20 maart 2012 - Aid 4 Amara


Amara is een ME/cvs-patiënte die snel achteruit gaat, haar vrienden hebben voor haar de actie "Aid 4 Amara" opgericht, die een geldinzameling houdt voor Amara. Amara zelf heeft zo lang ze het kon zelf ME/cvs- patiënten gesteund in Queensland, samenkomsten georganiseerd, gestreden, etc... Zij wou meer aandacht en begrip voor ME/cvs-patiënten en streed ten koste van haar eigen lichaam voor haar lotgenoten!

Daarom werd nu het project "Aid 4 Amara" opgericht, men kan het project steunen door donaties te doen via paypal ( aid4amara@gmail.com ) of via de Westpac Bank account - Amara Campbell BSB 734083 ACC 629164.

Neem aub de tijd om naar deze video van Amara te kijken, van het begin tot het einde, want dit is het echte leven van iemand met ME/cvs..... zo kan het dus lopen bij deze verwoestende aandoening ME/cvs! 
En dan durft men nog te zeggen dat ME tussen de oren zit, vooral door beleidsorganen, zoals in België door het RIZIV, de overheid, de dokters betrokken bij de cvs-referentiecentra (die misschien eind 2012 sluiten), psychiaters, maar ook vaak door partners, vrienden etc van patiënten... dus alsjeblief : kijk naar dit filmpje tot op het einde!

YouTube-video


De klank van deze video kan slecht lijken... dat is GEEN technisch probleem...
de patiënte, Amara, is echter zo zwaar getroffen door de ernstige aandoening ME/cvs,
dat praten voor haar heel moeilijk is...
© ME/CVS in België - 2012

 


 

 CheckStat