Tarpojat

Tarpojat ovat 12–15-vuotiaita partiolaisia, jotka toimivat 4-12 hengen vartioissa. Tytöt ja pojat toimivat omissa ryhmissään ja vartiota johtaa samoajaikäinen vartionjohtaja. Lippukunnassamme toimii syksyllä 2018 kolme tarpojavartiota, jotka ovat Minifoonit, Taivaan lahnat sekä Tulikäärmeet.

Tarpojat kokoontuvat omassa vartiossa viikoittain, minkä lisäksi tarpojat retkeilevät ja osallistuvat partiotaitokilpailuihin. Tarpojaohjelma kestää kaksi tai kolme vuotta ja ohjelmassa painottuvat yhdessä toimiminen, uudet kokemukset sekä hyödylliset aktiviteetit, jotka koostuvat luonnossa ja yhteiskunnassa toimimisesta.


Tarpojan ihanteet
  1. Kunnioittaa toista ihmistä
  2. Rakastaa luontoa ja suojella ympäristöä
  3. Olla luotettava
  4. Rakentaa ystävyyttä yli rajojen

Tarpojalupaus

"Lupaan parhaani mukaan rakastaa Jumalaani,
omaa maatani ja maailmaa,
toteuttaa tarpojan ihanteita ja olla avuksi toisille."


Kun haluat tietää enemmän

Ensisijaisesti kannattaa olla yhteydessä tarpojan oman ryhmän johtajaan. Mikäli hän ei ole tavoitettavissa tai asia koskee yleisesti lippukunnan toimintaa, ole yhteyksissä vastaavaan luotsiin. Myös lippukunnanjohtaja osaa tarvittaessa auttaa.


Tarpojavartiot, syksy 2018:

Taivaan lahnat
Kolmannen vuoden poikavartio, joka kokoontuu tiistaisin klo 18.30-20. Vartionjohtajina toimivat Isla Purtilo ja Eeva Vilminko.

Minifoonit
Kolmannen vuoden tyttövartio, joka kokoontuu tiistaisin klo 17.30-19. Vartionjohtajina toimivat Aili Syväoja ja Lotta Elonen.

Tulikäärmeet
Toisen vuoden poikavartio, joka kokoontuu keskiviikkoisin klo 18.30-20. Vartionjohtajina toimivat Arttu Syrjänen, Akseli Ala-Juusela sekä Mikael Engblom.

Tarpojien vastaava luotsi:
Katja Nummela
katja.nummela@gmail.com