Startpagina

Rustende Landbouwers Torhout

Doel:

De Club Rustende Landbouwers Torhout heeft als bedoeling zinvolle activiteiten voor senioren te organiseren. Wij zijn vooral gericht op de bewoners van het platteland, hun gezin en hun vrienden in het algemeen. Tevens zijn wij christelijk geïnspireerd .

Wij organiseren (vanaf de maand oktober tot in de maand april) vergaderingen met ontspanning en studienamiddagen. In de zomer organiseren wij enkele busreizen, met in de meimaand onze jaarlijkse mei bedevaart.

Vanaf mei zijn er tot eind september een tiental fietstochten.

Het lidgeld bedraagt 5,00€ per persoon.

Geschiedenis:

In het najaar van 1975 richtte André Blomme, onder impuls van Gerard Naeyaert, de Club Rustende Landbouwers Torhout op. De eerste secretaris werd René Fiems. In 1988 nam André Blomme ontslag en werd opgevolgd door zijn vrouw Madeleine Vanoverschelde. Ondertussen was René Fiems als secretaris opgevolgd door Maria Lanckriet. In 1990 volgde Aloïs Luypaert Madeleine Vanoverschelde op als voorzitter.Bij het aftreden van Maria Lanckriet in 2008 werd Simonne Vertriest secretaresse. Op 1 januari 2012 hebben Aloïs Luypaert alsook Simonne Vertriest ontslag genomen.

Contact: E-mail: vanoverscheldea@gmail.com

Tel.: 050/21 47 57 of 050/21 10 53