Kongres 2010‎ > ‎

Prijavnica


Na Slovenski slavistični kongres 2010 se prijavite tako, da do 26. septembra 2010 izpolnite spodnjo prijavnico. Če vam prijava prek spleta dela težave, nam lahko prijavnico z vsemi podatki posredujete tudi po elektronski pošti ali pa jo lahko oddate v tiskani obliki na naslov Slavistično društvo Slovenije, Filozofska fakulteta, Aškerčeva 2, 1000 ljubljana, Slovenija.

Na podlagi prijavnice boste prejeli račun s položnico – nalogom za plačilo. Kotizacijo morate poravnati v roku 5 dni, na položnici pa morate označiti številko prejetega računa.
 
V roku poravnana kotizacija na račun SDS 0208 3001 8125 980 pri Novi Ljubljanski banki (za nakazila izven Slovenije: IBAN: SI56 0208 3001 8125 980, koda SWIFT-BIC: LJBASI2X, Reuter: LB LJ) znaša 110 EUR za člane slavističnih društev in 160 EUR za nečlane (ob prihodu na kongres boste predložili potrdilo o plačilu kotizacije, tisti s kotizacijo za člane pa tudi dokazilo o poravnani članarini za leto 2010). Neposredno na kongresu v gotovini poravnana kotizacija bo znašala 160 EUR za člane slavističnih društev in 210 EUR za nečlane.
 
INFORMACIJE ZA NEPRIJAVLJENE UDELEŽENCE
Udeleženci, ki se niste prijavili na kongres in niste dobili računa za plačilo kotizacije, lahko na registraciji kongresa bodisi plačate kotizacijo v celoti (po višji tarifi 160 oz. 210 EUR) ali posamezne stvari, ki jih boste potrebovali: kongresni zbornik 25 €, knjiga Literarne poti Ljubljane 3 €, torba z ostalim gradivom 6,50 €, kosilo za en dan 6,50 €, gledališka predstava 14 €. Prosimo vse neprijavljene, da se takoj ob prihodu na kongres obrnejo na hostese in poravnajo stroške za stvari, ki se jih nameravajo udeležiti.

POMEMBNO: 
- S samo prijavo si še ne priskrbite nastanitve v Ljubljani. Navodila za rezervacijo sobe najdete tule.
- Referenti, predsedniki pokrajinskih društev in častni člani SDS so kongresni gostje in naj s prijavo na kongres zgolj potrdijo svojo prisotnost, ne plačajo pa kotizacije ter bivanja v hotelu Pri Mraku. Pač pa pričakujemo, da kotizacijo in stroške bivanja poravnajo tisti udeleženci, ki bodo predstavljali svoje knjige in projekte. Kotizacija za predstavitelje knjig in projektov znaša 55 EUR za člane slavističnih društev in 80 EUR za nečlane.
 
        Kotizacija
Kotizacija prispeva h kritju organizacijskih stroškov in vključuje tudi:
- kongresno torbo s kongresnim zbornikom, Kroniko Slavističnega društva Slovenije, knjigo Literarne poti Ljubljane, darilno knjigo, kemičnim svinčnikom, mapo, blokom in turističnim ter ostalim gradivom,
- četrtkovo in petkovo kosilo v restavraciji Emonska klet,
- kave in sokove med odmori,
- ogled gledališke predstave Krizantema na klavirju v Slovenskem mladinskem gledališču,
- obisk in sprejem v Državnem zboru ali (alternativno) sprehod po literarni Ljubljani.

         Obkongresne dejavnosti
Kot je že v navadi, ob kongresu načrtujemo vrsto obkongresnih dejavnosti. Pozabili pa nismo niti na sobotno ekskurzijo (2. oktober 2010) po Ribnici in njeni okolici.
 
Pri organizaciji nam bo v veliko pomoč, če nam že ob prijavi sporočite, katerega obkongresnega dogajanja se predvidoma nameravate udeležiti. Zato vas prosimo, da spodnjo prijavnico izpolnete v celoti.

Število udeležencev na ekskurziji je omejeno, zato bodo imeli prednost tisti, ki se bodo nanjo prijavili prvi in tudi prvi doplačali zanjo ob registraciji na kongresu.

