Kongres 2012‎ > ‎

Prijava

na slovenski slavistični kongres v Kopru
ČAS ZA PRIJAVO SE JE  IZTEKEL.


Na slovenski slavistični kongres v Kopru (27. 9.–29. 9. 2012) se lahko prek spodaj navedene povezave prijavite najpozneje do 23. septembra 2012. Na podlagi prijavnice boste prejeli račun s položnico – nalogom za plačilo. 

Nagrajenci, referenti, vabljeni udeleženci okroglih miz, predsedniki pokrajinskih društev in častni člani Slavističnega društva Slovenije so kongresni gostje in ne plačajo kotizacije. Kljub temu pa pričakujemo, da izpolnijo spodnjo prijavnico in nam s tem olajšajo organizacijo prireditve. V ustrezni rubriki izberite možnost "sem gost, zato oproščen kotizacije". Letošnja novost je, da kongresnim gostom društvo plača bivanje v hotelu le za eno noč!

Predstavitelji knjig in projektov niso kongresni gostje in morajo, če želijo v petek, 28. 9. 2012, izvesti svojo predstavitev, za drugi kongresni dan (petek) plačati znižano kotizacijo v višini 40 €. V rubriki, ki vprašuje po statusu na kongresu, izberite možnost "predstavitelj knjige ali projekta".

Navodila za izpolnjevanje
Vnesite zahtevane podatke, skrbno preverite vnesene podatke in nato kliknite gumb "Oddaj" na dnu obrazca. Rubrike, označene z rdečo zvezdico, so obvezne (če jih ne boste izpolnili, prijava ne bo oddana, sistem pa vas bo napotil na mesto, kjer je šlo kaj narobe)! Po uspešno oddani prijavi boste na zaslonu zagledali prijazno zahvalo v angleščini. Prijavo oddajte samo enkrat. 

Kotizacija
Na podlagi oddane prijavnice boste prejeli račun s položnico – nalogom za plačilo. Kotizacijo morate poravnati v roku pet dni, na položnici pa morate označiti številko prejetega računa. Plačilo kotizacije nakažite na TRR Slavističnega društva Slovenije 0208 3001 8125 980 pri Novi Ljubljanski banki (IBAN: SI56 0208 3001 8125 980, SWIFT-BIC: LJBASI2X – za plačila iz tujine). 

Vrste kotizacij
Dvodnevna kotizacija
Na letošnji kongres z lanskimi cenami! Kotizacija za oba dneva (četrtek in petek) znaša 110 € za člane slavističnih društev in 160 € za nečlane. Neposredno na kongresu v gotovini poravnana kotizacija pa bo znašala 160 € za člane slavističnih društev in 210 € za nečlane. 

Enodnevna kotizacija –– NOVOST!!!
Letošnja novost je enodnevna kotizacija (četrtek ali petek), ki znaša 55 € za člane slavističnih društev in 80 € za nečlane. Neposredno na kongresu v gotovini poravnana enodnevna kotizacija pa bo znašala 80 € za člane slavističnih društev in 110 € za nečlane. 

Za vrsto kotizacije se morate odločiti že v prijavi na kongres. Ob prihodu na kongres boste predložili potrdilo o plačilu kotizacije, tisti s člansko kotizacijo pa še potrdilo o pravočasno plačani članarini za leto 2012. 


Dvodnevna kotizacija vključuje:
1) prost vstop do kongresnih lokacij v četrtek in petek;
2) kongresno gradivo (vrečka, kongresni zbornik, darilna knjiga, brošura s kongresnim programom, mapa, blok, pisalo, turistično gradivo);
3) kavo, pijačo in pecivo med odmori;
4) v četrtek zvečer ogled kulturne prireditve v Gledališču Koper (s pogostitvijo po  prireditvi);
5) izlet po mestu v petek popoldan (izbirate lahko med tremi možnostmi);
6) slavnostno večerjo z glasbo v petek zvečer;
7) možnost pridobitve potrdila ZRSŠ (udeleženci petkovega kongresnega dogajanja, zaposleni v vzgoji in izbraževanju, boste s potrjeno prisotnostjo na petkovem delu kongresa lahko pridobili 0,5 točke za napredovanje).

Dvodnevna kotizacija ne vključuje:
1) kosil v četrtek in petek (dobili boste seznam restavracij in lokalov bližini kongresne lokacije, da boste lahko kosili v lastni režiji);
2) sobotne ekskurzije z zaključnim kosilom (zainteresirani boste zanjo doplačali na kongresu).

Enodnevna kotizacija (četrtek ali petek) vključuje:
1) prost vstop do kongresnih lokacij tisti dan, za katerega je bila plačana kotizacija;
2) kongresno gradivo (vrečka, kongresni zbornik, darilna knjiga, brošura s kongresnim programom, mapa, blok, pisalo, turistično gradivo);
3) kavo, pijačo in pecivo med odmori tisti dan, za katerega je bila plačana kotizacija;
4a) kotizacija za četrtek vključuje večerni ogled kulturne prireditve v Gledališču Koper (s pogostitvijo po  prireditvi);
4b) kotizacija za petek pa vključuje možnost pridobitve potrdila ZRSŠ (udeleženci petkovega kongresnega dogajanja, zaposleni v vzgoji in izbraževanju, boste s potrjeno prisotnostjo lahko pridobili 0,5 točke za napredovanje), petkov popoldanski izlet po Kopru (izbirate lahko med tremi možnostmi) in petkovo slavnostno večerjo z glasbo.

Enodnevna kotizacija ne vključuje:
1) vstopa do kongresnih lokacij in spremljevalnih aktivnosti na dan, za katerega ni bila plačana kotizacija;
2) kosil v četrtek in petek (dobili boste seznam restavracij in lokalov bližini kongresne lokacije, da boste lahko kosili v lastni režiji);
3) sobotne ekskurzije z zaključnim kosilom (zainteresirani boste zanjo doplačali na kongresu).


Obiskovalci kongresa pristanejo, da bodo v primeru tonskega ter video ali foto snemanja prireditve lahko posneti tudi sami. Fotografije ter avdio- in videoposnetki lahko organizator javno objavi (tudi v promocijske namene) brez avtorizacije in nadomestila. 

Nazadnje posodobljeno 25. 9. 2012.

Comments