Sisupartio

Sisupartiolaisia ovat partiolaiset, jotka tarvitsevat erityistä tukea partiossa vamman, pitkäaikaissairauden tai muun ominaisuuden takia. Partio-ohjelmaa sovelletaan osanottajien yksilöllisten tarpeiden mukaan. Ryhmiä johtavat aikuiset sisujohtajat.

Lippukunnassamme on syksystä 2014 lähtien toiminut yksi 14-22-vuotiaiden autismin kirjon nuorten sisuryhmä, Smak. Ryhmä tapaa viikoittain 1,5 tunnin mittaisissa kokouksissa ja soveltaa toiminnassaan partion seikkailijaohjelmaa. Lisäksi sisut osallistuvat erilaisiin tapahtumiin sekä retkille ja leireille. Toimintaa toteutetaan yhteistyössä Espoonlahden seurakunnan ja Espoon Autismi- ja Aspergeryhdistyksen kanssa. Tällä hetkellä ryhmä on täynnä, mutta sisupartiotoimintaa pyritään tulevaisuudessa laajentamaan mahdollisuuksien mukaan.

Sisupartiotoimintamme kaipaa uusia, innokkaita johtajia! Jos sisupartiotoiminnan vetäminen kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä sisutoiminnan yhteyshenkilöön Juhanaan. Yhteystiedot löydät alta.


Kun haluat tietää enemmän

Ryhmiä koskevissa asioissa kannattaa olla ensisijaisesti yhteydessä ryhmän omiin johtajiin. Myös lippukunnanjohtaja osaa tarvittaessa auttaa.

Sisuryhmät, kevät 2018:

Smak (14-22-vuotiaat)
Kokoukset maanantaisin klo 17-18.30 Espoonlahden seurakunnan nuorisotilalla Sodessa
Johtajat: Juhana Malme, Kati Vilkman, Tessa Verho, Laura Puusola ja Anna Syrjänen
Ryhmässä on 10 sisupartiolaista

Sisutoiminnan yhteyshenkilö:
Juhana Malme
040 5337 808
juhana.malme@evl.fi