Tarpojat

Tarpojat ovat 12–15-vuotiaita partiolaisia, jotka toimivat 4-12 hengen vartioissa. Tytöt ja pojat toimivat omissa ryhmissään ja vartiota johtaa samoajaikäinen vartionjohtaja. Lippukunnassamme toimii keväällä 2018 viisi tarpojavartiota, jotka ovat Pyromaanit, Mastofantit, Minifoonit, Taivaan lahnat sekä Tulikäärmeet.

Tarpojat kokoontuvat omassa vartiossa viikoittain, minkä lisäksi tarpojat retkeilevät ja osallistuvat partiotaitokilpailuihin. Tarpojaohjelma kestää kaksi tai kolme vuotta ja ohjelmassa painottuvat yhdessä toimiminen, uudet kokemukset sekä hyödylliset aktiviteetit, jotka koostuvat luonnossa ja yhteiskunnassa toimimisesta.


Tarpojan ihanteet
  1. Kunnioittaa toista ihmistä
  2. Rakastaa luontoa ja suojella ympäristöä
  3. Olla luotettava
  4. Rakentaa ystävyyttä yli rajojen

Tarpojalupaus

"Lupaan parhaani mukaan rakastaa Jumalaani,
omaa maatani ja maailmaa,
toteuttaa tarpojan ihanteita ja olla avuksi toisille."


Kun haluat tietää enemmän

Ensisijaisesti kannattaa olla yhteydessä tarpojan oman ryhmän johtajaan. Mikäli hän ei ole tavoitettavissa tai asia koskee yleisesti lippukunnan toimintaa, ole yhteyksissä vastaavaan luotsiin. Myös lippukunnanjohtaja osaa tarvittaessa auttaa.


Tarpojavartiot, kevät 2018:

Pyromaanit
Kolmannen vuoden poikavartio, joka kokoontuu torstaisin 18-19.30. Vartionjohtajina toimivat Jenna Åkerlund ja Jonna Tiesmäki.

Mastofantit
Kolmannen vuoden tyttövartio, joka kokoontuu torstaisin 19-20.30. Vartionjohtajina toimivat Anna Syrjänen ja Laura Puusola.

Taivaan lahnat
Toisen vuoden poikavartio, joka kokoontuu tiistaisin klo 18.30-20. Vartionjohtajina toimivat Isla Purtilo ja Eeva Vilminko.

Minifoonit
Toisen vuoden tyttövartio, joka kokoontuu tiistaisin klo 17.30-19. Vartionjohtajina toimivat Aili Syväoja, Lotta Elonen ja Elsa Friman.

Tulikäärmeet
Ensimmäisen vuoden poikavartio, joka kokoontuu keskiviikkoisin klo 18.30-20. Vartionjohtajina toimivat Arttu Syrjänen, Akseli Ala-Juusela sekä Mikael Engblom.

Tarpojien vastaava luotsi:
Hannamari Haikonen,
hannamari.haikonen@gmail.com