozje in Tenisk klub Kozje pripravila še drugega. Tokrat sta bili na sporedu tekmovanje v midi tenisu za tekmovalce do enajst let in tekmovanje v tenisu za igralce do petnajst let.

Slabša je bila tokrat udeležba v mlajši kategoriji, saj sta nastopila le dva mlada igralca. Prve na zmage na turnirjih se je razveselila Sanja Debelak, drugi pa je bil Bor Gradišek.
V starejši kategoriji do petnajst let je bila konkurenca močnejša, saj je nastopilo pet tekmovalcev. Zanesljivo je turnir dobil Primož Klavžar, ki je brez izgubljene igre premagal vse štiri nasprotnike. Na drugo mesto se je uvrstil Matic Bezamovski, tretji pa je bil Žan Kiderič.

Turnirji se nadaljujejo v avgustu, ko bosta najprej na sporedu turnirja v mini tenisu do 9 let in tenisu do 13 let, nato pa še enkrat v midi tenisu do 11 let in v tenisu do 15 let. 
Na prvo julijsko nedeljo je Športna zveza Kozje v sodelovanju s Tenis klubom Kozje pripravila prvi letošnji teniški turnir mladih. Turnirji mladih potekajo v Kozjem že od leta 2005, od leta 2008 so del Poletnih športnih vikendov Športne zveze Kozje, od leta 2010 pa potekajo v različnih starostnih kategorijah. V zadnjih nekaj sezonah se je ustalilo tekmovanje v štirih različnih starostnih kategorijah in sicer: mini tenis za igralce do 9 let, midi tenis za igralce do 11 let ter tenis za igralce do 13 in do 15 let. Na prvem turnirju so se pomerili najmlajši ter kategorija do 13 let. Med najmlajšimi je poleg domačih tenisačev nastopil še član Olimpije Primož Balen, ki se je v tednu pred turnirjem udeležil poletnega tabora v Kozjem. In prav dvoboj med Primožem in domačinom Lanom Mescem je bil prava poslastica turnirja. Po izenačenem dvoboju in številnih lepih točkah je zmaga ostala v Kozjem. Prvo mesto je na turnirju je tako osvojil Lan Mesec, drugi je bil Primož Balen in tretji Bor Gradišek.

V starejši kategoriji do trinajst let sta se turnirja udeležila le dva tekmovalca. Tudi ta tekma je bila zelo izenačena. Žan Kiderič je na začetku povedel, nato je Lan Gradišek rezultat izenačil, v zaključku pa je bil zopet spretnejši Žan in osvojil svojo prvo zmago na teniškem turnirju.