УЧИЛИШНИ НОВОСТИ

  • Промоција на збирката „Убавините на различностите“ во локалната библиотека      Со учениците од VIII и IX одделение денес, 12.12.2018 година, ја посетивме локалната библиотека „Јордан Хаџи Константин Џинот“.Повеќе...
    Posted Dec 12, 2018, 5:08 AM by Nikola Stankovic
  • ПРИРЕДБА НА ТЕМА: „ ЕСЕН“       На 22.11.2018 година учениците од III-a одделение според годишната програма за јавен настап  се претставија со приредба на тема „Есен“ пред учениците од II-a и ...
    Posted Dec 10, 2018, 12:05 AM by Nikola Stankovic
  • Уметници од Австрија во посета на нашето училиште Група уметници од Австрија и претставници од Австриската амбасада денес гостуваа во нашето училиште.Повеќе...
    Posted Dec 5, 2018, 6:43 AM by Nikola Stankovic
Showing posts 1 - 3 of 84. View more »

ДОБРЕДОЈДОВТЕ  на веб сајтот на ООУ „Рајко Жинзифов“, Кисела Вода, Скопје

Изработка на веб сајтот:  Маја Лошанска Тодоровска - наставник по Информатика во ООУ Рајко ”Жинзифов, К.Вода, Скопје
copyright © ООУ Рајко Жинзифов, Кисела Вода, Скопје