Rózsa Villa
Címek, elérhetőségek:
Kiss József
8230 Balatonfüred, Vaszary Gábor utca 16..Tel: +36 30/9572-105
Web:http://www.rozsavendeghazak.uw.hu

E-mail: rozsapanzio@yahoo.com 
Bank számla szám: 73200110-10008810
Kinizsi Takarék Szövetkezet
Külföldről utalás esetén, Swift code: TAKBHUHB
IBAN Kód: HU 52 73200110-10008810-00000000Foglalás esetén a következő adatokat kérném megadni:                                                                                                                                                        
    - Vendégek neve                               - Érkezés dátuma
    - Vendégek  száma                           - Távozás dátuma                                 
    - Vendég címe                                   - Hány ágyas szoba                         
    - Vendég e-mail címe                        Fizetés Típusa             
    - Vendég telefonszáma 

A szállást Foglalja le most, a lent megadott elérhetőségen és azonnal rögzítjük foglalását !!!  


A Rózsa Villa 2003-ban épült Balatonfüreden. A parttól kb. 700 méterre helyezkedik el. Csopak felől érkezve a 71-es úton az első lámpánál jobbra, majd a síneken áthaladva balra kanyarodva található, a 71-es úttal párhuzamos. 
A szálláshely a Balaton - Arácsi vasútállomástól 100 m-re található, ezért vonattal érkező vendégeiknek közel van. Budapest felől érkezve az első megálló, de a gyors vonat nem áll meg. Busszal utazóknak is Balaton-Arácson kell leszállni, ez Balatonfüred első megállója a szállástól kb. 5 percre van. A szálláshelyen 2, 3, 4 és 5 fős saját fürdőszobás, TV-s, /sík képernyős/, parkettás, balkonos szobákkal várjuk vendégeinket. A szobák konyhával nem rendelkeznek, a szobákban hozott konyhai berendezéseket nem  üzemeltethetnek. A 2 fős szobáink franciaágyas szobák a 3 és 4 és 5 fős szobák heverősek. Egy kisebb tetőtéri 2 fős franciaágyas szobához nem tartozik balkon, ez olcsóbb. 1 db 2 fős balkon nélküli, 2 db  4 fős és a 1 db 5 fős szobák tetőtériek. Egy  gyermek 3 éves korig a szülőkkel  egy ágyban ingyenesen elhelyezhető (ellátás nélkül) Kisgyerekkel érkező vendégeinknek, kiságyat nem tudunk biztosítani A szálláshelyen nem lehet bulizni, hangoskodni és vendéget fogadni, közös helyiséget nem tudunk biztosítani. Foglalási szándékukat ennek figyelembe vételével tegyék meg. 
Az összes szoba és az apartman is klímával felszereltek, melyek fizetés ellenében vehetők igénybe. Van egy külön bejáratú, kb. 40 nm-es, egylégterű, 3 fős apartman (1 franci ágyal és 1 heverővel), mely szükség esetén pótágyazható, és elő terasz tartozik hozzá. Az apartman is sík képernyős Tv-vel, saját felszerelt konyhával, fürdőkádas fürdőszobával rendelkezik. Kisgyermekkel érkező vendégeink előszeretettel foglalják.
Az épület alagsorában beltéri fűtött medence található, mely május 5-től várhatóan szeptember 29-ig üzemel. Foglalás előtt a pontos időpontról érdeklődjön.
 Fizetős szolgáltatásként finn szauna áll vendégeink rendelkezésére, szintén csak a medence üzemelési időpontjában fűtjük fel minimum 2 fő esetén.  A szállás területén vezeték nélküli internet (wifi b/g/n) fogható. Ingyenes parkolás: a ház előtt, vagy az / udvarban korlátozott számba. Igény esetén reggelit biztosítunk, vacsorázási lehetőség a kb. 5 percre lévő éttermekben, vagy lent a Balaton parton megoldható. Kisállattal érkező vendéget nem fogadunk, megértésüket köszönjük.
Kapcsolatban állunk borospincékkel, masszőrrel, lovardával, amennyiben kérik segítünk  lehetséges időpontját leszervezni. 

Főszezonban ( Július és Augusztus) hónapokban hétvégén 4 éjszakánál rövidebb ideig tartózkodó vendéget nem fogadunk, csak kivételes esetben, /ha csak nem úgy üres a szobánk/,  valamint  kiemelt időszakok idején pl. karácsony szintén a minimum éjszakák száma 3 éj, csak szintén kivételes esetben /ha csak nem úgy üres a szobánk/, Amennyiben csak egy éjszakára szeretne szobát, érdeklődjön. erről telefonon, vagy e-mailben.
Szezon előtt és után pedig hétvégén minimum 2 éjszaka, valamint  kiemelt időszakok idején pl. Húsvét szintén a minimum éjszakák száma 3 éj. Amennyiben csak egy éjszakára szeretne szobát, érdeklődjön Tel: +36-30/9572-105, vagy 
e-mail: rozsapanzio@yahoo.com

Kisállattal utazó vendéget nem fogadunk!!!


