Kongres 2011‎ > ‎

Prijava

Kotizacija

Na letošnji kongres z lanskimi cenami! Kotizacija znaša 110 € za člane slavističnih društev in 160 € za nečlane. Ob prihodu na kongres boste predložili potrdilo o plačilu kotizacije, tisti s člansko kotizacijo pa še potrdilo o pravočasno plačani članarini za leto 2011. Neposredno na kongresu v gotovini poravnana kotizacija bo znašala 160 € za člane slavističnih društev in 210 € za nečlane. 

Predstavitelji knjig in projektov niso kongresni gostje in morajo, če želijo izvesti svojo predstavitev, plačati polovično kotizacijo: 55 € za člane slavističnih društev in 80 € za nečlane.

Kotizacija vključuje:
1) kongresno gradivo (vrečka, kongresni zbornik, darilna knjiga, brošura s kongresnim programom, mapa, blok, pisalo, turistično gradivo);
2) kavo, pijačo in pecivo med odmori;
3) v četrtek zvečer ogled predstave v Lutkovnem gledališču, po predstavi ogled minoritskega samostana s pogostitvijo;
4) ogled mesta ALI ogled Univerzitetne knjižnice Maribor z razstavo o Bralni znački v petek popoldan;
5) slavnostno večerjo z glasbo v petek zvečer.

Kotizacija ne vključuje:
1) kosil v četrtek in petek (dobili boste seznam restavracij in lokalov bližini kongresne lokacije, da boste lahko kosili v lastni režiji);
2) sobotne ekskurzije z zaključnim kosilom (zainteresirani boste zanjo na kongresu odšteli doplačilo 30 €).

Pomembno: Učitelji lahko ob predložitvi potrdila o udeležbi na kongresu, programa in kratke refleksije v skladu s Pravilnikom o napredovanju zaposlenih v vzgoji in izobraževanju v nazive pridobite 1,5 točke. Letos bodo potrdila o udeležbi izdana prek Zavoda za šolstvo; prisotnost na kongresu boste morali potrditi za vsak dan posebej na posebne sezname ZRSŠ, ki vam bo potrdila o udeležbi poslal po pošti.

Kongresni gostje


Referenti, vabljeni udeleženci okroglih miz, predsedniki pokrajinskih društev in častni člani Slavističnega društva Slovenije so kongresni gostje in ne plačajo kotizacije ter bivanja v hotelu. Kljub temu pa pričakujemo, da izpolnijo spodnjo prijavnico in nam s tem olajšajo organizacijo prireditve.

Prenočišče za kongresne goste uredi in plača organizator kongresa. Ostali udeleženci si pa sami rezervirajte prenočišče (glej stran Nastanitev).


Prijavnica
  
Priporočamo, da se prijavite prek spleta. Elektronska prijavnica z dodatnimi napotki in navodili je dosegljiva tule. Prijave bomo zbrali vse do 24. septembra 2011.

Po uspešno oddani prijavi boste na svoj e-naslov dobili potrditveno sporočilo z vsemi dodatnimi informacijami. Prosimo, prijavo oddajte samo enkrat. Če vam ne uspe prek elektronskega obrazca, lahko izpolnjeno prijavnico pošljete v pisni obliki na naslov Zveza društev Slavistično društvo Slovenije, Aškerčeva 2, 1000 Ljubljana. Na podlagi prijavnice boste prejeli račun s položnico in plačilnim nalogom. Kotizacijo morate poravnati v roku petih dni, na položnici pa morate označiti številko prejetega računa.

Referenti, vabljeni udeleženci okroglih miz, predsedniki pokrajinskih društev in častni člani Slavističnega društva Slovenije so kongresni gostje in ne plačajo kotizacije ter bivanja v hotelu. Kljub temu pa pričakujemo, da izpolnijo prijavnico in nam s tem olajšajo organizacijo prireditve. V ustrezni rubriki naj izberejo možnost "sem gost, zato oproščen kotizacije".


Kontakti

Računovodstvo Kenda (za podatke o plačilu kotizacij):
— Računovodstvo Kenda d. o. o. Radovljica, Ljubljanska cesta 3, 4240 Radovljica, Slovenija; e-pošta helena.kenda@siol.net, tel. 04 / 5320 180, 04 / 5320 182 in mobilnik 041 874 562.

Vprašanja in pripombe v zvezi s prijavami in organizacijo? Pišite nam na društveni e-naslov sloslavko@gmail.com.

Kontaktni osebi za vprašanja v zvezi s kongresnim programom in zbornikom:
– Petra Jordan, jordan.petra@gmail.com, mobilnik 031 868 288,
– Boža Krakar Vogel, boza.krakar@guest.arnes.si.

Kontaktni osebi Slavističnega društva Maribor (za vsa vprašanja o spremljevalnem programu kongresa in o nastanitvah v hotelih):
– Alenka Valh Lopert, alenka.valh@gmail.com, mobilnik 040 278 459,
– Melita Zemljak Jontes, melita_zemljak@hotmail.com.


Nazadnje urejeno 16. 7. 2011.


Comments