Ajatuksia

Lapset ovat Kaarinan tulevaisuus

Lapsiperheiden asiat ovat lähellä sydäntäni. Lasten, nuorten ja perheiden hyvät kunnalliset peruspalvelut tulee taata kaikille. Päiväkodeilla ja kouluilla tulee olla tarpeeksi henkilökuntaa ja riittävästi tiloja, jotta perusopetus toteutuu ja lapsen mahdolliset ongelmat havaitaan tarpeeksi varhain. Pyrinkin ajamaan lasten ja nuorten asioita Kaarinassa.

Yhteisöllisyys kunniaan

Kaarinan kaupungin tulee vahvistaa yhteisöllisyyttä kaavoituksella ja kaupunkisuunnittelulla. Kuntalaisille tulee olla kohtaamispaikkoja, esim. Kaarinan kirjastoa tulisi kehittää tai pohtia kokonaan uutta paikkaa jo esteettömyys syistä.

Asuminen / kaupungin kiinteistöt
 
Kaarinan kaupungissa tulee jatkossakin pyrkiä kohtuullisella tasolla oleviin asumiskustannuksiin. Asuinalueiden tulee olla viihtyisiä, sekä turvallisia asua. Rakennuskannan korjausvelkaa on lyhennettävä. Kiinteistöjen tulee olla hyvässä kunnossa. Kiinteistöjen energiatehokkuutta tulee tarkastella ja tarvittavia toimenpiteitä toteuttaa, jotta tulevaisuudessa energiaa ei hukattaisi ”piipusta” pihalle

Työtä kaikille sitä haluaville

Kvartaalitalouden ihannointi ja jatkuvasti uutisoidut uudet yt-neuvottelut saavat karvani nousemaan pystyyn. En pidä myöskään työnantajien pyrkimyksistä palkanalennuksiin, vuosiloman lyhennyksiin ja irtianomissuojan heikentämisiin globalisaation varjolla. Haluan olla luomassa toimivampaa työympäristöä, sekä parantamassa työntekijän oikeuksia ja työnteon mielekkyyttä työpaikalla. 
Alisivut (1): Aloitteet
Comments