Törekszünk vendégeink részére nyugodt környezetet biztosítani. 
A szálláshelyen nem lehet vendéget fogadni, bulizni, hangoskodni, mert lakóövezetben van, és a szálláshelyen tartózkodókat sem szeretnénk, ha zavarnák. Csoportok foglalási szándékukat ennek figyelembevételével tegyék meg. 
A városban található több szórakozóhely, ahol kellemesen tölthetik el estéjüket. 
Megértésüket köszönjük!

Balatonfüredi programok
http://balatonfured.info.hu/programok_kiallitasok/

Balatonfüredi rendezvények: http://balatonfured.info.hu/rendezvenyek/


  Ismerkedjen meg Balatonfüreddel, egy kicsit másképpen!

Sokan nem tudják, hogy Füreden nem csak megmártózni lehet a Balatonban, hanem pl. ivókúrával javíthatjuk egészségünket. A füredi savanyúvíz-forrás vizét, melyből 4 is van, gyógyvízzé, illetve gyógyforrássá nyilvánították. 1971-ben gyógyüdülőváros lett, 1987-től a Szőlő és Bor Nemzetközi városa. A település kellemes klímáját a Balaton-felvidék előhegyeinek köszönheti, ezek védik a Bakony felől érkező hideg szelektől. A szárazföld és tó közötti levegőcsere, az állandó légmozgás tiszta, pormentes levegőt biztosít, és gyógyítja a szív és érrendszeri betegségeket. A város gazdag történelmi emlékhelyekben, melyek többségét felújították. A vendégek szívesen sétálnak a reformkort idéző város utcáin, az út porát tájjellegű borokkal öblíthetik le, és ha már megéheztek, sok étterem nyújt kulináris élvezetet. A várost körülölelő hegyeken nagy sétákat lehet tenni.


Evés, ivás, mulatozás! Sofőrre ne legyen gondja, hívja a Joci buszt, Jocit!

Biztonság, kényelem, Joci busz! info: http://www.jocibusz.hu
Tel: +36-30/70-5579-770, E-mail: jocibusz@gmmail.comMindhárom Bank által kibocsájtott 
SZÉP kártyát elfogadjuk!!!

 
A szállást 14 órától este 18 óráig lehet elfoglalni az ettől eltérő időben érkezők, kérem jelezzék.  
Távozás napján 10 óráig kell elhagyni függetlenül attól, hogy későbbi időpontban érkezik !!!
Megértésüket köszönjük!

Árlista


Rózsa Villa 2018- as Árlista!
A táblázatban megadott árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Az itt megadott árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.

Az idegen forgalmi adó (IFA) 515 Ft/fő/éj mely érkezés napján kell megfizetni a fenn marad összeggel együtt a helyszínen. Bankkártyát nem fogadunk el !!! 


(18 év alatt nincs idegen forgalmi adó)

Szállás foglalás esetén szobánként 1 napi szobaárnak megfelelő foglalót kérünk, melyet utalni kell. SZÉP kártyával előreutalni nálunk nem tudnak.. Ha a Vendég a szállásfoglalást lemondja, a már befizetett foglalási díjat kötbérként köteles megfizetni. A teljes összeg fennmaradt részét érkezés napján kell kiegyenlíteni az IFA-val együtt. Felhívjuk figyelmét, hogy lemondás vagy meg nem jelenés esetén az első éjszaka 100%-a kerül felszámításra.
A vendégnek további fizetési kötelezettsége nincs

A sikeres foglalást követően kérjük, hogy 2 munkanapon belül utalja el a foglalót, illetve ha a szálláshelyre való érkezés előtti nap foglal, akkor még aznap, az utalásról másolatot kell küldeni. Későn történő utalás esetén nincs garancia a szoba fenntartására. Megértésüket köszönjük! 
Bszsz: 73200110-10008810

    Egy  gyermek 3 éves korig a szülőkkel  egy ágyban ingyenesen elhelyezhető (ellátás nélkül)
Kettő 3 év alatti gyermek számára 1 főre eső összeget kell megfizetni.
 
Balatonfüredi Program információért kattintson a Program Ajánlatunk menüpontra!


         

Szoba foglalás lehetséges a baloldali foglalás menübe, valamint a feljebb látható elérhetőségen keresztül!


Útvonaltervezés 


 


Rózsa Villa Bemutató


                                                                    
                              Partnereink  
                                                                        


Joci Busz
http://www.jocibusz.hu/
Comments