Ξύπνησε από κώμα λίγο πριν γίνει δωρητής οργάνων (βίντεο) όπως επίσης και πλήθος άλλων ανθρώπων!

Η δωρεά οργάνων είναι φόνος! Και αυτό, είναι κάτι που το διδάσκουν επιστήμονες από όλο τον κόσμο (βλέπε και στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://sites.google.com/site/orthodoxy1054/dorea-organon-e-apate-me-apodeixeis-o-enkephalikos-thanatos-den-einai-thanatos-diakeryxe-epistemonon-).

Ο Θεός όμως που Φροντίζει να μας Διαφωτίζει με τα Θαύματά Του, Φύλαξε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή τον υποψήφιο αυτό δωρητή (καθώς και πολλούς άλλους), από τον διαμελισμό του σε κομμάτια (άμεσα έτοιμα προς πώληση), την ώρα που αυτός θα ήταν ακόμα ζωντανός!!!

Αυτό φυσικά, συμβαίνει σε κάθε άνθρωπο που αποφασίζει (ή που αποφασίζουν άλλοι) πως θα συμμετάσχει στη δωρεά των οργάνων του, αφού μόνο όταν είμαστε ζωντανοί έχουν τη ζωτική αξία για να αφαιρεθούν και να μεταμοσχευθούν τα όργανά μας, και επομένως μόνο τότε, μπορεί να πραγματοποιηθεί η δωρεά των οργάνων μας, ή καλύτερα, το εμπόριο των οργάνων μας. Γι'αυτό το λόγο άλλωστε ο αναισθησιολόγος υποβάλλει τους δωρητές σε ολική νάρκωση (!) όταν γίνεται η αφαίρεση των οργάνων τους (παρόλο που υποτίθεται πως αυτοί είναι κλινικά ή εγκεφαλικά νεκροί), με σκοπό (όπως ομολογούν οι ίδιοι οι γιατροί) να μην ξυπνήσουν σε καμία περίπτωση κατά τη διάρκεια της επέμβασης - φόνου!!!

Το συγκεκριμένο λοιπόν περιστατικό, έχει ως εξής:

"Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011: Ένας 21χρονος ανένηψε, λίγο πριν τον ανοίξουν οι γιατροί για να του πάρουν τα όργανα, για να δοθούν για μεταμοσχεύσεις!

Τον θεωρούσαν εγκεφαλικά νεκρό και ανένηψε λίγες ώρες προτού οι γιατροί τον βάλουν στο χειρουργείο, προκειμένου να δοθούν τα όργανά του για μεταμοσχεύσεις!

Ο λόγος για τον 21χρονο Σαμ Σμιντ από την Αριζόνα, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στα μέσα Οκτωβρίου σε τροχαίο δυστύχημα. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στην νευρολογική κλινική του Φοίνιξ, όπου και χειρουργήθηκε για ανεύρυσμα, το οποίο ήταν και επικίνδυνο για την ζωή του.

Μετά την εγχείριση ο Σαμ διεγνώσθη εγκεφαλικά νεκρός, με συνέπεια οι ιατροί να προτείνουν στην οικογένειά του να δωρίσει τα όργανά του. Όμως ελάχιστες ώρες προτού τού αφαιρεθεί η εγκεφαλική υποστήριξη, ο 21χρονος εμφάνισε τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της υγείας του.

Αρχικά κούνησε τα δάχτυλά του, ενώ μέρα με την ημέρα αναρρώνει, σε σημείο σήμερα να μπορεί να περπατάει, έχοντας την υποστήριξη βοηθημάτων. Οι γιατροί υποστηρίζουν πως πρόκειται για μία απροσδόκητη εξέλιξη, ενώ κάνουν λόγο μέχρι και για πλήρη ανάρρωση του ασθενούς.

Η 59χρονη μητέρα του, Σούζαν Ρήγκαν, πρόεδρος ασφαλιστικής εταιρείας, είπε, "ποτέ μα ποτέ δεν θα μπορούσε κανείς να μου δώσει καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο. Λέω σε όλους ότι πρόκειται περί θαύματος, αυτό που λέμε σύγχρονο θαύμα".

Ο γιατρός του νεαρού συμπλήρωσε, ότι το γεγονός της επαναφοράς του 21χρονου στη ζωή, πρόκειται για θαύμα. "Τα έχω χάσει με την απίστευτη ανάρρωση του νεαρού Σμιντ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αν αναλογισθεί κανείς την έκταση των θανάσιμων τραυμάτων του", είπε ο γιατρός."

Πηγή: Αγιορείτικο Βήμα