Ajankohtaista‎ > ‎

Huoltajaviesti, syyskuu

lähettänyt Hannamari Haikonen 4.9.2018 klo 2.52   [ 4.9.2018 klo 2.59 päivitetty ]

Lämpimästi tervetuloa jälleen tai ensimmäistä kertaa Mastonvartijoiden partioarkeen mukaan!

 

Avoin partiopäivä Espoonlahdessa

Ensi lauantaina 8.9. klo 10-14 toivotamme teidät tervetulleiksi koko perheen tapahtumaan: Avoin partiopäivä Espoonlahdessa. Tapahtuma järjestetään Koulumäen koululla (huom! ulkotapahtuma), Opettajantie 1. Tapahtumassa on mukana kuusi partiolippukuntaa Espoonlahdesta ja tekemistä on koko perheelle. Paikalle saapuu myös VPK paloauton kanssa sekä SPR:n Lounais-Espoon osasto. Tapahtumassa on muun muassa mahdollisuus kiipeillä, testata taitojaan pakohuonepelissä, saada kasvomaalaus, heilua kartan kanssa kaupunkisuunnistamassa, pompahdella pomppulinnassa, vaivata aivosolujaan älypelien parissa ja paljon muuta! Tulkaa hetkeksi tai koko ajaksi! Tapahtumassa on tarjolla makkaraa, mehua ja kahvia, joten lounaankin voi hankkia pienellä summalla.

Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuman Facebook -sivu: https://www.facebook.com/events/1050449358448423/


Perhepartio

Perhepartio on perheen yhteinen harrastus, johon lapset (0-7 v.) osallistuvat yhdessä oman aikuisen kanssa. Myös perheen isommat lapset ovat tervetulleita mukaan, mutta ohjelma on suunnattu alle kouluikäisille. Tällainen ohjelma jatkuu Mavassa myös syksyllä 2018.

Perhepartiosta tulee Suomen partiolaisten virallista ohjelmaa vuoden 2019 alusta, joten sen takia myös Mastonvartijoiden perhepartio on jatkossa maksullista.  Partion jäsenmaksu vuodelle 2019 on aikuisille 64,50€ ja 4-6 vuotiaat lapset maksavat 34,25€. Partion jäsenmaksu sisältää partiovakuutuksen. 

Perhepartioon voi tulla kokeilemaan kaksi kertaa sitoutumatta. Syksyn ensimmäinen perhepartiokerta on jo ensi sunnuntaina 9.9. klo 15. Jos olette kiinnostuneita tulemaan kokeilemaan ja tutustumaan, laittakaa viestiä Laijalle: 050-5473090 /larissa.olasvuori(a)gmail.com

Tänne päivitetään perhepartion ohjelmaa sitä mukaan, kun se tarkentuu: mastonvartijat.fi/perhepartio

 


Comments