Foglalási Szerződés Letöltése

Innen tölthetik  le vendégeink a foglalási szerződést:

Foglalási SzerződésBankszámla szám: 73200110-10008810-00000000

A Bank neve: Kinizsi Takarék szövetkezetet Balatonfüred

A Bank címe: Balatonfüred Ady E. u. 24

Számla tulajdonos: Kiss József

A számla tulajdonos címe: 8230 Balatonfüred Déryné u 11Feltételek és Határidők


A foglalónak a foglalás keltétől számított 2 napon belül meg kell érkeznie Kiss József (tulajdonos) bank számlájára, vagy az átutalás bizonylatát a foglalás keltétől számított 2 napon, belül a Vendégnek email mellékletként el kell küldenie a Rózsa Vendégházak valamely email címére ( rozsapanzio@yahoo.com vagy rozsavilla@yahoo.com  ), utolsó nap történő foglalás esetén az első éjszaka árát szintén át kell utalni és a megtörtént utalásról másolatot kel küldeni, ellenkező esetben a foglalás érvényét veszítheti.

Ingyenesen lemondható: érkezési nap előtt 90 nappal.


A foglaló átutalásának költségeit a Vendég terheli.


A foglalási szerződésen meghatározott szálláson a Vendég csak a foglalási szerződésben meghatározott létszámban tartózkodhat.

A Vendég a szálláshelyet az érkezés napján 14 órától 18 óráig foglalhatja el. Később érkező vendégeink egyeztessenek, hogy megoldható-e.

Távozás napján 10 óráig kell elhagyni a szállást, ez vonatkozik a késői időpontban érkező vendégekre is !!!

Ideiglenes távozáskor saját biztonságuk érdekében szíveskedjenek a szobájuk ajtaját kulccsal bezárni.Fertőző beteg a szálláson nem tartózkodhat.


A szállás területén csak szálló vendégek tartózkodhatnak.  


A Rózsa Vendégházak a szálláshelyet a Vendég előírt érkezése napjának végéig köteles csak fenntartani. Az előírt érkezést követő nap 0 órájától nem köteles a szállás helyet a Vendég részére továbbra is fenntartani.


Az ár magában foglalja a szerződésben megadott létszámra megfelelő számú tiszta ágyneműt, és az elutazáskor történő takarítást.


A Vendég a foglalóval csökkentett összeget érkezéskor a tulajdonosnak, vagy recepciósnak fizeti meg és az esetlegesen kért  kauciót nála helyezi letétbe. A szálláshely csak ezek kifizetése, illetve letétbe helyezése után vehető át.

A szerződésben meghatározott elutazási napnál korábban történő elutazás esetén, a tulajdonosnak nincs visszafizetési kötelezettsége a Vendég részére.


Kaució!


Amennyiben a tulajdonos úgy ítéli meg, a vendégtől kauciót kérhet.

A kauciót elutazáskor a szálláshely tulajdonosa téríti vissza, amennyiben nem történt károkozás. Kár okozás esetén a Vendég a tulajdonossal egyezik meg a kaucióból történő levonás összegéről..

A Vendég a szálláshelyen okozott kárt köteles megtéríteni.

Mivel ez nem szórakozó hely, hanem szálláshely és lakó övezetben van, ezért vendégeinktől elvárjuk,hogy a szálláshelyen tartózkodó vendégeket és a környezetünkben élők nyugalmát ne zavarják. Kérjük, legyenek tekintettel a korán pihenni vágyó vendégeinkre. Foglalási szándékukat ennek figyelembe vételével tegyék meg!!! Törekszünk vendégeink részére nyugodt környezetet biztosítani.  A városban van több szórakozó hely, ahol szórakozási igényüket kielégíthetik. 

A leírtak be nem tartása a szálláshelyről való távozást eredményezi, a szállásadó a befizetett összeget nem fizeti vissza.

Kérjük, legyenek tekintettel a korán pihenni vágyó vendégeinkre.


A Rózsa Vendégházak köteles ezen szerződésben foglaltaktól eltérő feltételeket írásban a Vendég tudomására hozni.

A Vendég a szerződésben foglalt feltéteket a foglaló Rózsa Vendégházak számára megtörtént átutalásával, vagy a bejelentkezési lap kitöltésével elfogadja.


Kérjük vendégeinket, amennyiben az érkezés napján késői órákban érkeznek (18 óra után), az érkezés napján telefonon értesítsék a Rózsa Vendégházak ügyintézőjét

(T.: 0036309572105).Balatonfüred, 2000. 01.03.

……………………………………………….

Kiss József

Rózsa Vendégházak

8230 Balatonfüred, Déryné u. 11.

Homepage: www.rozsavendeghazak.uw.hu

E-mail: rozsapanzio@yahoo.com rozsavilla@yahoo.com

Tel: + 36-30/ 9572-105
Comments