Ruumiinkulttuuri

Aatos järjestää erilaisia liikunta tapahtumia ympärivuoden. Urheilu- ja liikuntatapahtumista tiedoitetaan sähköpostilistoilla ja facebook-sivuilla.

Aatoksen laskiaisrieha 2017

YouTube-video

Suunnistus on mm. elämyksellinen tapa kohottaa kuntoa ja mielenkiintoinen tapa lähestyä mallien ja maailman välistä suhdetta. Suunnistuksessa eräät merkittävimmistä mallin ja maailman välisistä suhteista ovat kartan ja ympäristön välinen suhde (eli abstrakti representaatio) ja sisäisten mallien ja toiminnan välinen suhde (eli karttakuvan muodostus ja sen jatkuva vertailu maastoon jatkuvasti toimintaa ohjaavana skeemana). Suunnistus tarjoaa mielenkiintoisen tavan tutkia tällaisia mallien ja maailman välisiä suhteita.
Aatos kokoaa myös joukkueen erilaisiin urheilutapahtumiin ja yliopiston sarjoihin:

Aatos kokoaa joukkueen vuosittain yösäbäturnaukseen.

Aatoksen joukkue VIP-pesisturnauksessa 2016
Aatoksella on vahva pesäpalloperinne. Pesäpalloa harjoitellaan lyönti ja heittoharjoituksin keväällä. Keväällä kootaan myös joukkue VIP-pesis turnaukseen. Turnauksessa haetaan menestystä aikaisempien vuosien tapaan rennolla -ja kovalla asenteella.

Aatoksen joukkue Aatos Villa futsalsarjassa
Syksyllä ja talvella pelataan yliopiston futsalsarjassa Aatoksen ja parin muun ainejärjestön yhdisttelmäjoukkueella tiukkoja otteluita. Aatos Villa (AV) nousi futsalsarjassa 2016-2017 aina kirkkaimman kärjen kahinoihin asti saavuttamalla lopulta hopeaa.

Aatoksen joukkue Aatos Villa yliopiston futissarjassa
Syksyllä Aatos kerää yliopiston futissarjaan "Aatos Villa"-nimeä kantavan yhdistelmäjoukkueen. Sorsapuiston hiekkakentällä käydään kovia otteluita pitkin syksyä.Comments