Bevezető

 
 
Ked
ves Olvasó,

Aki talán véletlenül, vagy nem is egészen véletlenül, ide tévedtél erre az oldalra.

Kérlek, legyél elnéző e szerény munkával szemben, aminek kizárólag az volt a célja, hogy szeretett hajóm ürügyén emléket állítson minden valaha élt hajósnak, akiknek a tapasztalatai tovább élnek minden ma élő hajóban, és azoknak a mestereknek, akik 1955-ben Berlinben nekiláttak, fűrészeltek, gyalultak, fúrtak-faragtak, amíg ez a hajó elkészült. Nem hiszem, hogy gondoltak arra, hogy 55 év múlva 900 km-el arrébb egy kis tó partján valakinek mindennapi örömet szereznek vele.

Ez az oldal kizárólag a saját kedvtelésemből jött létre. Nem kíván semmiféle szolgáltatást nyújtani. Ha valaki mégis kedvét leli az olvasásában, annak nagyon örülök. Ha bármilyen anyag birtokában vagy, amit közreadnál, és ezzel hozzájárulnál a tartalom fejlesztéséhez, kérem, hogy keress meg.

Az oldalon található fotók egy része a saját tulajdonom. Más részét kaptam, vagy a Weben találtam. Ahol tudom, ott megjelölöm a forrást.

Kérek mindenkit, amennyiben egy fotó sértené a szerzői jogait, haladéktalanul jelezze, hogy megjelölhessem a szerzőt, vagy levehessem az oldalról.

Kellemes időtöltést és jó szelet!

2011. január

Baldóci Péter

  • Hajó a lakásban Több érdekes cikket is olvastam olyan szerencsés "megszállottakról" akik hajót építhetnek a lakásban. Én is szívesen megtenném, de nekem még nem sikerült ilyen jogokat szereznem. Egyelőre rész-sikerekkel kell beérnem ...
    Létrehozta: Baldóci Péter, 2011. jan. 26. 3:23
  • Írogatok Sok hajónak van saját honlapja. Megirigyeltem, és farigcsálni kezdtem ezt az oldalt. Kint hideg van, a hajóval csak a szobában lehet foglalkozni. Elhatároztam, hogy rendbe szedem mindazt, ami a hajómmal ...
    Létrehozta: Baldóci Péter, 2011. jan. 14. 18:11
1 - 2 bejegyzés látható (összesen 2 van). További elemek »