ANDROID BETA 2 I BETA 3 PER OMNIA 2


Android per omnia 2


Nou lliurament CyanogenMod beta 2 - 2012 - ---->  Aquí <----

El mes de setembre del 2011 hi ha hagut un bon progrés amb el projecte o2droid i la seva nova distribució la beta 2 de Froyo, i en el mes d'octubre del 2011 la update beta 3, en aquesta versió l'usuari notarà major estabilitat en el sistema i menys consum de bateria.


Instal·lar Beta 2
  1. primer fer un Backup del nostre Omnia I8000.
  2. descarregar Android beta2 Aquí la contrasenya és proyectobyte (Després que aparegui l'anunciant clic al botó groc)
  3. connectar el mòbil a l'ordinador en forma d'emmagatzematge massiu compartint la memòria interna de 8Gb
  4. descomprimir i copiar a la unitat del mòbil l'arxiu que descarreguem en el pas 2
  5. desconnectar el mòbil i posem emmagatzematge massiu a l'opció ActiveSync
  6. executem androidinstall.exe (es troba a la carpeta o2beta) aquest inicia el procés d'instal·lació, el qual tanca Windows Mobile i executa en línia d'ordres la instal•lació, apareixent una imatge com la següent:
   

Aquest procés triga el seu temps, I si no hi ha problemes reinicia el mòbil.

Ara executem l'arxiu haret.exe ubicat en la memòria interna de 8Gb del nostre móvil, aquesta vegada apareixerà una pantalla de color rosat la qual dura alguns minuts. després veurem l'inici d’Android i seguim el tutorial de benvinguda ometent la sincronització del nostre compte i reiniciem.
 
Instal·lar Actualitzacions de la Beta 2 a continuació: 
  1. Entrem a la memòria interna del nostre mòbil de 8Gb i re-anomenem el fitxer de nom frb2update1.tar.gz a frb2update.tar.gz i executem l'arxiu haret.exe per iniciar Android.
  2. reiniciem Android i tornem a la memòria interna del nostre mòbil de 8Gb (observarem que l'arxiu frb2update.tar.gz ja no està això ens indica que l'actualització sigui realitzat) i ara re-anomenem el fitxer de nom frb2update2.tar.gz a frb2update.tar.gz i executem l'arxiu haret.exe com a últim pas per aquesta beta 2, per últim reiniciem.
Instal·lar Beta 3
A continuació descarreguem el paquet que conté la Beta 3 aquí descomprimim tot en la memòria de 8Gb i reescrivim els arxius que ens demani reescriure, després al mòbil entrem a la memòria interna i entrem a la carpeta o2update i executem androidupdate.exe aquest iniciés un procés on creés una partició swap.

Instal·lar Actualitzacions de la Beta 3
Per a aquesta actualització només entrem a la memòria interna i ara re-anomenem el fitxer de nom frb2update1.tar.gz a frb2update.tar.gz iniciar haret.exe i ja tenim Android actualitzat!

Si t'agrada la informació d'aquest tutorial pas a pas pots demostrar la teva agraïment donant clic al botó +1.
Moltes gràcies!

Altres temes:
Label |       
android omnia 2 android para omnia 2 i8000 omnia 2 android haret.exe omnia 2 android omnia i8000      android en omnia ii android para omnia 2 android en omnia 2 froyo omnia 2 omnia 2 froyo