Kirjoituksia‎ > ‎

Tiedote: Mikko Vuori Varsinais-Suomen SDP:n puheenjohtajaehdokkaaksi

lähettänyt Mikko Vuori 16.7.2013 klo 3.29   [ 16.7.2013 klo 3.58 päivitetty ]
Kaarinalainen Mikko Vuori pyrkii Varsinais-Suomen SDP:n puheenjohtajaksi tulevassa piirin syyskokouksessa. 

 

- Juuso Alatalon ilmoitus luopua puheenjohtajuudesta synnytti kyselyitä kiinnostuksestani ryhtyä piirimme puheenjohtajaksi. Olen päättänyt asettua ehdokkaaksi Varsinais-Suomen SDP:n puheenjohtajaksi. Lähden avoimin mielin hakemaan puheenjohtajuutta, Vuori toteaa.

 

Piirihallituksen tavoitteet ja linjaukset ovat menneellä kaksivuotiskaudella olleet oikean suuntaisia.

 

- Tuleva kaksivuotiskausi on haastava, edessä on europarlamentti- ja eduskuntavaalit, sekä lähestyvä puoluekokous. Lisähaasteita tuovat myös sote- ja kuntauudistus, sekä Varsinais-Suomen työllisyystilanne. Piirin puheenjohtajana vastaisin yhdessä piirihallituksen kanssa näihin haasteisiin aktiivisella, ryhdikkäällä ja määrätietoisella otteella,Vuori toteaa.
 

- Toimintaan tulee lisätä yhteisöllisyyttä ja ennen kaikkea me –henkeä koko piirin alueella. Yhteisellä kovalla työllä päästään asetettuihin tavoitteisiin, ei rahalla, Vuori toteaa.

 

- Piirin puheenjohtajalta vaaditaan vahvan poliittisen osaamisen lisäksi myös ihmisten kuuntelemisen taitoa. Tähän työni isännöitsijänä, ammattiyhdistystaustani ja luottamustoimeni antavat hyvät lähtökohdat. Haluan olla luomassa piiristämme yhteisöllistä joukkoa, joka kuuntelee ja ottaa aktiivisesti kantaa asioihin. Politiikassa käsitellään jatkuvasti tärkeitä asioita, joihin piirin tulee tarttua, Vuori kertoo. 

 

-Mikäli minut valitaan puheenjohtajaksi, haluan olla koko Varsinais-Suomen SDP:n puheenjohtaja. Piirin puheenjohtajana jatkaisin toimintojen nykyaikaistamista. Piirimme toimintaa tulee kehittää entisestään ja panostaa vaalityöhön. Erityisen mielelläni kiertäisin kenttää koko piirin alueella kuullen puolueosastojen ja jäsenien mietteitä. Katse tulee ottaa tulevaisuuteen, Vuori sanoo.

 

Mikko Vuori on 34 -vuotias Kaarinassa toimiva isännöitsijä. Hän on naimisissa oleva kolmen lapsen isä. Hän on Kaarinan kaupunginvaltuutettu ja sivistyslautakunnan jäsen. Taustalla on vuosia, jolloin hän on johtanut Kaarinan demarinuoria. Hän on toiminut useissa ammattiliiton luottamustoimissa. Tällä hetkellä hän toimii muun muassa työpaikallaan luottamusmiehenä ja työsuojeluvaltuutettuna sekä AmmattiliittoPron Varsinais-Suomen aluetoimikunnassa.

 

 

Lisätietoja:

Mikko Vuori
gsm 0400 995 615
sähköposti mvuori@gmail.com

Comments