WUCB: Oproep : Petitie: 'erkenning en betere geneeskunde door onderzoek'


De VZW WUCB (Wake-up Call Beweging) organiseert een grote petitie ten voordele van alle ME/cvs- en fibromyalgiepatiënten!!

Ook jij kan je steentje bijdragen! Hieronder kan alle informatie lezen, door de WUCB zelf geschreven, alsook de link waar je de petitie kan downloaden!

Graag jouw steun, jouw handtekening, die van je buur, van je broer, je zus, je moeder, je dochter ,.... want elke handtekening is belangrijk voor de ME/cvs- en fibromyalgiepatiënten!

Beste dank!

______________________________________________________________________________________________________________________________________________Omdat de WUCB zich heeft voorgenomen de politiek ertoe te bewegen om de juiste beslissingen te nemen inzake het uitwerken van een nieuw beleidsplan voor de ziekten ME/CVS en fibromyalgie zijn wij een handgeschreven petitie gestart voor erkenning van ME/CVS en fibromyalgie als chronische ziekte, voor een beter gezondheidsbeleid en voor meer fundamenteel wetenschappelijk onderzoek naar deze ziekten.

Onze doelstelling is om minstens 15000 handtekeningen te verzamelen zodoende de druk bij de federale regering op te drijven en onze eisen kracht bij te zetten.Meer uitleg vindt u via bijgevoegde link, waar u de petitie eveneens kan downloaden:

http://www.wakeupcallbeweging.be/index.php?page=12-04-2012-petitie-voor-erkenning-van-me-cvs-fibromyalgie


Wij hopen te mogen rekenen op de enthousiaste deelname van al onze activisten om van deze handgeschreven petitie een succes te maken. Het is in ons aller  belang dat we in onze opzet slagen!

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking,

Vanwege het bestuur van de WUCB!

ps Heeft u nog vragen: wakeupcallbeweging@yahoo.com


 

 CheckStat