Welkom‎ > ‎

Huidige situatie

Al pratende onderzoeken de praters wat zij weten of gehoord hebben, over de diverse zaken die van belang zijn voor een bewoners gemeenschap. Geprobeerd wordt op de eerder aangegeven werkgebieden, Samenleving, Openbare ruimte, Ruimtelijke ordening, Gezondheidszorg, Onderwijs en Bestuur de huidige situatie te beschrijven. Wij weten niet van alles de details en zoeken naar vermogen contact met de bewoner in Leimuiden die hier meer van weet. Op basis van de eigen en verkregen kennis formuleren zij de huidige situatie in en rondom Leimuiden. Op basis van de feiten uit de rubriek 'Huidige situatie' trachten ze vervolgens onder de rubriek 'Wensen' te formuleren wat wij, als bewoners, graag bereikt zouden zien door een Gemeente Raad.

Heeft u specifieke kennis wilt u ons dan helpen?
Formuleer een aanpassing, verbetering van de opgenomen tekst of help ons verder met die rubrieken waar wij blijven steken op vragen.

U weet, we zijn bereikbaar op email praethuysleimuiden@gmail.com. Mocht u liever uw kennis uitspreken, u bent geen schrijver, kom dan langs op donderdagmiddag of geef aan dat u een gesprek met een van ons wilt.