Home

 Hartelijk welkom op de site van Moergestel BV te Tilburg.


Wat kunt u van ons verwachten:
· Een snelle service
· Een met zorg vervaardigd, kwalitatief goed product
· Leveren op het afgesproken tijdstip
· Bewerken van bijna alle voorkomende materialen
· Assemblage van complete componenten volgens uw specificaties
· Inkoop van onderdelen t.b.v. de assemblage · Een aantrekkelijke prijs 

Moergestel BV, klantvriendelijk, accuraat en veelzijdig.


Bekende bedrijven hebben ons inmiddels weten te vinden. We hebben onder andere opdrachtgevers in de

machinebouw, kraantechniek, klein constructiewerk, interieurbouw (shop in shop) en prototyping.

Die grote spreiding in branches staat garant voor flexibiliteit en continuïteit.

Uw pakket mag onze uitdaging worden, niet meer naar leveranciers bellen maar 1 vast aanspreekpunt voor iedereen.

Constructie en apparatenbouw vinden plaats in onze constructiewerkplaats. Ons bedrijf is uitgerust met, en op de hoogte van de laatste technieken op lasgebied. In deze afdeling vindt zowel nieuwbouw als revisie van constructies en apparaten plaats. Wij maken voornamelijk gebruik van MIG/MAG en TIG lastechnieken. Knippen en zetten is geen probleem bij Moergestel BV, ook plaatwerk (ponsnibbelen/lasersnijden) kunnen wij voor u verzorgen.

Het RVS en Aluminium constructiewerk en apparatenbouw kunnen wij in een aparte afdeling verzorgen om de kwaliteit te waarborgen. Mede hierdoor kunnen wij een product afleveren wat voldoet aan de eisen van de klant. De meeste opdrachten hiervoor zijn vaak afkomstig uit de voedingsmiddelenindustrie of hieraan gerelateerd.

Bij zowel prototypes of seriematig geproduceerde producten mag u van ons verwachten dat wij alle nodige aandacht zullen besteden om van uw product een succes te maken. U kunt uw aanvraag aanleveren op een kladje of digitaal. Ook wij zijn bekend met diverse data systemen.

Het managementteam bestaat uit zeer uiteenlopende mensen met verschillende achtergronden, zij nodigen u uit om eens kennis te maken met de mensen achter Moergestel BV. Dit kan zijn met een offerte aanvraag maar natuurlijk kunt u ook een afspraak maken om eens bij ons aan te komen.