Ajankohtaista‎ > ‎

VIESTI MAVALAISTEN KOTIJOUKOILLE

lähettänyt Hannamari Haikonen 20.2.2018 klo 9.10

Raikasta hiihtolomaa ja häivähdys partiota helmikuun kotijoukkoviestin muodossa!

 

Kevätjuhlat

Merkkaa kalenteriin! Mavan kevätjuhlia vietetään Latokasken asukaspuistossa maanantai-iltana 14.5. Tervetulleita ovat kaikki partiolaisten läheiset. Lisätietoa seuraa lähempänä ajankohtaa.

Korukauppa

Mavan oma korukauppa on nyt auki! Osoite on https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=19116 ja tilaus tehtävä 4.3. mennessä! Koruja voi tarkastella liitteenä olevasta kuvasta. Nappaa tästä hieno lahja itselle tai partiolaiselle.

Kliffa

Kesän paras tapahtuma lähestyy! Enää kaksi viikkoa aikaa (vika päivä 5.3.) ilmoittautua mukaan koko pääkaupunkiseudun yhteen kokoavalle leirille Evolle. Ilmoittautuminen tapahtuu Kliffan nettisivuilla www.kliffa2018.fi. Mavalaisia on mukana jo iso liuta, ja lisää toivotaan! Ohjelmasta ja leirin fiiliksestä on kurkistuksia jo muun muassa Kliffan Instagramissa @kliffa2018.

Latokaskiseuran talvirieha

Latokaskiseuran perinteinen talvirieha järjestetään Latokasken asukaspuistossa 4.3. ja Mava on jälleen mukana tapahtumassa. Luvassa on pirteä päivä ulkosalla!

Sosiaalinen media

Mavaa voi seurata useassa sosiaalisen median kanavassa ja tämän kevään aikana niin Instagramissa @mastonvartijat kuin Facebookissakin Mastonvartijat ry. -sivulla esitellään lippukuntamme johtajistoa. Käy kurkkaamassa minkälaisia kasvoja minkäkin pestin takaa löytyy!

Lisäksi tapahtumia ja ajankohtaisia asioita päivitetään nettisivuillemme mastonvartijat.fi

Comments