          Parkiranje in mestni potniški promet
V bližini Filozofske fakultete v Ljubljani, kjer se bo odvijal večji del kongresa, je težko parkirati. Najbližja parkirišča so NUK II (med FF in Križankami), Trg republike z garažo pod Maximarketom, parkirišče na Tobačni, parkirišče na Trgu mladinskih delovnih brigad in parkirišče Mirje

NUK II: št. parkirnih mest: 188, taksa za eno uro: 1,00 €. Uvoz na parkirišče je možen z Emonske ulice.
NUK II


Parkirišče Trg republike: število parkirnih mest: 238, pogosto zasedeno po 9.00.
Trg republike


Tobačna: št. parkirnih mest: 47, taksa za prvi dve uri: 0,50 €, vsaka naslednja ura 0,50 € . 
Parkirišče se nahaja v neposredni bližini novih prostorov Upravne enote v objektu stare tovarne Tobačna. Uvoz na parkirišče je možen s Tivolske ceste na Tobačno ulico.
Tobačna


Parkirišče Trg Mladinskih delovnih brigad. Parkirišče se nahaja ob kinu Vič, v neposredni bližini stavbe Mestne občine Ljubljana ((bivše občine Vič). Uvoz na parkirišče je z Groharjeve ceste. Št. parkirnih mest: 38, taksa: od 7. ure do 19. ure - za prvi dve uri: 0,50 €, vsaka naslednja ura 0,50 €, od 19. ure do 7. ure - skupna nočna postavka 1,50€.
Trg MDB


Parkirišče Mirje: je v bližini Fakultete za strojištvo in Fakultete za tekstilno tehnologijo. Parkirišče se nahaja ob Tržaški cesti nasproti Tobačne tovarne, uvoz na parkirišče pa je z Jamove ulice na ulico Lepi pot (mimo Geodetskega inštituta). Nekoč divje makadamsko parkirišče je zdaj asfaltirano in urejeno. Št. parkirnih mest: 108, taksa: od 7. ure do 19. ure - 0,60€/uro, od 19. ure do 7. ure - skupna nočna postavka 1,50€.
Mirje


Tistim, ki boste med kongresom bivali v hotelih, zelo priporočamo, da svoj avto pustite pri hotelu in se do fakultete pripeljete z mestnim avtobusom (pred fakulteto je postajališče mestnega avtobusa št. 1 in 6). Za prevoz z ljubljanskim mestnim avtobusom boste potrebovali kartico Urbana, ki jo 
bo ob 
kavciji 2 EUR mogoče kupiti tudi na kongresni informacijski točki ob 
registraciji
Kupite in napolnite jo lahko pred kongresom tudi sami v vseh trafikah, na »urbanomatih« ob postajališčih in v ljubljanskih trgovinah Spar in Interspar (za natančen spisek prodajnih mest kartice Urbana glej tule in tule).

Za vse informacije vam bodo na voljo tudi hostese ob registraciji na kongresu.

          Kontakti

 Računovodstvo Kenda (za podatke o plačilu kotizacij):

Računovodstvo Kenda d. o. o. Radovljica, Ljubljanska cesta 3, 4240 Radovljica, Slovenija; e-pošta helena.kenda@siol.net, tel. 04 / 5320 180, 04 / 5320 182 in mobilnik 041 874 562.
 Kontaktni osebi za vprašanja v zvezi s kongresnim programom:
Matjaž Zaplotnikmatjaz.zaplotnik@siol.net, mobilnik 040 492 656
Irena Novak Popovirena.novak2@guest.arnes.si
 
Kontaktni osebi Slavističnega društva Ljubljana (
za vsa vprašanja o spremljevalnem programu kongresa in o nastanitvah v hotelih)
:
- Andreja Pavle, andreja.pavle@guest.arnes.simobilnik 051 381 832
- Betka Pohlin, mobilnik 031 580 065

Vprašanja v zvezi s prijavami, pomoč pri izpolnjevanju prijavnic v e-obliki ...?
 Pišite nam na kongresni e-naslov 
sloslavko@gmail.com.

 
INFORMACIJE ZA NEPRIJAVLJENE UDELEŽENCE
Udeleženci, ki se niste prijavili na kongres in niste dobili računa za plačilo kotizacije, lahko na registraciji kongresa bodisi plačate kotizacijo v celoti (po višji tarifi 160 oz. 210 EUR) ali posamezne stvari, ki jih boste potrebovali: kongresni zbornik 25 €, knjiga Literarne poti Ljubljane 3 €, torba z ostalim gradivom 6,50 €, kosilo za en dan 6,50 €, gledališka predstava 14 €. Prosimo vse neprijavljene, da se takoj ob prihodu na kongres obrnejo na hostese in poravnajo stroške za stvari, ki se jih nameravajo udeležiti.

Izpolnite prijavnico
     
Nazadnje urejeno 30. septembra 2010 ob 05.05.
Comments