e-book Celesta Van Dam-"Onzichtbaar leven"
Celesta van Dam schreef een spraakmakend, ontgoochelend en controversieel, gratis, e-book 'Onzichtbaar leven' over 19 jaar leven met ME/cvs en de daarbij schandalige praktijken die in de medische wereld plaatsvinden.  Een verbazingwekkend antwoord werd er bij een gesprek met een bekende zorgverzekeraar gegeven op de vraag waarom de specialisten zo weinig diepgaand onderzoek doen als het klachten en symptomen betreft waar niet direct een passend antwoord op gevonden kon worden door de arts...
Het boek gaat over frustraties, over moed en doorzettingsvermogen, over wanhoop, machteloosheid, verdriet, ongeloof,... en je in de steek gelaten voelen door medici, maatschappij en overheid. Maar het boek gaat ook over hoop, verbondenheid en gezelligheid, wijsheid, lol, creativiteit en samenwerking.
Lees verder : blog Celesta van Dam


Momenteel is "deel 1" van het gratis e-book  te downloaden op volgende link :  http://www.onzichtbaarleven.nl
Dit deel van het boek gaat over de eerste vijf jaar waarin de lichamelijke problemen begonnen bij Celesta.  Ook kan je hierin lezen hoe ze na vijf jaar bij de eerste arts terecht kwam die haar kon helpen...en hoe ze stilaan beter werd.


© ME/CVS in België - 2012
Bronnen :

http://www.nieuwsbank.nl/inp/2012/05/30/J017.htm

http://www.celesta.nl/blog/celblog/
 
 

 

 

 CheckStat