Mukaan toimintaan?

Kuva: Heini Salonen

PARTIO ALKAA TAAS!

Uusien partiolaisten ilmoittautuminen

Haluatko mukaan meripartiotoimintaan Uudessakaupungissa? Nyt on oikea hetki ilmoittautua mukaan rentoon ja värikkääseen joukkoomme!

MISSÄ JA MILLOIN?

Järjestämme uusien partiolaisten ilmoittautumisen partioaluksellamme Kristalla tiistaina 18.8. klo 18-19 välisenä aikana. Huom! Kristan löydät tällä kertaa Olgan paikalta Uuden Möljän edustalta Pakkahuoneen rannasta. Ilmoittautuminen pidetään ulkotiloissa, jolloin jokainen voi pitää sopivan turvaetäisyyden muihin.

KENELLE?

Otamme partiotoimintaan mukaan 2013-syntyneitä sekä sitä vanhempia. Myös aikuiset ovat enemmän kuin tervetulleita

mukaan mahdollistamaan toimintaa nuorille. Aikuisille on tarjolla monenlaisia pestejä, joista varmasti löytyy jokaiselle jotain.

2013-syntyneiden ryhmään on vielä haussa johtajat, ryhmän toiminta käynnistyy vasta kun ryhmälle on saatu johtajat.

MITÄ TAPAHTUMA PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

Kerromme tapahtumassa ryhmien toiminnasta sekä partiotoiminnasta yleisesti ja huoltajat täyttävät uusista partiolaisista sähköisen ilmoittautumislomakkeen omalla

mobiililaitteellaan. Tämän jälkeen halukkailla on mahdollisuus vapaasti tutustua partioalukseemme.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE?

Jos et pääse mukaan aloitustapahtumaan, mutta haluaisit kuitenkin ilmoittautua mukaan partioon, ole yhteydessä Riikka Kutilaan sähköpostitse (riikka-91@hotmail.com).

Lähetämme tällöin ilmoittautumisohjeet sähköpostilla.


MUKAAN PARTIOTOIMINTAAN KESKEN VUODEN?

Onko perheessäsi tai kavereissa sellasia, jotka haluavat ilmoittautua mukaan partiotoimintaan? Tai haluatko kenties itse mukaan? Partiotoimintaan voivat ilmoittautua mukaan ekaluokkalaiset ja sitä vanhemmat lapset ja nuoret sekä aikuiset!

Mukaan partiotoimintaan voi tulla milloin vain. Ota siis yhteyttä ryhmänjohtajiin, lippukunnanjohtajaan tai ikäkausiluotseihin ja aloita uusi harrastus!

Partioon voi tulla mukaan myös aikuisena. Tulisitko sinä mukaan mahdollistamaan lapsille hauskaa partioharrastusta? Lue lisää klikkaamalla tästä.