Tukiryhmä‎ > ‎

Ville Vuori

lähettänyt Mikko Vuori 14.10.2009 klo 23.50   [ 11.10.2011 klo 0.48 päivitetty ]
Ville Vuori

MIKKO VUORI KAARINAN VALTUUSTOON

Tulevat kunnallisvaalit ovat todella mielenkiintoiset johtuen useista kuntaliitoksista. Eniten näistä minua kiinnostavat ”uuden” Kaarinan kunnallisvaalit, joissa veljeni on ehdolla. Tällä kertaa en jännitä vaalin tulosta ainoastaan veljenä vaan myös Mikon vaalipäällikkönä. Mikon kysyessä minua vaalipäälliköksi ei päätös ollut vaikea, koska nuorta ja aktiivista kunnallispoliitikkoa on mukava auttaa eteenpäin. Taustalla oli myös hyvä vaalimenestys ennen vuoden 2007 eduskuntavaaleja järjestetyssä SDP:n Varsinais-Suomen piirin jäsenäänestyksessä. Äänestyksessä Mikko jäi vain yhden sijan päähän SDP:n ehdokaslistalle pääsemisestä.

Tällä vaalikaudella Kaarinan sosiaalilautakunnan jäsenenä ja henkilöstölautakunnan varajäsenenä Mikko on ollut monessa mukana. Sosiaalilautakunnassa Mikko on ollut ajamassa vanhusten ja vammaisten hoitokeskusten rakentamista (Tikli ja Visiitti). Lautakuntatyöskentelyn lisäksi hän teki aloitteen Kaarinan lasten lystikkäästä. Viime vaalien jälkeen Mikko on saanut myös lisää luottamusta SDP:n toiminnassa, hänet on valittu Ty Uurtajan varapj:ksi, Kunnallisjärjestön sihteeriksi, piirikokousedustajaksi ja puoluekokousedustajaksi.

Mikon vaalitiimiä alettiin kasata vuoden alusta ja vaalityössä on ollut mukana runsaasti väkeä. Ensimmäiset askeleet syksyn vaaleihin otettiin ehdokkaan kanssa jo viime vuoden eduskuntavaalien jälkeen. Piikkiö-päivän yhteydessä kokoonnuttiin Tuorlan rantasaunalla ja sovittiin teemasta ”Lasten ympäristönä hyvinvoiva Kaarina”. Tämä kuvastaa hyvin Mikon pyrkimyksiä edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden asemaa Kaarinassa.
 
Ville Vuori (sd.)
Mikon vaalipäällikkö
Comments