Ajankohtaista‎ > ‎

Huoltajaviesti, elokuu

lähettänyt Larissa Olasvuori 10.8.2018 klo 21.26
Lämpimästi tervetuloa Mastonvartijoiden partioarkeen mukaan! 

Syksyn kokoukset alkavat! 
Suurin osa syksyn kokouksista alkaa viikolla 36. Ryhmien johtajat ovat omiin ryhmiinsä yhteyksissä ja aloitusajankohdissa voi olla poikkeuksia edellä mainittuun. Seikkailijoiksi siirtyvillä muutosta on ilmassa kokouspaikassa, sillä heidän kokouksensa alkavat Mavan virallisella kololla Nöykkiössä, Nöykkiönlaaksontie 11 as 9. 

Jäsenmaksuvapautusta voi hakea taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Vapautus tulee anoa ennen jäsenmaksulaskun eräpäivää; laskutus uusille jäsenille alkaa syyskuun alusta. Enemmän tietoa: https://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/tutustu-partioon/jasenmaksu-ja-jasenedut/ 

Olethan mitä pikimmiten yhteydessä lapsesi/nuoresi ryhmän omaan johtajaan sekä jäsenrekisterinhoitaja (mastonvartijat1982@gmail.com), mikä hän ei enää jatka partiossa. Nopealla ilmoituksella säästytään turhien jäsenmaksulaskujen lähettämiseltä ja saadaan meidän jäsenrekisteri ajantasaiseksi. 

Syksyn vanhempainilta 21.8. 
Pidämme syksyllä vanhempainillan perheille Latokasken asukaspuistossa. Tule kuulemaan tulevan vuoden kohokohtia ja tutustumaan johtajistoomme. Aloitamme asukaspuistossa klo 18. Ilmoittaudu mukaan 20.8. mennessä: kuksaan.fi/21682

Seuraa Mavaa somessa Mastonvartijoiden arkea pääsee seuraamaan Facebookissa Mastonvartijat ry sekä vanhemmille tarkoitetussa ryhmässä Mastonvartijat, vanhemmat. Kuvia julkaistaan Instagramissa @mastonvartijat ja kalenteria voi seurata mastonvartijat.fi. 

Mahtavaa syksyn, koulun ja partion alkua toivottaa, 
Hannamari ”Hansu” Haikonen 
Viestintävastaava, Mastonvartijat
Comments