Ajankohtaista‎ > ‎

Huhtikuussa kotijoukoille

lähettänyt Hannamari Haikonen 16.4.2018 klo 13.12

Nöykkiö-päivä 5.5.

Mastonvartijat näkyvät Nöykkiö-päivässä 5.5. klo 10-14 välillä. Mavalla on tapahtumassa eko-ongintapiste ja pisteelle toivotaan jäsenistöltämme käytettyjä, ehjiä ja siistejä leluja, joita voi käyttää onginnan palkintoina. Leluja voi toimittaa omien partiolaisten kautta kololle keittiöön tai sudenpentujen tapauksessa Kantokasken koululle, josta joko oma akela tai Laija toimittaa ne eteenpäin.

Kevätjuhla 14.5.

Kevätjuhlahäppeninki alkaa kello 18. Kevätjuhlat pidetään Latokasken asukaspuistossa ulkona, joten varustus sään mukaan!

Mukaan voi ilmoittautua koko perheen voimin su 13.5. mennessä Kuksassa: kuksaan.fi/20718

Kevätmaastis Ilves 25.-27.5.

Mavan yhteinen maastoretki tulee ja lisää tietoa siitä sekä sen ilmoittautumislomake seuraavat omassa meilissään!

Kliffa

Kliffalle on heinähkuussa lähtemässä noin 5500 partiolaista, joista meitä mavalaisia on reilu 130. Paljon on tullut kysymyksiä leiriin liittyen ja kuinka sitä varten olisi hyvä valmistautua. Osaan näistä kysymyksistä tulee vastaus tässä ja osaan kevätjuhlassa. Mahtava homma, että meitä on lähtemässä mukaan niin suuri joukko!

Päpa tiedottaa Kliffasta koko kevään ajan ja me pyrimme välittämään tärkeimmät asiat mahdollisimman tehokkaasti. Ensimmäiset leirikirjeet on nyt lähetetty mukaan lähteville partiolaisille tai heidän vanhemmilleen ja niistä löytyykin paljon tärkeää tietoa esimerkiksi päivämääristä, leirimaksusta sekä kesätyöturvasta. Laskutus on nyt aloitettu ja pidäthän huolta siitä, että maksat laskun ajoissa sen saavuttua.

Kysymyksiä voi esittää Mavan leirilippukunnanjohtajalle Paavo Nissiselle joko laittamalla viestiä s-postilla tai puhelimella.

s-posti paavonissinen@googlemail.com puh. 0505814397

Lisäksi huomioita

Jäsenkortti

Partiolaisten jäsenkortti ei enää tätä nykyä tule omana korttina postissa, vaan sen voi tallentaa pdf-tiedostona itselleen ja tulostaa partiolaisen Kuksa-tililtä.

Laskut

Muistathan maksaa lippukunnalta saadut laskut ajoissa. Laskuista muistuttelu vie vapaaehtoistemme aikaa turhaan. Meille sopii, jos tarvitset lisää maksuaikaa, mutta otathan aina tällaisissa tapauksissa yhteyden rahastonhoitajaan etukäteen. Hänet tavoittaa sähköpostitse arkutinlahti@gmail.com. Jos lasku on hävinnyt tai ihmettelet, onko sitä tullut ollenkaan, asian voi tarkistaa Kuksasta Laskut-välilehdeltä.

Sosiaalinen media

Mava näkyy ja kuuluu somessa. Ota haltuun Facebookissa ryhmä Mastonvartijat, vanhemmat! Lisäksi voit tykätä sivustamme Mastonvartijat ry Facebookissa, seurata meitä Instagramissa @mastonvartijat ja seurata tapahtumia lippukunnan nettisivuilla mastonvartijat.fi


Comments